Pokaż pełną wersje : Gra ktoś w Wolfensteina: ET? :O
Ludzie ludzie !! Wesoła nowina!! FPS Za free!!
Elo, gra ktoś w Wolfensteina: Enemy Territory?
Opis: Samodzielna, darmowa gra akcji/FPS, osadzona w realiach II Wojny swiatowej, dedykowana wyłacznie rozgrywce wieloosobowej w sieci Internet i w sieci lokalnej.
Kiedy zaczynamy grać, potworne zamieszanie panujace dookoła jest nieco paraliżujace. Wszędzie rozlegaja się serie karabinów maszynowych i wystrzały broni osobistej, ziemie wstrzasaja wybuchy pocisków artyleryjskich, powietrze rozdzieraja krzyki rannych żołnierzy. Stopień komplikacji jest tym większy, im więcej graczy uczestniczy w zabawie, a może być ich całkiem sporo - podczas testów walczyłem na serwerze, na którym zmagało się ze soba szesćdziesiat osób.
Grę mozna sciagnac z: http://ftp.freenet.de/pub/4players/...cial/WolfET*****
patch bez ktorego nie dziala: http://download.gamezone.cz/_patche/et_patch_1.02*****
Zapraszam :]
<sings>I'm lovin' it :D
Najbardziej lubie grać Axisowym medykiem. im więcej osób w to gra tym lepiej - potrzebujemy mięsa armatniego :P
Dr.Unknown
09-04-2005, 15:44
Gdyby nie to, że dorwałem Knight Online, to teraz bym zapewne pogrywał Axis'owym inżynierem. Zaczołem grać dosyć niedawno, więc raczej zaliczam się do ET'owych newbie.
@Down
Też czasem lubię pocampić:p
Raistlinek
09-04-2005, 15:46
ja gram :]
zazwyczaj engineerem<kocham wiadomośc 'xxx failed to spot borkos_pl mine' hehe
ale czasami pogram i camp....sory snajperem :P
mój nikc: borkos_pl
podawajcie swoje nicki :)
@up up ja gralem w ko ale mi sie znudziło.
@Edit ten plik jest czysty moge sobie sciagnac bo chyba sobie pogram.
@up
Plik jak najbardziej czysty bo z www.cda.pl
@topic
Ja czesto gram Allies'owym inżynierem z Thompsonem chociaż czasami z K43.
nick: Sharp_PL
Rekord XP: 918
Jakie wasze rekordy?
Mój nick : Tasior
REkord : ~700XP
Odpowie mi ktos czy ten link ktÓry jest w tym temacie jest czysty?
@up
Plik jak najbardziej czysty bo z www.cda.pl
Can u read?
Patimrok
09-04-2005, 16:16
Patimrok, Patimrok_PL, albo jeszcze inny jak wstąpię do klanu
rekord XP: ~2000
Najwyższy stopień: General (czyli najwyższy jaki się da zdobyć)
404 Not found
'/pub/4players/...cial/WolfET*****' not found (No such file or directory).
tjarararararara
tjarararararara
Oblookaj jeszcze te linki:
ftp://ftp.demon.net/pub/mirrors/idsoftware/et/win32/WolfET*****
http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/et/official/WolfET*****
ftp://ftp.edome.net/online/clientit/WolfET*****
te tez nie dzialaly xD... ale zasysam juz z innego zrodla...
Colier Scoredyne
09-04-2005, 17:57
Ja w wolfena gram od okolo roku. Fajna gierka. Nienajlepsza grafika, ale grywalność jest super. :)
Mój rekord exp - 1400~
Zawsze gram Mediciem lub częściej Inżynierem z thomsonem ;)
Kiedyś przez 30 min. nabiłem 12 gwiazdek :D
Rekordy :
General
Na 5 mapkach ~1950XP.
Celnosc : 64%
Ulubiona mapka : seawall battery, fuel dump.
taaak lubimy, szczegolnie git są venice i fuel dump (ta pierwsza wymaga uprzedniego sciagniecia) nie mam swojej ulubionej klasy, po prostu patrze kogo najbardziej druzyna potrzebuje,ale czasami lubie sie poprzebierac covert opsem z stenem ;)
http://img.photobucket.com/albums/v392/Racon/bad.jpg
Jakis blad mam czy ktos wie jak mi pomuc?Bardzo bym prosił.
