Pokaż pełną wersje : 'Fororg' - nowa morgańska glidia
Zapisy otwarte, zapraszam WSZYSTKICH do nowopowstałej gildii na Morganie..., msg do Abenac of Fororg lub Sheridan of Fororg lub po prostu w tym temacie, a ja się wszystkim zajmę... chcemy mieć największy skład i opanować większą ludność serva... obecnie w gildii jest około 30 członków, tylko jeszcze nie dodanych bezposrednio do gildii na tibia.com (tu gildia (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Fororg)) tu można zobaczyć temat z gildią na forum.tibia.org.pl http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=3045 ...
PS. Jeśli ktoś nie ma postaci jeszcze na Morganie niech zakłada w stylu 'nick of Fororg' ... Pozdro
Zapisy otwarte, zapraszam WSZYSTKICH do nowopowstałej gildii na Morganie..., msg do Abenac of Fororg lub Sheridan of Fororg lub po prostu w tym temacie, a ja się wszystkim zajmę... chcemy mieć największy skład i opanować większą ludność serva... obecnie w gildii jest około 30 członków, tylko jeszcze nie dodanych bezposrednio do gildii na tibia.com (tu gildia (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Fororg)) tu można zobaczyć temat z gildią na forum.tibia.org.pl http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=3045 ...
PS. Jeśli ktoś nie ma postaci jeszcze na Morganie niech zakłada w stylu 'nick of Fororg' ... Pozdro
Jeśli można to tu się zgłaszam. ^_- Nick Lord Deziom
Witam,
za niedlugo wychodze z rooka na tym swiecie, chetnie przylacze sie do gildii. Jakiej profesji potrzebujecie?
Pozdrawiam
Nick: Batlan
aparatka
08-04-2005, 16:37
Hej! Dołączcie i mnie nick : Halle of Fororg :)
Acid Rychu of Fororg to ja :D:D:D
Asus of Fororg 10 lev drut chetnie sie przylacze ;) co wy na to ??
Mój nick: Elixas. Niestety ten temat zobaczylem po zrobieniu chara więc nie mam "nick of Fororg".
Lvl? jutro powinien być main. Robie palka. Mam nadzieje że sie przydam.
Jestem zainteresowny do przystapienia do waszej gildii . Moja profesja to Knight lvl 13 . 8o Nick : Stagitariuss
z chęcią przyłącze się do Waszej Gildii.
nick: Misz Lord
profesja: Druid
Chetnie sie przyłacze do tej gildi (jesli to jest aktualne) Od jakiego levela rekrutujecie? czy bedzie guild house a jak tak to ile trzeba zaplacic?
Profesja:knight
Level 19
Skille:56/55 od dzis trenie az monitor bedzie kolorowy ^^
Da'blade
08-05-2005, 16:24
Gram na tym servie ale jestem jeszcze na rooku. Niedługo wychodze. Jeśli rekrutujecie od 8 lvlu to się PRZYŁĄCZE.
Mój nick : Auretis Da'blade
Będe druidem.
Steel Birthblade
09-05-2005, 18:55
mam postac na morfganie 2 lvl ale pewnie bede w 1 dzien na rooku, mam zamiar miec napoczatku dobren skille (do 10 lvl 50/50), bede knight
moj nick to Skarbeq
Też chciałbym się przyłączyć
Nick: Jumson
Profesja: Knight
Lv: 13
niewarto brać do gildi dużej ilości ludzi lepiej sie zastanów nad tym lepiej zrobic mała gildia z dobrą ekipą ^.- wiem bo miałem tak :P Hail - "VooDoo People"
needujecie Gh? - Southern Thais Guildhall jest na sprzedasz :D
Pozdro by Bujaka Wir
Monteskiusz
02-07-2005, 10:15
jesli mozna to tez chętnie się pzylącze
10 lvl 6 mlvl jestem druidem (nie jestem noobem ;]) niemam pacc-a ale kupuje
mam dobrych Qmpli od 20-40 lvli tez pzyjdą do tej gildi ;]
Ludzi odpuscie sobie jak by wam sie chcialo dupe ruszyc to byscie wiedzieli ze tej gildi juz nie ma -.-
MaCi0r3x
02-07-2005, 14:24
też się chcę przyłączyć nazwa moja Mackowy Kanieckowy lvl 13 i wciąż rośnie
TehRegent
02-07-2005, 15:21
Czy W Widzicie Kiedy Powstal Ten Temat?! X(
Gildii Juz Dawno Nie Ma!!
też się chcę przyłączyć nazwa moja Mackowy Kanieckowy lvl 13 i wciąż rośnie
Czy ty jestes takim ogromnym kretynem ze nie umiesz czytac czy tylko udajesz? post nad toba napisalem ze gildi nie ma a ty w kolko to samo -.-
to sie juz nudne robi
Bezele Pallek
02-07-2005, 16:26
Jestem 11 Najtem Skills 52/52 Na Morgance Nick : Urielek Bardzo Chetnie Dolacze Sie Do Gildi Jesli Oczywiscie Mozna :D :]
JA SIE BARDZO ZGŁASZAM. NICK Dankens LVL 8 BO DUŻO DEDOW BYŁO(NIE OD POTWOROW TYLKO OD LUDZI)PROSZE PRZYJMIJ MNIE. JESTEM PALLEM MAM DOBRE SKILLE(NARAZIE 35/25 ALE ROSNO)IA JAK MZNA TO ZGLASZAM KOLEGE(JAK NIE BEDZIE CHCIAL TO EDYTOJE) 13 LVL KNIGHT SKILLI NIE ZNAM. PROSZE PRZYJMIJ MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!
mam 19 lvl knightem i szukam gildii pisac 5008771
Wamija Ilustakron
13-10-2005, 23:40
Ludzicha Kilka Postow Wyzej Jest Napisane Ze Gildii Nie Ma !!!! Czytac Posty Czuby! -.- X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.