zaloguj się

Pokaż pełną wersje : trap dolera (dziwna koncowka)

Carl Fry
09-04-2005, 00:14
odrazu mowie ze film jest mojego kumpla
razem robilismy trapa w celu zwiekszenia naszych zyskow z runek i eq ofiar

oto link http://rapidshare.de/files/1187160/trap_najman.rec.html

na koncu jest klepanie 102lvl(royal), jest to czlonek najsilniejszej rodziny na serwerze.

bardzo prosze aby ktos mi mogl wytlumaczyc jak on sie wydostal z trapa(pod tymi smieciami byly po 3 parcele), bardzo prosze o pomoc w rozwiazaniu tej zagadki.

Tony ^^
09-04-2005, 00:18
Niezly filmik ;p Lubie pk z Pvp-enforced :) Wydaje mi sie że ktoś dał mu cynk że jest ten trap :) I wziol Destroy fieldy i te runki co niszcza zapomnialem nazwy :> Wystarczy df + ta runka i nic niema ;p

Kalen
09-04-2005, 02:38
Nom fajny filmik, podobało mi się. Profesjonalny trap i faktycznie albo ktos dał mu cynk ze tam jestescie (ale wtedy chyba wziąłby SDki) albo koles jest tak dobrze przygotowany na kazda ewentualnosc. No coz nie bez powodu jest 100+ najwyrazniej...

knight skiller
09-04-2005, 07:56
To nie dziala-.- ROTFL

Jon
09-04-2005, 10:07
Elo, tu najman ;) Tony mowisz o tej runce Desintegrate ? (Usuwa wybrane pole. W przeciwieństwie do Destroy Field może usunąć trupa czy kwiatek) ale tam bylo tyle tych smieci ze szok...no chyba ze ta runa usuwa wszystko co ma na swojej drodze...ja nie wiem bo jej nieuzywalem jeszcze. Co do tych SDków to pozniej Ron wlecial i kumplowi zadygal z SD za 182 i teraz nas cała rodzina huntuje :P W czoraj też sobie pkowalem i wlecial jeden para zaczol mnie lac a ja mialem pz i niemialem innego wyjścia no i też go lałem potem zawołał innego pare no i dead :( ...no cuż takie życie na pvp-enforced :P

Tony ^^
09-04-2005, 10:27
Nie usuwa z wybranego pola wszystko...
Np ustawisz 1000x MPA jednego na drugim, weźmiesz użyjesz runke to wszystkie znikną :P Ja taki sam motyw miałem 55 palkiem na elysi :P
Wpadł do mnie jakis 80 palek runka an detroy+ runka do zniszczenia i mnie ganail 30 min skanczyly mi sie sd i uhy schodzily to wbieglem w resp 3 DL'i żeby ciała niemiał bo red skull był XD

Genehuk
09-04-2005, 13:30
gościu walnoł mi za 181 a nie 182 :D to jakieś 5 min. po wyłonczeniu filmu, musiał popłynąć do edron po sd. Jakby miał SD wcześniej to raczej byśmy nie dali rady. Teraz nas cały serw huntuje:P Myśle że film sie podobał, wmiare możliwości nakręcimy nowy :) I mam nadzieje że tym razem jkiś hlvl padnie :)

Abdal
09-04-2005, 15:38
kocham takie akcje

Biszkopt
09-04-2005, 15:51
Nawet ładnie się z tym 102 trzymaliście. Gratz pomysłu na trapa.

Angel of Death
09-04-2005, 23:14
Lol na Rapid Share zawsze końcówka jest html .

Grenni
10-04-2005, 13:12
@up up
Masz jakas rodzine w BR ? :D Thei hak me blzz !!

Chlopaki spoko pomysł ;D Sprobujcie trapać na statkach i kapitana strapować zeby ofiara sie uhac nie mogla,pozniej do hi lvla pisac zeby przyplyal bo chcesz niby cos kupic i attacko !! Dobry loot gwarantowany,tylko musicie trapa starranie przygotować !!