To wiem ale jaki ja sie nie znam zabardzo muglbym prosić o link jakby ktoś mugł.
http://img.photobucket.com/albums/v392/Racon/bad.jpg
Jakis blad mam czy ktos wie jak mi pomuc?Bardzo bym prosił.
Sterownik karty graficznej zainstaluj
TheNatoorat
09-04-2005, 20:13
ET rulez!
Kiedyś byłem jego wielkim fanem, paliłem ludzi miotaczem ognia i rozwalałem rakietkami. Czasem jakiś HS ze snajpery poleciał, a czasem bawiłem się w ćpuna ze strzykawką na rannych.
I... znudziło mi się. ;)
Sokochłap
09-04-2005, 20:54
Grałem! ale teraz cioram w America sArmy (1 starzal i nie zyjesz) a nie jak w ET przebiegasz przy ckm-mie
@up
Et to Et a nie jakiś pociulany "realistyczny" CS i całe szczęście bo chyba można dostać szału jak biegniesz cały czas skacząc a tu koleś przypadkowo cie pistoletem trafi w łeb i leżysz. Mój rekord to marne ~1700 expa , i Generał czyli musiałem wszystkimi postaciami ponabijać 4 poziom jednak najbardziej lubię grać fieldem lub medem. Covert opsem od biedy , innych nie ruszam chyba że chcę sie pobawić miotaczem xD , dawno nie grałem a szkoda , bo koledzy mi o tibii powiedzieli , nastukałem 24 level dopiero .... =/ teraz tibia poszła w odstawkę i oswajam Diablo II , Pan Demolka (lord of destruction) Ale ET Rulez! Dzięki niemu poznałem ciekawych ludzi z klanu! ET RoX!
Raistlinek
09-04-2005, 23:13
eh....wg mnie gra byłaby znacznie lepsza bez FieldOpsów i panzern00bow...strzeli taki na slepo i zabija....Thompson i MP40 to broń dla prawdizwego faceta :]
Moze ktos teraz sprawdzic czy servery sa.Bo jak włanczam online game to mi sie servery nie wysiwetlają!!!!!1111111ONEONEONErazrazrazjedenjede n
Neon dessq
10-04-2005, 14:20
Mi też żaden serw sie nie wyświetla. A chciałem se n00bków pohancić :).
Często gram Alliesowym lub Axisowym inżynierem z K43, chociaż czasami z Thompson w ręku się znajdzie :P.
nick: Ostry
rek xp: ~1000
ranga: general (the best of them)
clan: Rinse of Hell
Ja chce pograć!!!!kiedy servery bedą?Spodobała mi sie ta gra lubie takieigo szpiego-snipera przebieram sie i chodze z wrogami i udaje przyjaciela a potem nuż w plecy >.<. (evul?)
@Racon & Neon Dessq
Juz wiem !!! Sciagnijcie 'The All-seeing Eye' - instalujecie i juz dalej powinniscie wiedziec co robic ;p
ejejej
jak zrobic kolorowy nick?
no noob plx
aha
zeby nie bylo oftop to gram aliesowym inzynierem i covert opsem
@down
jak?gdzie?kiedy?skąd?dokąd?którędy? jak mowil jak nie mowil(przynajmniej ja nie widze)
Przeszukaj tematy hoomik mówił.
BTW: Gram Axisowym Soldkiem z Panzerfaustyną (panzer-noob?), przed chwila przerwalem gre z powodu "Connection Interrputed" ehh miałem ~600 XP :/
@down
jak?gdzie?kiedy?skąd?dokąd?którędy? jak mowil jak nie mowil(przynajmniej ja nie widze)
"Pomocna dłoń"...
