Pokaż pełną wersje : możliwość
Ej muj kumpel muwił że widzał jak jakiś (mag lub druid )puścił czar na kolesia i zabrało mu zero niechce mi się wieżyć no ale pytam się was czy byle jaki czar może zabrać czlowiekowi 0 ?(
Palisanderos
24-02-2004, 19:18
tak. ja jak cwiczylem strzelanie w ludzi z kumplem i walilem za lmm to mu zabieralo 0-5hp
Bofedojo
24-02-2004, 20:38
Tak jest to mozliwe ja pallem walilem burstami po 0 w ludzi (nie, ja nie jestem PK, to byl duelek 8) ). Jak se chcesz to wez na 0 mlvl wez se jakas runke i walnij w kogos pewnie zabierzesz 0 (nie jestem pewny).
Jak se chcesz to wez na 0 mlvl wez se jakas runke i walnij w kogos pewnie zabierzesz 0 (nie jestem pewny).
Nie wiem jaki run chcesz użyć na 0 mlvl. Na 0mlvl masz tylko Poison Field (tworzy pole trucizny) i Antidote Rune (odrutka).
Vanhelsen
24-02-2004, 21:55
A może ów typ strzelał podsiebie z Hmm albo Lmm ?(
Bofedojo
24-02-2004, 22:23
Oryginalnie dodany przez Sajan
Jak se chcesz to wez na 0 mlvl wez se jakas runke i walnij w kogos pewnie zabierzesz 0 (nie jestem pewny).
Nie wiem jaki run chcesz użyć na 0 mlvl. Na 0mlvl masz tylko Poison Field (tworzy pole trucizny) i Antidote Rune (odrutka).
Na 0 mlvl mozna uzywac LMM ;) Tylko zadko kto je sprzedaje wiec najlepiej se wziasc z jakiejs drugiej postaci druida/sorca
Widzialem wiele sytuacji jak niskolevelowy sorc/druid albo nawet czasami knight bili z eksplozji po 0.
Pan Zeneq
29-02-2004, 22:07
lol jeszcze nigdy nie walilem za 0 :D musze sprobowac hehe beed bil pk z lmm :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mathayus
01-03-2004, 15:11
Oryginalnie dodany przez Grubcio
Ej muj kumpel muwił że widzał jak jakiś (mag lub druid )puścił czar na kolesia i zabrało mu zero niechce mi się wieżyć no ale pytam się was czy byle jaki czar może zabrać czlowiekowi 0 ?(
nie mozna brac
za 0
z czara
a pozatym
jak z broni walniesz za 0 to pojawia sie albo chmurka albo takie
zolte
linie
wiec nie wciskajcie tu kitu
Zajac Poziomka
01-03-2004, 15:24
UP:
Mu chyba chodziło o to że czar zabrał 0 hp a nie że pokazało sie: You lose 0 hit points due blebleble...
Chodzi o to, że trafia ale nie odbiera życia (tak przynajmniej ja to zrozumiałem)
Ja nigdy nie miałem takiego czegoś, może to dlatego że nigdy nie używałem lmm...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.