Szefcio
10-04-2005, 13:26
wiesz czemu? bo sie nei umyles ***u twoja stara to szmata

\

---------------------

My chars
Bubble

204lvl skile 105/105

mlvl :15

Genehuk
10-04-2005, 16:53
Grenni dobry pomysł, podoba mi się:P Przynam się że jeszcze czegoś takiego nie widziałem ale warto spróbować chociażby z uwagi na loot:D Film oczywiście nakręcimy i zamieścimy na forum ale to nie zależy tylko odemnie. Mam nadzieję że ten plan wypali i uda nam sie zabić jakiegoś hlvla:)

Nimuro
15-04-2005, 21:03
Jak bym wtedy byl z wami to moze bysmy go zabili ;) trzeba bylo pisac do mnie :P

btw nawet wam dobrze poszlo bezemnie

yours Jansen ;)

Seteus
15-04-2005, 21:15
haha nom całkiem niezły trap , ale mogliście to troche inaczej zrobić (sorce z Fe wskazane :)) ale gratulujen zabawnie sie to oglądało.. ;)

Seteus
15-04-2005, 21:20
byłbym zapomniał , Bonif znalazłem zapomniane bp SD w moim depo kazz , jak chesz to sprzedam , potrzbuje kase na szybko :)

p.s. Do moderatora , nie z edytowałem poprzedniego posta bo jak daje edytuj to mi sie explorer sypie i dalej nie naprawiłem tego.. więc prosze nie dawać mi znowu punktów karnych -.-

Genehuk
15-04-2005, 23:36
Dzięki wszystkim za takie komenty :p Seteus jak chcesz z nami popekowac to wiesz do kogo zagadac:D Teraz robimy postacie magiczne, ja druta najman sorcca. Niemoge się już doczekać tej jazdy z SD:P

p.s. Wymieniam all eq z Galany na eq na Dolerze. Jakby co to msg do Genehuka albo Hadohora powiem co i jak. Na galanie mam troche kasy i itemki typu: b sword, crown helmet, dragon shield (czyli nic ciekawego, ale zawsze się przyda) :)

KornikCrew
16-04-2005, 09:49
gratz loota fajny trapik a ten 102 lvl to noob uciekal przed wami lol;p

Marczio
16-04-2005, 11:41
No ten film dobry. Fajny trap gz pomyslu. Koles musial miec desingerate i troche szczescia ale ladnie sie trzymaliscie gz, wiecej takich filmow ze happy endami najlepiej (czyli dedem frajera). Pogratuluj ekipie tez

Smiti
16-04-2005, 12:37
Lubilem trapy puki sam sie nie wpakowalem hehe ale wsumie to im dobrze

Elrendell
22-04-2005, 14:49
Nie no zajefajne :p

gz pomysła !! :evul:

Genehuk
22-04-2005, 22:16
Widze że temat stał się nawet "" popularny "" :D A więc chciałbym przybliżyć troche historie serwera.
Dolera jest to serwer pvp-enforced, czyli można zabijac się tu ile wlezie, jedak prędzej czy później za pekownie zostaniesz zabity przez kogoś, czyli tak jak na innych serwach jeśli jesteś chroniony przez jakiegoś hlvla to nie masz się co bać. Obecnie na dolerze panuje rodzina " para " są oni coraz mniej lubiani prze innych mieszkańców serwera, ponieważ jesli ktos przekroczy chociażby 60 lvl to ma nikłe szanse na dalsze awanse :( Przykładem na to jest Llilizin albo Sandrish którzy mogli by zagrozić tej rodzinie, i za zawysoki lvl złapali już kilka dedów. Pisze to po to aby uświadomić wam naszą sytuacje, Ron Para nie był przypadkową ofiarą, razem z kumplami chcemy ubić wszystkich Parów i zniszczyć najsilniejszą gildie "" Brood "" aby na dolerze mogli grać wszyscy, i żeby każdy mógł osiągnąć taki lvl na jaki go stać.

Jon
29-04-2005, 13:33
Pare dni temu zachciało mi sie obejrzeć znowu ten filmik...i natrafiłem na dziwną rzecz Ron Para uzył DF na ogniu z lewej strony, a poźniej ja (Najman) zablokowalem go i niemogl sie ruszyc ale nie wiem jakim cudem uciekł na ukos, a przeciez na ukos nieuzywał DF ani Desintegrate. Może ktoś wie jak to się stało ? Obejrzyjcie jeszcze raz dokładnie ten filmik

gpx1
28-05-2005, 21:53
no film fajny szkoda ze dzien wczesniej ty mnie zabiles ;/

gpx1
28-05-2005, 22:01
May 24 2005, 18:25:04 CET Killed at Level 11 by Filip Pan
and by Najman

moze kojarzysz ? :((( nie zabijajcie polakow :)

Asenion
28-05-2005, 22:41
Bardzo fajny filmik ! Udało wam się ubić dwóch kolesi no ale już trzeciego nie,zdarza się szkoda ze wam uciekł.Czekam jeszcze na jakieś filmiki :)

Voz
29-05-2005, 09:46
Pare dni temu zachciało mi sie obejrzeć znowu ten filmik...i natrafiłem na dziwną rzecz Ron Para uzył DF na ogniu z lewej strony, a poźniej ja (Najman) zablokowalem go i niemogl sie ruszyc ale nie wiem jakim cudem uciekł na ukos, a przeciez na ukos nieuzywał DF ani Desintegrate. Może ktoś wie jak to się stało ? Obejrzyjcie jeszcze raz dokładnie ten filmik

OMG bo tego z lewej to chcial sprawidzc co tam lezy pod ogniem, a na ukos juz nie uzywal DF tylko samo desintegrate rune i wysztedl.

