Pokaż pełną wersje : Elder Beholder?!
Mój kolega chce mi wmówic ze cos takiego istnieje ?! Mówisz utevo res ina elder beholder izamieniasz sie w czarwonego beholdera.... prosze o pomoc bo cos mi sie nie chce wierzyc.....
nie w czerwonego tylko w brązowego Beholdera...
I on istnieje. Nikt go jeszcze nie spotkał (chyba) można się w niego tylko zamienić...
Anaconde
07-04-2005, 22:44
W takim domku na pacerze widziałem ciało Gazera "baby beholdera" . Widocznie cos w tym jest, gdyz EB przywoluje BB. Ale wg. mnie to tylko grafika jest, a tak go nie ma.
W takim domku na pacerze widziałem ciało Gazera "baby beholdera" . Widocznie cos w tym jest, gdyz EB przywoluje BB. Ale wg. mnie to tylko grafika jest, a tak go nie ma.
Mhm, te beholdery prawdopodobnie zostana wprowadzone w next update.
Sir Konserwa
08-04-2005, 08:28
to jak z tym beholerdem zamienia sie w brązowego czy czerwonego???
zamieniasz sie w tedyw brazowego beho z "glutami" na brodzie i chyba jest on glodny. jeszcze nie slyszalem zego ktos go spodkal
W takim domku na pacerze widziałem ciało Gazera "baby beholdera" Taaa? a ja widzialem rozowego slonia, moze bys tak SS'a zalaczyl...
Anaconde
08-04-2005, 13:12
Zwloki kiedy chcialem dac na print scrn to zostały przykryte itemkami (nick byl Szymi i pokazywal itemy ziomom) . Jak ktos gra na pacerze, to wtedy moze zobaczy. Sska nie mam, ale chyba to był Gazer (baby beholder) .
Sokochłap
08-04-2005, 13:36
Jak dla mnie on istnieje tylko jest na wyspie Gm-ów gdzie jest testowany (tak jest zawsze)
Anaconde
08-04-2005, 13:43
Ciekawe gdzie jest ta wyspa, słyszalem o niej ale nie wiem xD .
P.S. W domku jest przykryty silver broochem i dark shieldem, wiec nie dam sska bo ktos pomysli, ze mam cos ze wzrokiem (widzialem cale cialo) .
Thimburd
08-04-2005, 14:10
Daj ss'ka, może ktoś "nie pomyśli". ;d
PS Wyspa GMów do bajka dla małych dzieci.
Vashresamunuh
08-04-2005, 14:28
@up to nie jest bajka ;]
Anaconde
08-04-2005, 14:30
Są dowody na istnienie wysepki :] . Postaram się zamieścić sska, ale nic nie gwarantuję. Jak sie uda, to dzisiaj bedzie =] .
EDIT: Powiedział, że zabił gazera na ankh. Juz nie wiem, czy EB i BB istnieje czy nie wsrod graczy :p .
Ja wiem gdzie je mozna spotka (kolega mi powiedzial) z jego relacji sa one na HELLGATE za tymi 3 milymi GS'ami, kto chce niech próbuje : :p
LOL http://tibia.gamigo.de/en/library/monster.wot na samym dole
Nie jestem pewien. Wydaje mi się że ta wyspeka jest na wschód od IOTK.
To są screeny z mappacka.
http://img.photobucket.com/albums/v470/mamlagi/gm2.jpg
Przy zbliżeniu mapa zaczyna się "kropkować".
http://img.photobucket.com/albums/v470/mamlagi/gm1.jpg
Nie wiem, może to jakaś zwykła wyspa a może owa "GM Island".
Widze ze sie zrodzila dyskusja na temat wyspy GM a nie moje go Elder Beholdera ale tez chetnie poczytam :P
Najlepiej by bylo jakby ktos zrobil uteno res ina Elder Beholder lub baby beholder zrobil ss i po klopocie :P ( o iloe da sie w nie zmienic)
Anaconde
08-04-2005, 16:43
Tiaa, widzialem to na tibia.de Gracz z Pacery powiedział, że były na Ankh, czyli skoro baby beholder istnieje, to elder beholder rowniez moze (przyzywa baby beholdery) . Może jest jakaś dziura na Ankh, w której jest elder/baby beholder? Kto wie...
Elder BH:
http://tibia.gamigo.de/images/monster/elderbeholder.gif
Baby BH:
http://tibia.gamigo.de/images/monster/babybeholder.gif
Anaconde
08-04-2005, 17:06
re:up
Eee, każdy to widział na pewno.
P.S. Kolega powiedzial, ze to byl zart. Był to gazer z arcanny (?) , ale gdzie go znalazł nie podał. Co to jest arcana? :p
Sadomaso
08-04-2005, 17:12
Paweł, daltonie on jest brązowy... A czemu ten temat jest w dziale "magia"?
Anaconde
08-04-2005, 17:16
Paweł, daltonie on jest brązowy... A czemu ten temat jest w dziale "magia"?