Raistlinek
23-04-2005, 10:06
oi dobra mam dobry humor to Ci powiem- wpisujesz ^x gdzie x jest numerkiem od 0 do 9, a potem nazwe, lub wiadomośc
A oto mój ulubiony widok:
http://members.lycos.co.uk/kamospl/wolfet2.JPG
Od czego jest taka czerwona strzykawka?U medica?
Kamos
nie o to chodzi
jak sie ma czwarty poziom uleczania, to wtedy dostaje sie taka czerwona strzykawkeze skrzydelkami...
KAMOS
NIE POJ***LO
nie chodzi o strzykawka nad umierajacym...
Od czego jest taka czerwona strzykawka?U medica?
Jak ktos z twojego teamu padnie, to ma do wyboru czy ma czekac na medyka, czy czekac na resp, jak bedzie czekal na medyka to zauwazysz nad nim czerwone pole ze strzykawką, podchodzisz uzywasz strzykawki na nim i go wskrzeszasz :] (zmartwychwstanie?)
@down
Po***alo?
@Badzo
To strzykawka z Adrenaliną(chyba) dzięki temu możesz biegać nonstop przez ~15 sekund. Działa tylko kiedy twój "poziom zmęczenia" nie jest zbyt nisko, i nie można używać kilka razy pod rząd.
kiedyś w to grałem 2 dni temu zaczołem na nowo:)gra piękna.tylko jedno ale mam 1 polski server 62.75.220.163 więcej nie umie znaleść bo enemy territory pl padło.btw.może serverek forumowy:P?
Thimburd
20-08-2005, 22:37
Gram od dawna :) Uwielbiam grać Medykiem. Mój nick: Apophis_. Najczęściej gram na mapie: FueldumpAllTheTimel (zaznaczcie to, to zobaczycie nazwe gdyż składa się ona z białych literek :P). Gram tam niemcami. Poprostu kocham tam grać! Mój rekord to 13834 punkty exp (tak, 13k! Grałbym jeszcze, ale net padł :|) i wszystkie skille najwyższe Medykiem.
@Kamos (member.php?u=25638)
On ma racje. Go nie poj***. To strzykawka z takim bonusem. Tracisz całą moc (no, to coś do tych specjalnych umiejętności) i nie męczysz sie przez jakiś czas. O to mu chodziło. A ty myślisz o tym symbolu dla Medyka, żeby wiedział że gość jeszcze dyszy ;) I to nie wskrzeszanie, tylko stawianie na nogi i uleczanie. Wtedy się nie umiera ;) Umiera się odrazu po silnym ciosie (granat, mina, czoł itp. itd.) albo po dobiciu przez wroga kiedy się "ledwo zipie".
kiedyś w to grałem 2 dni temu zaczołem na nowo:)gra piękna.tylko jedno ale mam 1 polski server 62.75.220.163 więcej nie umie znaleść bo enemy territory pl padło.btw.może serverek forumowy:P?
Www.google.pl > wyszukiwanie zagraniczne > all seeing eye. Cos kolo megabajta zajmuje ta jedna z najlepszych wyszukiwarek serwerow na swiecie ;)
@Topic : ostatnio znowu zaczalem pykac. Glownie serwery UPC.
Kapibara
20-08-2005, 23:17
O kuźwa dopiero terazs zauwayłem temat :). Kocham tą grę, gram z pół roku i uwielbiam w nią ciupać (chociaz ostatnio nie gram). Mój rekord to ponad 1800 expa i tez general miałem (we wszytskim 4 poziomy). Kocham wszystkie profesje, wszystkimi umiem grać dobrze (ale fieldem najlepiej, ach te naloty :evul:). najczęsciej ejstem na serverze "18.net public" z nickiem Slipknotek (poprzednio Skwarek :D).
