PDA

Pokaż pełną wersje : Kazz

sektorb
25-02-2004, 14:18
Mówicie, że mieszkacie w kazz, ale jak mozna w nim mieszkać ??? Do wybory sa tylko Venore, Carlin i Thais.

PS. czy jak ojde na Kazz czy bede mial tam tez dostep do Depo ????

Gimlos
25-02-2004, 14:54
do pozostalych miast ( kazo i ab'dendriel dla facc, dla pacc dochodza jeszcze darashia i edron ) mozesz przeniesc sie wchodzac w portal, w kazordoon znajdujacy sie w swiatyni .
depo jest osobne dla kazdego miasta . czyli jesli chcesz miec rzeczy z depo z np. carlin w depo w kazo musisz je ze soba wziac, i wlozyc do depo w kazo . latwiejszym ( i bezpieczniejszym )sposobem jest przeslanie rzeczy parcelem

Munkol
31-03-2004, 15:11
Kazoordon to tez miasto na mapie tibi nie jest widoczne ( miesci sie pod ziemia ) ale proponuje tam isc kolo 14 lv ( sa tam dwarfy i soldiery) nizej nie schodzilem :P
----------
BRACTWO VALORIA (http://www.valoria.prv.pl)

Lig@
02-04-2004, 20:23
re: UP

Kazz jest tesh bodaj 6 poziomów do góry więc nie mów że jest podziemia... :P A po za tym na w kazz nie ma soldierów ani jak sie tam idzie.... W samym kazz sa tylko guardy w sali tronowej, ale bez obaw - wszędzi schody więc nie zlurują i nie zasypią ropeplace... W kazz mieszkam od 19lvl'a więc bez obaw...

Mathayus
03-04-2004, 00:04
hehe muszis wejsc do portalu w tymze miescie i stajesz sie mieszkancem tego miasta

Mefisto Er
03-04-2004, 00:25
Niewiem dlaczego chcesz należeć do kazz... moim zdaniem to nie jest miasto tylko jakaś nora:/ (każdy ma swoje zdanie of course) ja Bardziej lubie zadbane miasta które wyglądają na miasta...
Jaka jest wasza opinia??

Pozdro

Sarandiel
03-04-2004, 01:33
@UP:

Wystarczylo by jakbys napisal 1 raz.

IMHO Kazo jest 1 z najlepszych miast. Blisko expowiska i w miare blisko do kazdego z miast. Moze tam mieszkac przechodzac przez portal w swiatyni. Miasto ma depo poczte sklepy itd. Tak jak kazde miasto.

Mathayus
03-04-2004, 09:48
Moim zdaniem kazaa jest barrdzo fajne powiem ze jest trudne do poznania bo ma wiele pieter ale fajne czesto tam bywam jak na hunty chodze

zuczek
06-04-2004, 18:49
Niewiem dlaczego chcesz należeć do kazz... moim zdaniem to nie jest miasto tylko jakaś nora:/

Nie wiem co masz do Kazzo, dla mnie to najlepsze miasto ale jak sam powiedziałeś każdy ma własne zdanie.

Gibki Fotel
02-07-2005, 19:08
Lig@ ja wiem ze sa w kazo dwarfy dwarfy soldiery i drarfy guardy nie wiem jak ich nie znalazles(as) ja znalazlem po 40 minutach szukania :kon:

Freaqs
04-07-2005, 20:04
Kazordoon to bardzo lubiane miasto przez ludzi którzy wogule tam mieszkali !
Sa tam wszystkie potrzebne sklepy oprócz sklepu dla palladyna a także nie można tam kupić czarów dla druida i palladyna.
ALe to nic :)
Palladyn może pobiec do abdendriel (niedaleko) i kupić boltów ile potrzbuje.
I latać na dwarf guardy które są bardzo dobrym źrudłem expa i loota :)
Wiele osób myśli , że w kazordoon niema wody !
Owszem jest , są 2 miejsca gdzie można łowić ryby i łowie je tma cały czas i nie narzekam na ich brak.
Tak samo ludzie myślą , że niema czym podrużować....
A owszem jest , jest latający dywan niedaleko kazordoon na dobrze znanym wszystkim "femor hills" można także przepłynąć statkiem wodnym z kazordoon na cormaye a potem z cormayi na edron a z edron wszędzie gdzie chcesz (prawie)
A co do traina to jest on w wielu jaskiniach , jest ich bodajże 7. Jeden jest tuż pod samym depo i tam zawsze sie treni :]
Polecam to miasto z całej siły :)

robert22
06-07-2005, 15:07
jak masz pacca to na rooku sa 2 gołębice jedna na facc arena przenosi do thais carlin lub venore a na pacc arena jest gołębica ktora przenosi do ab ,kazz ,ank ,darshie i chyba edron (napewno) B)

SKAJMA
07-07-2005, 15:22
W kazz można spotkać każdy rodzaj dwarfów nawet geomancerów tylko trzeba umieć szukać, a dodatkowo jest pare miajsc ze slimami, a odważni mogą się zmieżyć z gs'em