Raczej "daltonisto" . Dalton to taki jeden z 4 braci w kreskówce lucky luke :p . Jest w dziale magia, ponieważ autor powiedział, że widział jak jeden się zmieniał w elder beholdera.
Sadomaso
08-04-2005, 17:27
Cóż nie oglądam kreskówek...
Charlotte Makantana
08-04-2005, 21:21
@Up
Raczej "daltonisto" . Dalton to taki jeden z 4 braci w kreskówce lucky luke :p . Jest w dziale magia, ponieważ autor powiedział, że widział jak jeden się zmieniał w elder beholdera.
Daltonista to człowiek, który nierozróżnia kolorów, a Dalton to był człowiek, który odkrył daltonizm :P. (daltonizm-choroba polegająca na nierozróżnianiu niektórych kolorów).
@Topic
Ja się zaminialem w Eb i wiem jak wygląda ale nie wiem czy istnieje.
hmm prosil bym o ss'ka jakby ktos mial .. nie obraze sei jak ktos umiesci tu ss'ka jakiegos innego "tajemniczego " potwora chodzi mi tu o te których jeszcze nie ma w tibi ( np mimik baby beholder) aha i znalazlem na fomum filmik z baby beho tylko nie pamietam juz na ktorej stronie to jest :P
ciemne dropsy
26-04-2005, 18:40
Co do gazera, latalem po miescie zamieniony w niego i ludzie sie smiali :D Co do elder beho to slyszalem trzy (cztery?) wersje:
1) jest na demonie, po drugiej stronei za pentagramem.
2) ukryty gdzies W hellgate
3) Gdzies w ank ( ? )
4) Nie ma jego spawnu w ogole.
zajac Gro Sho
27-04-2005, 11:03
ja wlasnie wididzialem kilka razy jak ktos sie zamienial w takiego malego fioletowego beholdera to jest wlasnie ten bb? a i czy istnieje on wogole?
Asazello II
27-04-2005, 15:35
Up : fioletowego ??
A tak co do topica : ja slyszalem opowiesci ze on jest na demonie , ale nie bardzo w to wierze ,choc moze Warlocki nie mialy co robic :P
Progmast
27-04-2005, 16:17
Tez widzialem jak sie goscie w EB zamieniali,wiec tez sie zamienilem:
http://www.members.lycos.co.uk/dadej12/UO0005.jpg
Ale widziec to go nie widzialem ani nie wiem czy istnieje.
jakuzzja
27-04-2005, 17:34
Jeżeli ci hodzi o Elder Beholder to moożna się tylko wniego zmienić :(
Bo spotkać dzikiego nie można,a do baby to nic nie wiem ale powinien sie nazywać Woman Beholder
Willy The Dark Druid
27-04-2005, 18:06
gdzieś kiedyś był na forum temat gdzie ktoś rzucił czar exiva ""elder beholder (niewiem jak sie ten czar pisze). I mu podało coś gdzie on mniejwiencej jest. Ale mógł kłamać. A i czemu na BB sie mówi gazer?!
Mati z Ohio..
27-04-2005, 22:35
Ja na Druidzie zamienialem sie w niego .Wiec istnieje
zajac Gro Sho
28-04-2005, 18:46
Ja na Druidzie zamienialem sie w niego .Wiec istnieje
to ze sie w niego zamieniasz nie znaczy ze istnieje
Wielki MarIuSzzo
28-04-2005, 18:54
A i czemu na BB sie mówi gazer?!
Bo baby beholder nazywa sie gazer.
A co do tematu, to rowniez slyszalem ze jest gdzies w ankh. Chetnie bym poszedl poszukac, ale narazie za maly lvl :/ . Fajnie by bylo go spotkac. A swoja droga, to ciekawe jaki on silny jest. Czy w stylu mimica, czy moze cos wiecej??
Nataxoku
28-04-2005, 19:53
Ja ostatnio spotkalem tego beho i niedlugo tam pojde znowu i dam screena.
P.S On jest za***iscie silny i uzylem na 1 beho 5 bp uhow. A loot z jednego to: Fire Axe, 111 gp, 2 ham, Dark helmet.
POZDRO!
P.S On jest za***iscie silny i uzylem na 1 beho 5 bp uhow. A loot z jednego to: Fire Axe, 111 gp, 2 ham, Dark helmet.
POZDRO!
Naprawde?! No nie gadaj! -.-
Zapodaj konkretny dowod w postaci screena albo filmu a wtedy bede ci gratulowal...
Elder bh istnieje ale tylko w czaże utevo res ina on jest brązowy zwisają mu jakby kawałki jakichś winorośli jest większy i porusza ustami jak idzie! Sam się w niego zamianiałem.
Willy The Dark Druid
29-04-2005, 21:57
POZDRO!
o.O a ja zabiłem smoka i mi wypadły dragon scale legsy NAPRAWDE
POZDRO!
Thimburd
29-04-2005, 22:15
POZDRO!
