Pokaż pełną wersje : Kazz
Mówicie, że mieszkacie w kazz, ale jak mozna w nim mieszkać ??? Do wybory sa tylko Venore, Carlin i Thais.
PS. czy jak ojde na Kazz czy bede mial tam tez dostep do Depo ????
do pozostalych miast ( kazo i ab'dendriel dla facc, dla pacc dochodza jeszcze darashia i edron ) mozesz przeniesc sie wchodzac w portal, w kazordoon znajdujacy sie w swiatyni .
depo jest osobne dla kazdego miasta . czyli jesli chcesz miec rzeczy z depo z np. carlin w depo w kazo musisz je ze soba wziac, i wlozyc do depo w kazo . latwiejszym ( i bezpieczniejszym )sposobem jest przeslanie rzeczy parcelem
Kazoordon to tez miasto na mapie tibi nie jest widoczne ( miesci sie pod ziemia ) ale proponuje tam isc kolo 14 lv ( sa tam dwarfy i soldiery) nizej nie schodzilem :P
----------
BRACTWO VALORIA (http://www.valoria.prv.pl)
re: UP
Kazz jest tesh bodaj 6 poziomów do góry więc nie mów że jest podziemia... :P A po za tym na w kazz nie ma soldierów ani jak sie tam idzie.... W samym kazz sa tylko guardy w sali tronowej, ale bez obaw - wszędzi schody więc nie zlurują i nie zasypią ropeplace... W kazz mieszkam od 19lvl'a więc bez obaw...
Mathayus
03-04-2004, 00:04
hehe muszis wejsc do portalu w tymze miescie i stajesz sie mieszkancem tego miasta
Mefisto Er
03-04-2004, 00:25
Niewiem dlaczego chcesz należeć do kazz... moim zdaniem to nie jest miasto tylko jakaś nora:/ (każdy ma swoje zdanie of course) ja Bardziej lubie zadbane miasta które wyglądają na miasta...
Jaka jest wasza opinia??
Pozdro
Sarandiel
03-04-2004, 01:33
@UP:
Wystarczylo by jakbys napisal 1 raz.
IMHO Kazo jest 1 z najlepszych miast. Blisko expowiska i w miare blisko do kazdego z miast. Moze tam mieszkac przechodzac przez portal w swiatyni. Miasto ma depo poczte sklepy itd. Tak jak kazde miasto.
Mathayus
03-04-2004, 09:48
Moim zdaniem kazaa jest barrdzo fajne powiem ze jest trudne do poznania bo ma wiele pieter ale fajne czesto tam bywam jak na hunty chodze
Niewiem dlaczego chcesz należeć do kazz... moim zdaniem to nie jest miasto tylko jakaś nora:/
Nie wiem co masz do Kazzo, dla mnie to najlepsze miasto ale jak sam powiedziałeś każdy ma własne zdanie.
Gibki Fotel
02-07-2005, 19:08
Lig@ ja wiem ze sa w kazo dwarfy dwarfy soldiery i drarfy guardy nie wiem jak ich nie znalazles(as) ja znalazlem po 40 minutach szukania :kon:
Kazordoon to bardzo lubiane miasto przez ludzi którzy wogule tam mieszkali !
Sa tam wszystkie potrzebne sklepy oprócz sklepu dla palladyna a także nie można tam kupić czarów dla druida i palladyna.
ALe to nic :)
Palladyn może pobiec do abdendriel (niedaleko) i kupić boltów ile potrzbuje.
I latać na dwarf guardy które są bardzo dobrym źrudłem expa i loota :)
Wiele osób myśli , że w kazordoon niema wody !
Owszem jest , są 2 miejsca gdzie można łowić ryby i łowie je tma cały czas i nie narzekam na ich brak.
Tak samo ludzie myślą , że niema czym podrużować....
A owszem jest , jest latający dywan niedaleko kazordoon na dobrze znanym wszystkim "femor hills" można także przepłynąć statkiem wodnym z kazordoon na cormaye a potem z cormayi na edron a z edron wszędzie gdzie chcesz (prawie)
A co do traina to jest on w wielu jaskiniach , jest ich bodajże 7. Jeden jest tuż pod samym depo i tam zawsze sie treni :]
Polecam to miasto z całej siły :)
robert22
06-07-2005, 15:07
jak masz pacca to na rooku sa 2 gołębice jedna na facc arena przenosi do thais carlin lub venore a na pacc arena jest gołębica ktora przenosi do ab ,kazz ,ank ,darshie i chyba edron (napewno) B)
W kazz można spotkać każdy rodzaj dwarfów nawet geomancerów tylko trzeba umieć szukać, a dodatkowo jest pare miajsc ze slimami, a odważni mogą się zmieżyć z gs'em
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.