Pokaż pełn± wersje : Hell Slayers - rekrut 20 lvl
Psycho Mantis
07-04-2005, 13:41
Gildia Hell Slayers poszukuje ludzi bez skuli , bez huntów od brazoli i tak dalej i tak dalej :D
Jezeli jestes zainteresowany i masz powyzej 20 levelka , odezwij sie do lidera :) Ze wzgledow bezpieczenstwa nicka nie podaje , troche inteligencji i sami znajdzicie ; - )
Matrixen
07-04-2005, 15:10
Ja jestem zainteresowny :D
mam 21 lvl
Malo gram (nauka)
skille 65/56
Pallek
Facc
Kazordon
Jamera
Mlvl 11
Hmm to chyba wszysko:D
Psycho Mantis
07-04-2005, 15:22
Na jamerze sie odzywajta do mnie : P : - )
Date youi ( jamera)
09-06-2005, 21:28
Gildia Hell Slayers poszukuje ludzi bez skuli , bez huntów od brazoli i tak dalej i tak dalej :D
Jezeli jestes zainteresowany i masz powyzej 20 levelka , odezwij sie do lidera :) Ze wzgledow bezpieczenstwa nicka nie podaje , troche inteligencji i sami znajdzicie ; - )
chce dac kometarz tej gildi no 1 slowo wystrczy ta gildia jest zjbist* ;)
POtwierdzam :) NAleżę do niej, jeste¶my ggrani, przyjacielscy o oglonie za***i¶** :P
Byłem w tej gildii, ale przeprowadziła masowe wyrzucanie ludzi. Zostali tylko Ci, z +25 lvl ;( ;( ;(
Terz w neij chwile byłem ale zmieniłem serva... teraz wruciłem i jestem w hooligans :-). I jedyna osobę która pamietam to Suka latarniana <- taki nick.. no ban plx :P
Campbell's
27-12-2005, 17:00
Terz w neij chwile byłem ale zmieniłem serva... teraz wruciłem i jestem w hooligans :-). I jedyna osobę która pamietam to Suka latarniana <- taki nick.. no ban plx :P
a nie przypadkiem Dzielna Suka Latarniana :p
OMG, ta gildia nie istnieje już kilka miesięcy!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.