Pokaż pełną wersje : Mały hunt na Guardach by 25-26pall
Wezu of the Trio
07-04-2005, 12:51
Oto filmik http://rapidshare.de/files/1166104/Guardy.rec.html
MIŁEGO OGLĄDANIA
wiem ze jestem mały n00bek, ale jak ściągnąć ten filmik?
Kto pyta nie błądzi, o ile znajdziesz ludzi, którym bedzie się chciało po raz setny odpowiadac na to samo pytanie... mi się chce jeszcze. Na poczatku zjazd na dół strony, klikasz FREE potem znowu na dół, czekasz chwile (masz podane ile sekund dokladnie), aż pojawi sie nazwa pliku, który chcesz sciagnąć, klikasz, wybierasz folder do którego chcesz sciagnac plik, potem juz tylko OK naciskasz i po chwili masz filmik :P I to tyle, chyba nie trudne :). Ja sciągam jak obejrze bedzie koment.
Obejrzałem filmik, byłem we wszytkich tych miejscach, które pokazałeś. Dla mnie nic nowego, ale ta kopalnia jest dobra dla początkujących (niewielki resp) może ktos dzieki temu filmikowi sie skusi na te kopalnie (co oznacza jeszcze wiekszy tłok na guardach :P).
Sorcers of titania
07-04-2005, 15:25
Gratki wielkie gratki wezu :) super filmik czego jeszcze mozna chciec :)
Btw: nie pieprzyc ze keyloger czy co ;-P
Filmik spoko tylko czego nieżuciłeś utevo luxa ?!?!?!?! gówno było widać
Master Knight de'Vere
07-04-2005, 21:20
Coś mi się wydaje że używa Tibia GG albo jakiegoś takiego programu co daje światło. A nawet jak tego uzywasz to ja bym ci radził i tak żucać utevo lux bo to śiwtało widzisz tylko ty a tak inni widzą tylko ciemność a jak żucisz tego utevo luxa to będziesz lepiej walił
Wezu of the Trio
07-04-2005, 21:25
Coś mi się wydaje że używa Tibia GG albo jakiegoś takiego programu co daje światło. A nawet jak tego uzywasz to ja bym ci radził i tak żucać utevo lux bo to śiwtało widzisz tylko ty a tak inni widzą tylko ciemność a jak żucisz tego utevo luxa to będziesz lepiej walił
Nie używam czitów , po prostu gram bez światła , nie jest to dla mnie problem , a na utevo luxy nie chce marnowac many , jak wam sie nie podoba ze ciemno to wlaczajcie tngg , czy cos tam jak ogladacie filmy(ja mam tngg tylko do filmow)
Elverius
08-04-2005, 20:49
hmm... niezle ale moglo byc lepiej :p widac ze wezu !! :D
Nie używam czitów , po prostu gram bez światła , nie jest to dla mnie problem , a na utevo luxy nie chce marnowac many , jak wam sie nie podoba ze ciemno to wlaczajcie tngg , czy cos tam jak ogladacie filmy(ja mam tngg tylko do filmow)
Zdaje sie ze ten program nie dziala razem z filmami (ale glowy nie dam bo nie uzywam)
daroslaw
08-04-2005, 22:16
gratz lvla. Fajny huncik ;].
Wezu of the Trio
09-04-2005, 11:57
Zdaje sie ze ten program nie dziala razem z filmami (ale glowy nie dam bo nie uzywam)
Działa...Coś więcej ?? Lól
Sorcers of titania
09-04-2005, 20:45
Prawda , prawda Wezu ja tak samo gram bez Tngg mam ją jedynie do Filmów...
Btw : Co was to obchodzi ;p ?
Co on używa niech sobie nawet czituje, masz dowód ;-) ?
wiem ze jestem mały n00bek, ale jak ściągnąć ten filmik?
Mysle ze jestes newbie a nie nOObek. :) Kliknij "Free", a potem zjedź na sa dół i kliknij duża nazwe pliku, a jesli jej nie ma to tam pisze za ile czasu bedziesz mogl to sciagnąc i wkońcu sie pojawi napis. Rozumiesz? Watpie, nie umiem tłumaczać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.