PDA

Pokaż pełną wersje : Ankrahmun vs sorc

patrikoz
07-04-2005, 00:28
Hiho, all. Mam pytanko, bo kupuje PACCa dla Sorca. I mam pytanie, na czym sorc moze expic w Ank. Tzn. co najbardziej sorcowi 20 lvl/25 mlvl sie oplaca robic (larvy bic, moze tomby z HMM) czy jak... Aha i gram na Iridii gdzie ceny za runy sa tanie, a EQ wysokie. Prosze o rade.

M@NieK
07-04-2005, 00:39
Jezeli eq nie masz za dobre.. larvy moga cie tłuc.. ja na twoim miejscu..
inwestowal w hmmy.. i tam expil.. z kasy ktora tam zdobedziesz nastepne hmmy + rob na sobie oprocz tego.. i tak w kolko :> ... takie moje zdanie ale ja raczej spec od Facc :p

patrikoz
07-04-2005, 00:46
Jezeli eq nie masz za dobre.. larvy moga cie tłuc.. ja na twoim miejscu..
inwestowal w hmmy.. i tam expil.. z kasy ktora tam zdobedziesz nastepne hmmy + rob na sobie oprocz tego.. i tak w kolko :> ... takie moje zdanie ale ja raczej spec od Facc :p

Ty no ale znowu nie mam Copper Shielda :P A daloby sie na larvach expic z P-Set, Steel Helmetem, Spike Swordem i G-Shieldem? Bo zrobic takie EQ to nie problem. Chodzi mi o exp bez wiekszych strat w manie (exura vita)....

White Pinguin
07-04-2005, 07:12
mam sorca, zaczalem expic na larvach na gdzies 28lvlu, exure vite uzywam gdzies tak co 20min, bo one co chwile truja :/, moj staff to b robe, c legsy, draggy shield, c helmet i skull staf, jezeli chcesz runki robic, to ja polecam roty, na polnoc caly czas od ank, przechodzisz przez gory, i tam sa 4 rotowiska, fakt, exp mniejszy ,wiecej ludzi, ale tam spokojnie porobisz runki bez straty many na leczenie - decyzja nalezy do ciebie :)

Seteus
07-04-2005, 07:24
Ty no ale znowu nie mam Copper Shielda :P A daloby sie na larvach expic z P-Set, Steel Helmetem, Spike Swordem i G-Shieldem? Bo zrobic takie EQ to nie problem. Chodzi mi o exp bez wiekszych strat w manie (exura vita)....

equipment styka , tylko ze spike sword jest troche zaslaby , zmien na jakis lepszy miecz bo zawolno bedzie szlo.. a jesli chodzi o mane ja tam chodzilem z crusader helm , noble armor , p legsy i war hammer , no vitka szla dosc czesto ale za to wyciagalem 10-15 k exp na godzine.

Scream
07-04-2005, 08:06
krypty z hmm. Jak braknie kasy to mozesz pojsc do krypty kolo oazy, gdzie stracisz malutko hmm a wyciagniesz duzo lootu, co pozwoli ci na zakup nowych bp hmm, a z nimi mozesz isc np. tam kolo smoly. Pozatym w kryptach zawsze robi sie lootbagi jesli chcemy zeby loot sie zwrocil.

Xeltix
07-04-2005, 10:14
ja nabilem 20 lvl i tera tylko mlvl robie postaram sie do 40 ale nie wiem czy dam rade :-) , a potem do 30 pojade na rotach chyba potem hunty z qmplem na necro dla lootu i potem nie wiem ale chyba bede siedzial na dragach tam na zachodzie wyzej ankrahmun z summonami ;p

khazad
08-04-2005, 00:14
roty, minoski, potem larvy z lepszym eq ( chociaz starcza minimum p-set polecal bym jednak zmodyfikowac go "lekko" )do tomba najwczesniej z monkiem. na takim niskim levelu to szkoda runek na tomba. rob je lepiej i odkladaj na pozniej...