Pokaż pełną wersje : Filmik made by espectro
espectro
10-04-2005, 03:38
Zamieszczam tu filmik o przygodach kumpla ...Adamka-polacka... :) i jego Bossa MAster espectro.. :p powiedzcie jak wam sie podobalo :)
Przygody Adamka-polacka (http://rapidshare.de/files/1202505/Przygody*****.html)
LOL2 niezły filmik ;)rada dla innych nie oglądajcie gdy macie nad sobą matkę,ojca,babcię :Pchyba że macie tolerancyjną matkę babcię czy prababcię ;)
Gl on arcania :D
espectro
10-04-2005, 11:08
c.d.n..........
No całkiem niezły filmik :D
Uwielbiam filmy WMV :>
Zrób ich more plx0r :P
Have a nice day
Xawieri
Bongozzpl
10-04-2005, 12:39
No za***.iste, wiecej takich filmikow :D
Wielki MarIuSzzo
10-04-2005, 12:44
Uff wkoncu sciagnalem. Obejrzalem tylko kawalek filmu bo matka obok w pokoju, ale zapowiada sie super. Dawaj nastepna czesc.
+9mb ? KeyloggeR ?(nikogo nie osadzam)
Bongozzpl
10-04-2005, 13:38
najpierw pomysl co piszesz
espectro
10-04-2005, 13:41
keylogger?to jest WMv filmik dlaetgo ma 9 mb...
fajnie ze sie podoba wam :D bedzie wiecej :P przygod Adamka-Polack i Master espectro "BOSSA"
Ciekawe kto ich tam okradl:>
Neon dessq
10-04-2005, 14:03
A ja tego nie moge ściągnąć :/ :(.
Adamek-Polacek
10-04-2005, 14:04
CO ZA ***AK :/ WZIOL MI ZHAKOWAL UZYTKOWNIKA!
Bongozzpl
10-04-2005, 14:08
Ciekawe kto ich tam okradl:>
Nom ciekawe bardzo
Adamek-Polacek
10-04-2005, 14:10
s****iel...
espectro
10-04-2005, 14:11
Przygody 2 (http://rapidshare.de/files/1207464/cz2*****.html) MILEGO OGLADANIA :p
Bongozzpl
10-04-2005, 14:29
"Czekamy na mastera bo poszedl po 2 kilo fety " :P
poprosze o zrehostowanie obu filmikow <blz?>
Player Killer
10-04-2005, 15:21
Gratz pomyłu i pozdro dla komentatora. Jak pojdzie dobrze to bedziesz w przyszłości komentował walki pokemon :). Jeżeli nie macie słuchawek w chacie to nie słuchajcie tego jeżeli ktoś jest w chacie :P
Najlepszy film jaki do tej pory widziałem bez kitu
More plx plx !
ciemne dropsy
10-04-2005, 15:37
Nie chce nikogo straszyc ale tylko mowie ze dzieki dobremu programowi mozna pod tkai film zbindowac keyloggera :D Wiec od razu tak an niego nie wyjezdzajcie, ale mysle ze raczej autor nic nei bindowal :P
drugiego filmiku nie ogladalem ale pierwszy jest swietny xD
espectro
10-04-2005, 15:52
Gratz pomyłu i pozdro dla komentatora. Jak pojdzie dobrze to bedziesz w przyszłości komentował walki pokemon :). Jeżeli nie macie słuchawek w chacie to nie słuchajcie tego jeżeli ktoś jest w chacie :P Pokemon?to chyba ty bedziesz komentowac bo ja niezamiezam...:]a co do Keyloggerow to niema zadnych :]a jak ktos neichc0e niech nie sciaga ja to robilem zeby sie posmiac jak ktos niema ochoty sie posmiac i tylko mysli ze wszedzie sa keyloggery i nic nie sciaga to Jego sprawa :p
Ponoc juz jest na forum ja jej nie widze
espectro
10-04-2005, 16:35
Ponoc juz jest na forum ja jej nie widze
To sie dobrze przypatrz :]
Angel of Death
10-04-2005, 19:48
Heheheh filmik zamocny xDD More !! :D
"K***a nie ten zakręt tu wsteczny ja p******ę"
Rządzisz. Part III blax blax!!111oneonerazraz
espectro
10-04-2005, 21:31
huhu fajnie ze sie wam podoba .. xD postaramy sie z adamkiem-polackiem wiecej ich zrobic :p narazie next EPISODE tylko w Kinach :p
Player Killer
11-04-2005, 13:01
ja zamawiam 2 wejściówki na wasz filmik hehe
espectro
11-04-2005, 13:11
ja zamawiam 2 wejściówki na wasz filmik hehe
hehe niema sprawy :p 20 € :baby:
Bongozzpl
11-04-2005, 21:39
more filmikow i ludzie nie bojcie sie sciagac bo ten filmik nie gryzie i nie jest to zaden keyloger itp syf.to jest dobry film w wykonaniu espectro :P
espectro
11-04-2005, 22:56
nom:) i komentowac sie tez nie bojcie :P pokazcie ze chcecie widziec dalsze Przygody Adamka-polacka i jego BOSSa Master espectro :p
OMFG Jazda >.<
Hardcoer na maxa, czekam na część 3... Może coś o sąsiadce mastera :P
c.d.n..........