Ja zabiłem Masive Ultra Power Hiper Duper Super Demona. Jest za***iscie silny. Użyłam na nim 1000 bp uh. A loot to: 4 golden helmety, magic scale armor (!!!), magic ultra scale dragon legs oraz 1583595gp.
POZDRO!
---
Ja się zastanawiam tylko, kiedy wprowadzą do gry nowe beholdery. Fanie by było dgyby były na wakacyjnym update. Mam nadzieję, że nie będzie przesadnie silny.
elder Bh istnieje gdzies w hellgate i jest w "ksiegarni" byl taki temat "496 jezyk bH"
Ja zabiłem Masive Ultra Power Hiper Duper Super Demona. Jest za***iscie silny. Użyłam na nim 1000 bp uh. A loot to: 4 golden helmety, magic scale armor (!!!), magic ultra scale dragon legs oraz 1583595gp.
POZDRO!
---
Ja się zastanawiam tylko, kiedy wprowadzą do gry nowe beholdery. Fanie by było dgyby były na wakacyjnym update. Mam nadzieję, że nie będzie przesadnie silny.
Dobra panowie, koniec takich postow bo narazie sa 2 a za chwile bedzie cala kupa ludzi ktorzy beda pisac podobne *******y.
Nie dajcie sie poniesc takiej nedznej prowokacji i olejcie typa ;P
Ale naprawde ludzka glupote taka jak ta trudno jest pominac i zostawic bez komentarza ;)
mi sie wydaje że on istnieje tyle że jest dopiero testowany i dopiero po testach go wypuszczą (po update albo coś w tym stylu)
czytajcie moj post! on istneje byl taki temat na tibi.org 496 jezyk Beholderow i byl skrin jak wiudac elder bH-.-
Marek Tibioman
14-05-2005, 22:32
to podaj link do tej strony z tym screenem bo nie uwierze
Co do gazera, latalem po miescie zamieniony w niego i ludzie sie smiali :D Co do elder beho to slyszalem trzy (cztery?) wersje:
1) jest na demonie, po drugiej stronei za pentagramem.
2) ukryty gdzies W hellgate
3) Gdzies w ank ( ? )
4) Nie ma jego spawnu w ogole.
Ta 4 wersja to prawda
zajac Gro Sho
15-05-2005, 00:45
moze zamknijcie ten temat bo robi sie juz nudny zrobmy moze o lord demon bedzie lepiej
nie no lepiej kolejny temat o bazyliszku, a takna margunesie to e beho jeszcze nie ma, ale uważam że bedzie bo cip softy mają jakieś dziwne zboczenie ( spider-gigan spider; scarab-ancient scarab ; dragton-drago lord) wiec czemu by nie mieli zrobic e beho, pewnie bedize to coś na wzór a.scaraba (podobna ilość expa i hp) trzeba sie tylko uzbroić w cierpliwośc
Druid Baros
15-05-2005, 10:11
Daje tu link do domku Szymiego(gdy chce wkleic fotke to mi sie blad wyswietla :(
http://img260.echo.cx/my.php?image=szymi5bn.jpg
W jego domku niema ciala Beho pozniej sie go zapytam moze mial to cialo i zedytuje posta jak co.
sceptile
15-05-2005, 12:00
Ta 4 wersja to prawda
a skąd wiesz? ^.- wszystko jest możliwe, może też że jak beholder zabije n.p. 20 graczy to sie zmienia w elder beholdera
GangZter
15-05-2005, 12:25
a skąd wiesz? ^.- wszystko jest możliwe, może też że jak beholder zabije n.p. 20 graczy to sie zmienia w elder beholdera
LOL n/c
koleś prezentuje tu swój wiek:P a raczej inteligencje:P
Gibki Fotel
02-06-2005, 13:34
No ja widzialem jak sie goscio zamienil w cos takiego ;p
Arcymag Kręgu wody
02-06-2005, 14:52
No tak, ale jak dla mnie to on musi istnieć bo jakby nie istniał to by sie w niego zamienić nie dało. To moja wersja.
Ale oczywiście moge sie mylić. (raczej sie myle :P)
No tak, ale jak dla mnie to on musi istnieć bo jakby nie istniał to by sie w niego zamienić nie dało. To moja wersja.
Ale oczywiście moge sie mylić. (raczej sie myle :P)
Mylisz sie.
W morghuthisa mozna bylo sie zamienic od razu, gdy wprowadzili tomby, a wtedy dostepu do faraonow jeszcze nie bylo.
Uwaga przeczytaj tego posta:::
To, że można się w niego zamienić to znaczy, że istnieje. Lecz nie znaczy to, że jest gdziekolwiek jego spawn!
:::Teraz możesz iśc na zakupy =)
Już nie mówcie o tym że widzieliście jak ktos zmienił się w e beho, ponieważ już dawno to wiadomo. A gdyby ktoś widział go naprawdę to już by dawno było o tym wiadomo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.