Pokaż pełną wersje : Czy to nie bug?
Dzisiejszego dnia chciałem sobie obejrzec bazyliszka . . .wracają z jego kopalni zauwazyłem dziwna rzecz . . Bug ? czy moze częsc questa ?
http://img.photobucket.com/albums/v334/zielaq/bug.jpg
Nie wiem co i jak wiec pytam was ;)
To nie bug.(myślałeś, że po co dwarfy kopią te tunele :D )
Widziałes kiedys kopalnie bez rzeczy kture z niej wydobywają? np: Kopalnie soli bez soli xD
@up byłes pierwszy :)
Drackmir
07-04-2005, 20:13
@upup
Tylko szkoda że nie ma tego jako ich loot :/
Ok dzieki panowie :) temat prosze przeniesc do działu pytania :) i zamknac :)
Misjonarz
07-04-2005, 20:18
LoJak masz jakies swirniete strzaly kusze lopate z lat 70 to sie nie dziwie ze masz jakies swirniete pytania to sa klejnociki chlopczyku
jak dojsc do tych kopalni ? podpowie m iktos bo bym na guardach poexpil =/
LoJak masz jakies swirniete strzaly kusze lopate z lat 70 to sie nie dziwie ze masz jakies swirniete pytania to sa klejnociki chlopczyku
Lol chlopczyku jemy nie chodzilo oto jak wygladaja klejnoty a zreszta chlopczyku on sobie to sam zrobil chlopczyku kurde
Nosfe Draconis
07-04-2005, 23:57
Ty to lubisz ludzi wkurzac. On sobie zamienil poprostu sprity, tez tak zrobilem z niektórymi zeby ladniej wygladalo. idz lepiej kup kilka pharaoh swordów, najlepiej zrobisz ;]
W tym poprzednim temacie tez gadales glupoty, ile ty masz lat ?? 10? 11?
Boshe, takich ludzi nie cierpie, a ten nick fantastyczny...
12 postów<- to tez daje niezly wynik tobie na tym forum, niezle doswiadczenie. Nie wyzywaj i nie obrazaj nikogo jezeli nawet nie wiez za co :/ debil plx?
A tak @topic
fajnie byloby te klejnoty wszystkie pozbierac, szczerze mówiec nie spotkalem jeszcze ich nigdzie ( moze dlatego ze nie ma takich na scarabach ;] )...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.