PDA

Pokaż pełną wersje : Ataki

Wojtek15
09-04-2005, 12:15
Pisze tego posta ponieważ zastanawia mnie jedna rzecz. Minanowicie, dlaczego potwory atakują (hiberna) tylko Thais. A te ataki wyglądają w postaci plagi ratów, bądź jednorazowego ataku orcow. Czemu np. Ab nie jest atakowane? albo inne miasto. Czy macie może jakieś informacje na ten temat? Wiem że to nie wpłynie na decyzje GM-ów, ale pozastanawiać sie można....

Jagaza
09-04-2005, 12:48
Wiesz... ja też mam taki sam problem na aldorze choćby sa tylko najazdy orców, na innych światach ratów.. Ale czemu tylko w thais X(

Sharp
09-04-2005, 12:56
A czemu forum atakują głupie, przerabiane już tematy?

Anaconde
09-04-2005, 13:01
NA valorii i na pacerze najazd! uwaga! raty na thais. No comment, ale chyba mój kumpel widziałm plage ratow w carlin, ale nie wiem.

Ashlon
09-04-2005, 13:03
Wiesz... ja też mam taki sam problem na aldorze choćby sa tylko najazdy orców, na innych światach ratów.. Ale czemu tylko w thais X(

Bo :
-thais jest najstarszym miastem
-siedza tam najwieksze lvle
-jest dobrze usytuowane do obrony
-bo te ataki juz byly przetestowane na thais wlasnie

Wyobrazasz sobie atak na ab?
10:20 Orc activity near Ab'dendriel reported (czy jak to tam pisze).
10:21 Depo cale zapchane
10:23 Orc invasion in Ab'dendriel!
10:24 Druid Batman : PLX HAAALP MEEE!!
10:25 Biedna pozioma : BOMUSZCIE MI! TEN ZIELONY ORK MNIE ATAKÓJE!
10:26 You see Zbieracz-lootow-z-cial-poleglych (11 level). He is a n00b.
<Trade channel>
10:27 Rozczarowany pogromca demonuf : POMURZDZIE NAM! HELP AS! NAJAST ORKUF W AB!

....nie, to ja wole jednak te najazdy na thais....

Pacek
09-04-2005, 13:14
ja na julerze widzialem atak szczórów ale co najlepsze na roku, szczury byly wszedzie w sklepach, nad sklepami, i ogólnie sporo tego laziło

Anaconde
09-04-2005, 13:23
Hm, podobno kiedyś były badgery na ab, ale nei jestem pewien. Wiem, że thais jest cool itp. ale czy inne miasta so do kitu? skoro zadnych najazdow? :D
P.S. Dwarfy chyba były na kazz kiedys.
EDIT: Kiedys na rooku w takim pokoju na gorze sklepu dla pacc byly 2 raty, najazd? :D

patrikoz
09-04-2005, 13:34
ja na julerze widzialem atak szczórów ale co najlepsze na roku, szczury byly wszedzie w sklepach, nad sklepami, i ogólnie sporo tego laziło
Dla leveli 1-4 fajnie, bo duzo expa ;)

Misjonarz
10-04-2005, 09:38
Pisze tego posta ponieważ zastanawia mnie jedna rzecz. Minanowicie, dlaczego potwory atakują (hiberna) tylko Thais. A te ataki wyglądają w postaci plagi ratów, bądź jednorazowego ataku orcow. Czemu np. Ab nie jest atakowane? albo inne miasto. Czy macie może jakieś informacje na ten temat? Wiem że to nie wpłynie na decyzje GM-ów, ale pozastanawiać sie można....
Bo w ab to już mamy specjalnych ludków które nam lurują arcaniste albo z twierdzy orki warriory :)

Pierewoj
10-04-2005, 12:40
Bo :
-thais jest najstarszym miastem
-siedza tam najwieksze lvle
-jest dobrze usytuowane do obrony
-bo te ataki juz byly przetestowane na thais wlasnie

Wyobrazasz sobie atak na ab?
10:20 Orc activity near Ab'dendriel reported (czy jak to tam pisze).
10:21 Depo cale zapchane
10:23 Orc invasion in Ab'dendriel!
10:24 Druid Batman : PLX HAAALP MEEE!!
10:25 Biedna pozioma : BOMUSZCIE MI! TEN ZIELONY ORK MNIE ATAKÓJE!
10:26 You see Zbieracz-lootow-z-cial-poleglych (11 level). He is a n00b.
<Trade channel>
10:27 Rozczarowany pogromca demonuf : POMURZDZIE NAM! HELP AS! NAJAST ORKUF W AB!

....nie, to ja wole jednak te najazdy na thais....

LOOOOOOOL..........
-siedza tam najwieksze lvle (szczegulnie na danubii najwyzsze lvl w thais.. lol) U nas na edron i w venore.
- ustuowane do obrony (veno lepiej.)

sceptile
10-04-2005, 12:58
a ja widziałem w edron plage skunksów :P zabiłem tylko jednego, bo dopiero przypłynąłem ale było mnóstwo ciał