Pokaż pełną wersje : Co tu jest?
Pani Czarodziejka
25-02-2004, 08:49
No mam pytanie co jest w jednym miejscu na foldzie
Schodzimy tu:
http://www.karwa.republika.pl/wejsci.JPG
i wpadamy do takigo miejsca:
http://www.karwa.republika.pl/dalej.JPG
co moge tam znalesc itp?
Chodzi mi o potworki i w jakich ilosciach ni o questy itp
Ciekawe..
A w jaki sposób mozna tam dojść ?
Bo bylem na tym poziomie z fe, i nie widzialem zejscia nizej.
Jest to jedno z najlepszych miejsc do trenowania dla knighta i na serverach nonpvp i pvp. Minotaurów jest tam pod dostatkiem a jak znajdziesz odpowiedni kacik to można uznać, że jest nieskończoność minotaurów. Znajdziesz tam 2 mino magi (jednego w tym labiryncie, nastepnego w sali królewskiej przy wyjściu), chyba 2 mino guardy (strzegące wejścia do sali tronowej) i chyba 2 archery, ale nie jestem pewien. Reszta to zwykłe minotaury
Jedno pytanko:
-Jak dostac sie na Folde? Statkiem czy jak...?
Oryginalnie dodany przez Ibi
Jedno pytanko:
-Jak dostac sie na Folde? Statkiem czy jak...?
Tak :O
Na północny zachód od Carlin
Hi
Folda
yes
W sumie to narazie spotkałem jakieś 4 guardy, 2 archery i jednego mino maga. Ogólnie miejsce bardzo przyjemne. Labirynt też już zwiedziłem :) Teraz szukam wyjścia :P
EDIT: Są jeszcze 3 beholdery, trochę pająków, bugów...
EDIT2: Ogólnie: 2 mino magi, ze 4 guardy, 2 archery, 3 beholdery, kupa minosów, dużo pająków, 1 poison bodajże, kilka skorpionów, kilka bugów. To można tam znaleźć. Przy wyjściu potrzebny jest klucz. A jedynym wyjściem jest teleport na senje. Po drodze można załapać się na niezłe nagrody :)
Tak
Na północny zachód od Carlin
Hi
Folda
yes
I nie mozna zapomniec o 20 gp(powrot jest darmowy)
Bofedojo
28-02-2004, 17:21
A zeby powrocic to trzeba powiedziec :
Hi
Tibia
Yes
Może to nie jest związane z tematem... ale czy trzeba miec PACC żeby płynąć statkiem?
Sephiroth
28-02-2004, 17:56
@Scizoss: ogólnie tak, ale promu na lodowe wyspy i na wyspę królów może użyć również facc.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.