Pokaż pełną wersje : Lootbagi i potwory
Primanov
07-04-2005, 15:49
W "Waszych poradnikach" jest poradnik "Ważniejsze summony" i jest wzmianka, że cyklop może nosic lootbagi. Czy to jest możliwe? ajeśli tak, to jak?
Owszem, to prawda, jesli masz na mysli gore cycow blisko thais. Tylko ze z nich nie wypadaja p-shieldy tak czesto jak sie wydaje...osobiscie polecam darowanie sobie tych lootbagow bo i tak beda bardzo male.
@Btw. Jesli jednak zamierzasz robic takie lootbagi to radze wkladac do nich tylko p-shieldy, ew. battle shieldy.
Storm Silverhand
07-04-2005, 17:42
Owszem, to prawda, jesli masz na mysli gore cycow blisko thais. Tylko ze z nich nie wypadaja p-shieldy tak czesto jak sie wydaje...osobiscie polecam darowanie sobie tych lootbagow bo i tak beda bardzo male.
@Btw. Jesli jednak zamierzasz robic takie lootbagi to radze wkladac do nich tylko p-shieldy, ew. battle shieldy.
Co masz z czytania ze zrozumieniem? 1? chyba tak...
@ Topic
Nigdy o tym nie słyszałem :/ Ale wydaje mi sie, że nie ma czegoś takiego.
Gniew Mroku
07-04-2005, 18:07
Ludzie, jak odpowiadacie to zajrzyjcie do tematu do którego się odwołują:
24 lvl:
Cyklop- W sumie mało przydatny, ale można z nim pójść na beholdery lub dwarfy soldiery, i wynosić lootbagi.
Cyklop atakuje w zwarciu, kosztuje 490 many.
Chodzi tu o to, że można z nimi iść na wymienione potworki i zrobi się z nich całkiem niezły loocik, a nie że mogą tego loota wynosić.
@Down: Owszem, cyce przesuwają parcele gdy gonią kogoś, jednak przenoszenie loota w ten sposób jest niemożliwe(ew. bardzo trudne lub nie opłacalne).
słyszałem że cyclop może przesuwać przedmioty i nie weim czy to prawda lecz moze tak bo nie widzialem zeby blokowali cheastami cyce ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.