Pokaż pełną wersje : Gdzie mona zdobyc dobre przedmioty
Chcial bym sie dowiedziec gdzie mozna zdobyc dobre przedmioty. Oprucz POH'A
Dobre przedmioty mozna zdobyc wszedzie gdzie wystepuja dobre potwory (lub z questów). A zanim zapytasz gdzie znajdziesz dobre potwory to Ci powiem ze TU (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=1081&boardid=9&styleid=1&sid=f0cc6be8f08680433d85959cb78f434d). A spis "dobrych" przedmiotów (lootu) masz opisany na stronie www.tibia.pl w dziale potwory.
Wedlug mnie na pohu ale cie to nie interesuje tam sa dobre przedmioty i polecam to miejsce od 20 lv
Diamentowe Ostrze
29-02-2004, 21:37
Wedlug mnie na pohu ale cie to nie interesuje tam sa dobre przedmioty i polecam to miejsce od 20 lv
szczegolnie gdy jest rycerzem....
zrob sobie czlowieku najpierw jakis pozadniejszy lvl z 35 i wtedy mysl o jakims leprzym eq. Wy myslicie ze na 20lvl bedziecie biegac w e plate. typowe nooby
Zależy co rozumiesz pod pojęciem dobre przedmioty. No ale oprócz PoHa, to myślę, że można podać np. smoki, bo widzę, że już nic poważniejszego nie wchodzi w grę. Ale radzę zbierać kasę, bić level i skile. Fajne przedmioty przyjdą z czasem same :)
RE (down): oj, sorki, nie zauważyłem. Jestem nadgorliwy czasem :P
Raynold wiem ze lubisz pomagac, ale nie mecz sie - przeciez Niki ma bana :).
Mathayus
01-03-2004, 15:22
dobry loot wypada z dorych potworow a zeby je zabic powinienes miec duzy lvl
Pall nocy
01-03-2004, 18:36
Dobre przedmioty hmmm wypadaja z dobrych potworow albo z questow (ktore wymagaja dobrego poziomu lub troche myslenia) :rolleyes:
Bofedojo
01-03-2004, 21:43
Tutaj masz mala podpowiedz skad wziasc dobre przedmioty forum na tibia.de byly te ss juz tu (http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?s=e6b4dd2f0ca0bf32b17526c2b86ffbff&threadid=45639&perpage=15&pagenumber=1), a tak wogule to dobre rzeczy to wypadaja z tak: Ice rapier- demon, vampire
You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30).It weighs 99.0 oz. You feel the power of this mighty axe.- spojrz ten link co Ci podalem.
War hammer- wild warrior, hero, dragon lord.
Power Bolt- kup se PA(L)CCa i promocje nabij ten dobry lvl i mlvl i masz
E-plate- demon
Golden legs- demon
Royal Helmet- dragon lord
Steel boots- behemoty
Mastermindshield- demon
Powodzenia zycze moze war hammera zdobedziesz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.