Sokochłap
20-08-2005, 23:37
a ja gram tylko na oryginalnych 6 mapach. Ktoś pamięta Hiro Gaming ?
najczęsciej ejstem na serverze "18.net public" z nickiem Slipknotek (poprzednio Skwarek :D).
o0. Dawno, dawno temu, jak bylem piekny i mlody, tez grywalem na tym servie :)
ET nom... śliczne, piękna, cudowna, miodna gra... z rok temu taka była --" Teraz w dobie tych wszystkich ETPro, aż się grać odechciewa... coraz więcej plebsu się zbiera na serwerach i gadają jacy to oni są Pro i jakiego to oni skilla mają... Sorka..., ale ta gra zeszła na psy... wiem co mówię, bo grałem jeszcze od dema... (Fuel Dump ;)) i po premierze... i za tamtych czasów (rok 2003) gra była po prostu boska i szkoda, że taka nie została... I od jakiegoś czasu w to w ogóle nie gram, a za czasów świetności ET (nie ETPro, bo dla mnie to zupełnie zepsucie tytułu...) to grałem (nie boję się tego słowa użyć :p) Bardzo dobrze... natomiast teraz tytuł mi już zbrzydł i gram w co innego... Jednak ET zawdzięczam i tak wiele, bo BYŁ najlepszym sieciowym FPS... Ś.P Enemy Territory ;(
Faramir z Fortery
21-08-2005, 01:08
no wiecie ET to dobra Gierka sam w nią pykam ;) polecam ją każdemu kto lubi Strzelanki Sieciowe
ja gram w ET moj nick to Ananek i gram najczesciej Axisowym Field osp czy jakos tak
Gram od pół roku :P najczesiej to gram snajperem i tym co naboje rozdaje, nigdy nie umie zapamietac jak sie nazywa :P, w grze to przewaznie sie nazywam cafe,moze by tak jakis clan ?
Kapibara
21-08-2005, 16:15
Ten co rozdaje ammo to Field Ops... Nie rozumiem co w tych nazwach trudnego, umiecie choć trochę angielski? Kaleczycie je jak sie tlyko da :(.
Ja grałem - gra naprawdę fajna, i darmowa. Ale teraz
\/
*Nitro* PL
21-08-2005, 22:14
Oczywiscie jak wynika z mojego podpisu też gram w ET, nik taki jak na tym forum.
Rekord: 988xp (po 3 mapach)
gram na wersij bez patcha.
Wszystkim snajperom polecam serwer: 193.23.224.146:27961.
2 mapki specjalnie przeznaczona dla snajperów (covert ops tylko jak sie inna klase wezmie to kick :P ). Sam tam często gram.
W ET gram już z 5 miechów (z przerwą duuuuużą).
Nick: -Grue-
Serwer: 193.23.224.146:27961
Dawny klan: nes.
Teraz gram dla przyjemności :) Olewam klany hehe <lol>
ja gram w et ale teraz mam global bana heh :P i tylko na paru serwerach gram :/
elo anan ale masz starego posta :P
Stinx pewnie uzywales haxow (aimbot, wallhack or coś?) i dlatego ten global ban? Wywal ET, wgraj jeszcze raz i powinnes miec nowy GIUD (ew. formatuj kompa xD) i mozesz grac. Zapraszam na 1v1 w celu sprawdzenia cie ;)
Angel of Death
19-09-2006, 19:34
Ojj panowie "trochę" stary ten temat. Ale w sumie to nawet warto by go odświezyć ;P
W ET ostatnio znów zacząłem grać, pierwszy raz jakieś pół roku temu ;p Niestety teraz trochę lamie m.in. z powodu beznadziejnej myszki ^^ (A4tech x718f na oku żeby kupić :>). Narazie mamy z kumplami taki mały nieoficjalny klan ;p
A co do global bana to zreinstalowanie ET nic nie da, teraz dawany jest hardware global ban czyli na sprzęt, dokładnie też nie wiem jak najprościej się go pozbyć bez wymiany całego kompa, ale chodzi chyba o wymiane karty sieciowej i zmiany IP jeśli miało się stałe :<
Ja kiedyś tam w to grałam... do czasu. zbanowali mnie za trickjumpa -.-
Grałam na FuelDumpAllTheTime i Na FuelDumpAllTheTime2.
Byłam w klanie captains*, ale wlasnie tez mnie wypieprzyli za tricka.
Mocno się wkurviłam, i wypieprzyłam to z dysku. Może jeszcze sobie w to pogram :).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.