@topic: wydaje mi sie ze ten Ron Para ma jakiegos bota, gdyz kazdego hmm trafial z kolesi i to jeszcze z jaka predkoscia. A jezeli nie ma to ma dobre pvp ;D

Stułbia
29-05-2005, 12:33
A moze on użył po prostu magic rope ewentualnie levitate?
Sam nie wiem bo filmu nie oglądałem :P

Carl Fry
01-06-2005, 16:36
Najman to HU.... moze pamietasz w kazz nad jeziorkiem z filip panem ? jak zabiles kilku playerow i filip pan udawal ze jeste ruskim !

moj drogi .. wyzywajac najmana od **** nic niezdzialasz, obrazajac najmana obrazasz takze i mnie bo znamy sie dobrze. a czy to jego wina ze afkowales tam kilkoma postaciami uzywajac mc i bota?? padles to padles. tymi wyzwiskami pokazujesz swoja inteligencje.. wiec nic wiecej niepowiem.
jakbys niewiedzial to filip pan jest tak jakby rosjaninem... poniewaz mieszka on na ukrainie wiec sam widzisz.. .jezeli masz jakies problemy to idz z tym do mamy a nie wyzywaj ludzi na forum, ja cie niemam zamiaru wyzywac bo bym tylko siebie ponizyl.. takze jak widzisz mozna wszystko zalatwic kulturalnie :P.

apropo filmiku moze przygotujemy wspolnie jakis nowy trap ale jeszcze niewiadomo na kogo :P pozyjemy zobaczymy

pozdrawiam glownych bohaterow wypowiedzi gpx1 (wiecej nie afk'uj) :)

to by bylo na tyle

Master Knight de'Vere
01-06-2005, 17:51
filmik fajny tylko z tym rp spieprzyliście sprawe... Mogliście dać po 1 parcelu naokoło tego miejsca jak sie ląduje po przypłynięciu nażucać na to różnych śmieci żeby sie ruszyć nie mógł i wtedy na to f-bombe o byście go trapneli całkiem, a tak to uciekł ze środka i zaczął was lać...

Carl Fry
01-06-2005, 19:22
filmik fajny tylko z tym rp spieprzyliście sprawe... Mogliście dać po 1 parcelu naokoło tego miejsca jak sie ląduje po przypłynięciu nażucać na to różnych śmieci żeby sie ruszyć nie mógł i wtedy na to f-bombe o byście go trapneli całkiem, a tak to uciekł ze środka i zaczął was lać...

dla twojej wiadomosc to tam byly po 3 parcele, potem na to masa smieci i fbomba. ten rp uzyl tej runki co niszczy wszystko z wybranego pola i dlatego dal dyla. ale teraz mamy zamiar zrobic trapa na kogos nowego.. ale niemartwcie sie bo tez z hlvli :P

zyczcie najmanowi, bonifowi i genehukowi powodzenia ja tez im zycze:P

Master Knight de'Vere
01-06-2005, 21:18
@Up
Jak tam mogły być parcele pod tymi śmieciami jak po zabiciu 2 lub pierwszego gościa wszedłeś na te śmieci gdyby pod nimi były parcele to byś na nich nie stanął, a to było przed tym jak Para~ uzył jakiejś runy... Wiem to bo sam tak miałem...

Genehuk
02-06-2005, 19:56
@Up
Jak tam mogły być parcele pod tymi śmieciami jak po zabiciu 2 lub pierwszego gościa wszedłeś na te śmieci gdyby pod nimi były parcele to byś na nich nie stanął, a to było przed tym jak Para~ uzył jakiejś runy... Wiem to bo sam tak miałem...
Jezeli bys sie przyjzal to zeby wejsc na ogien trzeba bylo uzyc parcela -.- nie pisz takich glupot bo sie osmieszasz tylko.
@gpx1 slowa wypowiedziane przez ciebie niestety swiadcza tylko o tobie -.^
@Carl Fry thx dude za wszystko czekamy na ciebie jak wrocisz:)

Bastek
03-06-2005, 08:50
Desintagrate rune, lol.

Czy ta runa to jakas obca rzecz dla was?

Memphis
03-06-2005, 10:56
Niezły filmik, obstawiamy tylko, jak szybko odwiedzicie wujaszka Rooka^^