PDA

Pokaż pełną wersje : Namelock!

Dj Nekro
09-04-2005, 16:23
No właśnie, mam do was pytanie, co trzeba zrobić żeby dotsać Namelocka?
Bardzo was prosze o pomoc, bo musze Namelocka zrobić.
Z góry Dzięki! :)

Oxygane
09-04-2005, 16:33
Udowodnic, że Twoje imie łamie regulamin.

@Down

1. Names a) Names which contain insulting (e.g. "Bastard"), racist (e.g. "Nigger"), extremely right-wing (e.g. "Hitler"), sexist (e.g. "Bitch") or offensive (e.g. "Copkiller") language.
b) Names containing parts of sentences (e.g. "Mike returns"), nonsensical combinations of letters (e.g. "Fgfshdsfg") or invalid formattings (e.g. "Thegreatknight").
c) Names that obviously do not describe a person (e.g. "Christmastree", "Matrix"), names of real life celebrities (e.g. "Britney Spears"), names that refer to real countries (e.g. "Swedish Druid"), names which were created to fake other players' identities (e.g. "Arieswer" instead of "Arieswar") or official positions (e.g. "System Admin").

Dj Nekro
09-04-2005, 16:38
Udowodnic, że Twoje imie łamie regulamin.

Hmm, kolega mi mówił żebym powiedział że mój nick to Ime i Nazwisko jakiegoś znanego polityka. Nieznam regulaminu, napisałbyś mi szczegóły?
Albo napisz co ty byś zrobił jagbyś chciał Namelocka.

P.S
I jak napisać o Namelocka?, bo GM'a cały czas niema On-Line ;(

Dabek
09-04-2005, 16:58
P.S

Znaleźć kolege tutora i mu powiedzieć zeby zgłosił twoje imie.

Dj Nekro
09-04-2005, 17:01
Znaleźć kolege tutora i mu powiedzieć zeby zgłosił twoje imie.

A ja nieznam żadnego Tutora (kolege), ale na tibia.com chyba pisze, a jak tak to co mu powiedzieć ?

Radek 666
09-04-2005, 17:15
Hmm, kolega mi mówił żebym powiedział że mój nick to Ime i Nazwisko jakiegoś znanego polityka. Nieznam regulaminu, napisałbyś mi szczegóły?
Albo napisz co ty byś zrobił jagbyś chciał Namelocka.

P.S
Raczej nie piszesz do GM'a. Możesz pisać na "Help Chanel" tam zazwyczaj są tutorzy albo consuellorzy.

c) Names that obviously do not describe a person (e.g. "Christmastree", "Matrix"), names of real life celebrities (e.g. "Britney Spears"), names that refer to real countries (e.g. "Swedish Druid"), names which were created to fake other players' identities (e.g. "Arieswer" instead of "Arieswar") or official positions (e.g. "System Admin").
Twoje imie jest niezgodne, więc jakoś to trzeba zrobić :P .

Dj Nekro
09-04-2005, 17:52
Raczej nie piszesz do GM'a. Możesz pisać na "Help Chanel" tam zazwyczaj są tutorzy albo consuellorzy.

Twoje imie jest niezgodne, więc jakoś to trzeba zrobić :P .

No więc, wole już powiedzieć moj nick, bo może wtedy coś wymyślicie, mój nick to Merphius Demort. Kurde, wiec na Help CHannel pisać? a jak nikt nie odpishe ?

Anaconde
09-04-2005, 18:01
Widziałem gostka z nickiem Andrzej Lepper i jednego takiego co miał na imie Jan Pawel ... :/ I namelocka nie dostali (ale te jaja z politykow mi sie podobaja niekiedy xD ) . Nie wiem, to jak dam imie Henryk Sienkiewicz to mi dadza bana, ale jak dam jakas osobe, ktora byla/jest w tych czasach (H.S. był 100 lat temu ;P ) to dostane bana, taa? Inni se robia jaja z papieza, a ktos se da Chester to mu dzadza namelocka za imie z Linkin Parka... -.-

Gonzo von Krenzel
09-04-2005, 18:01
a jak nikt nie odpishe ?
T0 siEm Nie DzIff.

Louner
09-04-2005, 18:54
1. Imiona których nie można stosować:
a) Imiona obraźliwe (np. "Bastard" [drań]), rasistowskie (np. "Nigger" [czarnuch]), strasznie przesadzone, kontrowersyjne (np. "Hitler"), seksistowskiwe (np. "Bitch" [nie będę tłumaczył :/]) ofensywne, (np. "Copkiller" [zabójca policjantów]).
b) Imoina zawierające wypowiedź, część zdania (np. "Mike returns" [Mike powróci]), bezsensowne kombinacje liter (np. "Fgfshdsfg") lub niewłaściwie podzielone słowa (np. "Thegreatknight" [Wielkirycerz]).
c) Imiona nie opisujące osób (np. "Christmastree", "Matrix" [Choinka, Matrix [dla upartych: macierz :P]]), imiona popularnych osób (np. "Britney Spears"), imiona odwołujące się do krajów (np. "Swedish Druid" [Szwedzki druid]), imiona podobne do imion innych graczy (np. "Arieswer" w stosunku do "Arieswar") albo odwołujące się do sprawowanych funkcji (e.g. "System Admin" [Administrator]).

Przetłumaczyłem i myślę, że to powinno wszystko wytłumaczyć. Za posiadanie takich imion dostaniesz namelocka.

Benitez
10-04-2005, 20:10
Nekro, ta Lucca fajna laska:P. Masz jakies tytuly Jej piosenek/rmxow?

Patroleks
04-09-2007, 17:07
A jak ma ktoś nick np. Janek dziki druid to dostanie namelocka??

Patrol8o

Sozemego
05-09-2007, 03:10
A jak ma ktoś nick np. Janek dziki druid to dostanie namelocka??

Patrol8o
Nie, ale z archeologią to idz na uniwerek.

Przemusiekk
10-06-2008, 17:53
mam pytanie a czy mój nick "Przemusiekk" ma szanse na namelocka??

Serious Sam
10-06-2008, 17:57
mam pytanie a czy mój nick "Przemusiekk" ma szanse na namelocka??

Temat został stworzony w 2005 r. pierwsze odkrycie archeologiczne zostało dokonane w 2007 r. , a teraz ty ; P
Co do nicku , myślę, że nie.

Przemusiekk
10-06-2008, 18:08
aha dzieki a co do daty to nie zauwaylem kiedy byl pierwszy post :]

Jesion'ek
03-01-2010, 15:02
Czy mam szanse na namelock jezeli moj nick to Sknera Pogromca Demonow?

(sknera) jest to obrazliwe ;d proszę o odpowiedz ;d

Shivek
04-01-2010, 20:30
jezeli moj nick to Sknera Pogromca Demonow?
Nie, bo urażasz sam siebie, co jest dozwolone i samoocenonieobraźliwe aż tak! o.0