Pokaż pełną wersje : Guard Hunt (Rafx Julera)
A tera coś o Julerce! Rafx 77lvl na małym dwarf guard hunt.Zrobione dla kolegi który chciał poznac jaskinie z Guardami!!Polecam!! miłego oglądania!!LiNk (http://rapidshare.de/files/1170286/guardhunt4fun.rec.html)
(Zmieniłem na Rapidshare)
Klimus =]
07-04-2005, 14:49
eee, nie mogłes na rapidshare ( czy jakos tak ;p ) mi ta sie link nie otwiera ;/
Hmm.Keylogger??
hmm.Noob?
filmik ok jak to z guardow,chociaz ja juz nimi zygam :P
']eee, nie mogłes na rapidshare ( czy jakos tak ;p ) mi ta sie link nie otwiera ;/
lol!!
lamq nie wiesz jak to sie robi??
czy ktos jeszcze nie wie??????
ancient kavu
07-04-2005, 16:34
Nie lol tylko mi tez nie dziala. I to nie dlatego ze ja niepotrafie:Unfortunately, the link you have clicked is not available.
Your transfer cannot be completed. Most likely the file has exceeded its allotted bandwidth or has been removed by the original sender or a recipient XD
Maciek Mur
07-04-2005, 16:37
widze tutaj same ziomki :P pozdro
widze tutaj same ziomki :P pozdro
A my sie pozanc nie zdążyli :P jak cos to Bania of Julera :P
Julera 4ever jejejejejeje.Rafx gz lvlka xD
Jezeli komus nie działa to zamieściłem to na rapszaidzie(ort specjalnie)
LiNk (http://rapidshare.de/files/1170286/guardhunt4fun.rec.html)
Volerasi
07-04-2005, 19:29
Spoko hunt a szczegulnie ze z serveru na ktorym gram =]
Maciek Mur
07-04-2005, 21:37
a ja w tibie poki co niegram tylko dzis sie wlogowalem i powinelem bp uh :P
Elo ziomki.... film fajny, szkoda ze guardy stracily 15expa/sztuka, rafx nakrec filmik o pohu, jakies glebiny albo na draconii.... Bo guardy juz mi sie przejadly...
Pozdro, gratz skilla :D
Ye we rox we hunt again. you fear:D mi noob rafx noob everything is okej:!!!
:)
Lenin komunista
10-04-2005, 09:18
Raz sprzedalem rafxowi uhy.:D
A jesli chodzi o filmik to nie byl ciekawy bo kazdy wie co jest na 4 i 5 pietrach kopaln. :/
KornikCrew
10-04-2005, 10:55
co to mialo byc po co komu guard hunt i to jeszcze 25 minutowy nie bylo trzeba zrobic jak brakowalo ci 1.7k a nie az tyle??
co to mialo byc po co komu guard hunt i to jeszcze 25 minutowy nie bylo trzeba zrobic jak brakowalo ci 1.7k a nie az tyle??
Nie wypowiem sie na twój temat, bo mam ciekawsze rzeczy do roboty niz smiac sie z ludzkiej glupoty... Nakreciles kiedykolwiek film?
Byłes tam kiedykolwiek?
Miał ochote - nakręcił.
Miał ochote - zamieścił.
Nie masz co robic? Nabij ten nedzny 78 lvl i wtedy pogadamy....
Downy ROX ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.