Pokaż pełną wersje : Wiem że jest tam dużo ds.........
ziomalek15
25-02-2004, 02:24
YO YO YO
Muj kumpel ma takie miejsce palladynkiem ze exi tam po 30k expa w godzinke
tylko nie wiem gdzie to jest, wiem ze jest duzo ds
plz podpowiedzcie, aha on nie ma pacc (to powiino ułatwić sprawe)
Mozliwe ze to fibula lecz nie opisales tego miejsca zbyt dokladnie ?(
Bofedojo
25-02-2004, 09:13
Mozliwe ze HG jest taka masa tego ze nawet sie boje tam chodzic, a do tego sporo kasy leci.
maszlesz
25-02-2004, 19:38
Skoro już mówimy o HellGate, to może mógłby mi ktoś powiedzeć gdzie to jest ? Bo na mapach znaleźć nie mogę, a często słyszę o tym miejscu. I jeszcze słyszałam, że klucz jest potrzebny żeby tam wejść. Skąd go wziąć ?
------
Edit by Gremlin
Naucz sie urzywac opcji szukaj, o Hellgate bylo setki tematow, niektore nawet z mapkami jak tam dojsc.
HG jest pod ab'dendriel jeden poziom pod trollami :) klucz mozna kupic u elfa za 5000 gp ktory jest tam troche po prawo 1 poziom nizej niz trolle :)
Bartek13
26-02-2004, 16:20
Chyba na cmentarzu ale nie jestem pewien. mozesz pujsc ale najlepiej z 2 bp of hmm :D moj kolega tez tam byl i szybko poz nabil :P
Termbest_pol
28-02-2004, 10:00
Na hellgate nie chodzcie z malym lvl i bez pacca lub parcelow bo sie nie wydostaniecie...
seba-Desper de
28-02-2004, 18:07
ds'y wysoki lvl i jazda mialem 10knighta z bliska dsa 60 70 dostawalem a ja jego z HMM chcialem sprawdzic jak mi palnie potem z dustansu HMM'Y .... bylo ich :troche :D " duzo jak sie wszystko na mnie zucilo wiecie co ??
""YOU ARE DEAD""
uu :P
Master Mazi
29-02-2004, 21:45
A gdzie są jeszcze ds ale nie hg bo tam sie boje :P hyh bo bym se po expił na tych szkieletach :D
Poczytaj sobie przyklejony temacik "gdzie znajde danego potwora".
Mathayus
01-03-2004, 18:07
to jest albo ghostland albo tez ktorys ze cmentarzyw hellgate
Mathayus
01-03-2004, 18:09
Oryginalnie dodany przez Master Mazi
A gdzie są jeszcze ds ale nie hg bo tam sie boje :P hyh bo bym se po expił na tych szkieletach :D
ta sa w ghostlandzie ale jak schodzisz to sa dwa przy dziurze a jak zaczynasz uciekac lapie cie tam jeszcze z 5 ( prawie tam zdechlem ) na fibul sa dea miejsca z dwoma ds a na malym cmentzarzu w hellgate sa tylko dwa ds
Dużo ds hmmmm....... moze to być HG a moze ghostland ? na pohu jest tylko pojedynczy resp ds-a EDIT: jak ługo poczekasz na pohu będa 2 ds :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.