Pokaż pełną wersje : Pkowanko Morgana..
Krol Macius I
09-04-2005, 20:14
Witam,zapraszam na niedlugi filmik o pkowaniu :) bylem na 1 stronie w expie i skilach ale odechcialo mi sie grac wogole wiec zucilem morgane i wrocilem na arcanie mimo iz dobrze mi szlo w expie i mialem najleprza gildie na serwerze odmowilem dalszej gry :)
Wiec pewnego pieknego poranka bardzo mi sie nudzilo to poszedlem pkowac bilem male lvlki bo z duzych i tak gówno wypadnie na nowym serwerze:) Zapraszam do ogladania i prosze oczywiscie na pozytywne komenty;)
http://rapidshare.de/files/1197706/MorganaPk.rec.html
Ps:dodam ze pker to 27 pally evul
Pozdrawiam
Tuhamiid
09-04-2005, 23:56
Nice :) Tylok czasami nie pekuj takich ludzi co maja w nicku fororg bo to my polacy ;)
Bongozzpl
10-04-2005, 00:06
Sharers ;)
Wiesz co?
Nigdy sie tak nie wqrwilem.. i nie bede psul swojej opinii na forum..
jestes po prostu lamerem..
Ze tam nie grasz.. ehh.. jestes sterta gowna dla mnie i tyle..
btw.
taki sqbany.. podaj name na Arcanii
Neth Reth
10-04-2005, 09:48
Jestes czlowieku debilem zabijasz "polakow" jak by to byli inni to zrozumie ale poalkow proszacych zeby nie zgnac a ty ich zabijaszz podaj name na arcani cwaniaku to se pogadamy
FORTERA ROX
Już widzę jak Polacy opanowują Morganę... Ale PK całkiem całkiem. Gratz skilla.
Mnie to nie obchodzi czy lani są polacy czy br'y.. I tak uwazam ze z niektórymi szwedami mozna porozmawiac normalnie, czego nie powiem tego o polakach. Ja jestem w guildi szwedzkiej i wiem jakie maja zamiary, ale tylko my to wiemy :]
Meeen1991
10-04-2005, 10:41
Film syty, brechalem jak widze jak polacy klna ze dostaja po tylku, LOL bo jednak my nie umiemy grac i ja tez nie patrze kto polak a kto nie zdaje mi sie ze mam wiecej kumpli br i eng niz polaków
KornikCrew
10-04-2005, 10:48
nice movie gratz;p
eee czego wy mu gratulujecie??LOL kompletne zer0.powody?każdy zabity to lovlvl ale co innego niby mogłeś zrobić ze strzałami...Hacked?może dlatego że 5 ownerów?;p(z filmu tak wynika)
a mnie to wali czy polacy czy BR ja jestem w gildi bR i sa to sama spoko ziomq a niektorzy polacy to n/c
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.