zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Labirynt W Ab

Qbas'Blant
07-04-2005, 15:11
MAM PROBLEM. W ab jest labirynt. Nie mogę go przejść bo drogę zarasta miejscami trawa. Jak to ominąć?

Pawcioo
07-04-2005, 15:17
Jungle-grass (bo chyba o to chodzi) można usunać macheta...Jeśli się
nie myle można ja nabyć w sklepie...Przejście labiryntu jest gdzieś na forum , wystarczy poszukać ...

Ps-Wystarczyło żebyś troche poszperał ;)

Adaras
07-04-2005, 15:42
A na końcu jest teleport, który prowadzi do świątyni ;) (Nie, nie zabija Cię, po prostu stajesz się mieszkańcem Ab:P)

Trenei
09-04-2005, 14:30
MAM PROBLEM. W ab jest labirynt. Nie mogę go przejść bo drogę zarasta miejscami trawa. Jak to ominąć?
Ja Pi******e kurde co za nooby tu piszą nie masz lepszego pomysłu żeby nabić posta . ZIomek jak nie umieesz używac machety to zdaje mi sie że nie powinienes grać w Tibie. OMG jakie nooby . Przyznajcie!!!
PS. NIE NABIJAJCIE BEZSENSOWNIE POSTÓW :[

Ma$ter MatiK
10-04-2005, 16:51
Ja Pi******e kurde co za nooby tu piszą nie masz lepszego pomysłu żeby nabić posta . ZIomek jak nie umieesz używac machety to zdaje mi sie że nie powinienes grać w Tibie. OMG jakie nooby . Przyznajcie!!!
PS. NIE NABIJAJCIE BEZSENSOWNIE POSTÓW :[
1.Nie wyzywaj newbii od noobow...
2.Nie nabijaj postow
Topic:
Trawe wytnij macheta(kup w sklepie lub od graczy?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=21336&highlight=labirynt - a tutaj masz wszystko o labiryncie
EDIT:
Dopiero teraz zauwazylem ze jest to odswierzony temat

Iron
10-04-2005, 20:12
droga przez labirynt jest prosta ,machete bodajaże można kupic w Ab u Shanara za 30 gp to na tyle