W nastepnym odcinq wytrenoj psa.. bo skonczy jak jego stary ^.-
HUeau. Respect. Jaka zwala, myslalem ze padne;p. Pompa w h.u.j. More plax xD Pozdro 600 dla waszej ekipy
Człowiku wymiatasz rób wiecej takich good filmow po prostu wy***iste czekam na nastepne czesci:)
hehe dobry ubaw :).. więcej takich poprosze :)..
omg nie moge..... :F wymiekam .... Halp More PLax xDDDD
LoooL :D Gz pomyslu :P za***00za :D Tez gram na arcanii ;] ^^ No teraz to juz macie policje, swat i w ogole FBI na karku za te wszystkie haracze ;p Moze kiedys widziales takiego noobka (ja) ^^ o nicku : Kylk ;p ... nawet sie ostatnio zrookowalem :D ale teraz powracam hłehłehłe
espectro
14-04-2005, 01:12
LoooL :D Gz pomyslu :P za***00za :D Tez gram na arcanii ;] ^^ No teraz to juz macie policje, swat i w ogole FBI na karku za te wszystkie haracze ;p Moze kiedys widziales takiego noobka (ja) ^^ o nicku : Kylk ;p ... nawet sie ostatnio zrookowalem :D ale teraz powracam hłehłehłe
huhu ...pewnie ze widzialem :P zdradziles sie wlasnie i boss cie dopadnie ;)
Tuhamiid
14-04-2005, 09:10
Za***ist*** filmik.Jeden z nielicznych co mi sie podoba :P
LOL bardziej przeyebanego filmiku niewidzialem poplakalem sie ze smiechu
espectro
14-04-2005, 19:35
huhu :P niedlugo zrobie cz 3 sam bo adamek-polacek niema ochoty robic:( a wiec...nowi aktorzy nowe przygody ....juz wkrotce:p
-=Melon=-
15-04-2005, 07:45
Spadlem z krzesla :D Za***isty filmik !! 8o czekam na 3 czesc ;)
kszychu13
15-04-2005, 09:21
3 czesc plx plx
KornikCrew
16-04-2005, 10:33
nic ciekawego;/
beznadzieja...tez wam moge poklnac troche jak macie malo i sie podniecacie :|
Olorion.
16-04-2005, 11:14
IMO glupie. Ogladalem czesc 1. Beznadzieja. Jakis drech cos gada w tle, naduzywa przeklenstw. Pewnie sie 13 latki tym podniecaja.
nie rob wiecej ;s
hehe niektore texty sa fajne xD jak mu placil ta kase np. xD z moskwy hehe :P
espectro
16-04-2005, 14:11
IMO glupie. Ogladalem czesc 1. Beznadzieja. Jakis drech cos gada w tle, naduzywa przeklenstw. Pewnie sie 13 latki tym podniecaja.
nie rob wiecej ;s
drech? to twoj stary chyba a co do 13 lat to ty chyba tyle masz ..bo ja napewno nie. A i to jest film dla tych co sie lubia posmiac a nie dla takich frajerow jak ty..a jak masz jeszcze jakies zastrzezenia spotkajmy sie w RL i wyjasnimy to napewno.... nie jak 13 latki:]
Dark_ShEp
16-04-2005, 19:06
Espectro wrzuć na luz, to jego opinia, niech sobie mowi co chce.
Mi sie podobało, czekam na dalszą część.
Dla niektórych polecam ten poradnik, szczególnie ten drugi akapit.
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=7598
Olorion.
16-04-2005, 23:17
double post ;<
Olorion.
16-04-2005, 23:18
a jak masz jeszcze jakies zastrzezenia spotkajmy sie w RL i wyjasnimy to napewno.... nie jak 13 latki:]
jak drechy? ;d
drech? to twoj stary chyba a co do 13 lat to ty chyba tyle masz ..bo ja napewno nie. A i to jest film dla tych co sie lubia posmiac a nie dla takich frajerow jak ty..
hmmm wyrazilem swoje zdanie, bo nie smieszy mnie jak ktos np. co 2 slowo mowi ****a,
@Olorion
Zgadzam sie z tobą :)
Beznadziejne -.-
co 2 słowo to k***a
niewiem czemu ale bratowi <mojemu> sie podobalo ...
I walnoł posta na początku ...
Chłopie weź ty sie opanuj bo to ani smieszne ani fajne -.-
espectro
17-04-2005, 02:23
to co ze co 2 slowo to ku**wa ...niektorym sie podobalo i fajnie jest lole:]
beznadzieja?mi to troche przypomina Polskie śmieszne filmy ;]nie mam 13 lat i nie podniecam się byle gównem.napisałem że to fajne.każdy kto ma inne zdanie musi mieć 13 lat?haha.wypowiedź 17 latka z mózgiem 6 latka cya
no go go :P 3 czesc plx ;P : P
espectro
19-04-2005, 11:26
niedlugo bedzie :D adamek juz niechce robic i uzyczyc chara :p wiec tera bedzie boss glownym atorem albo kto inny :p starzy w domu narazie :S moge zrobic ze starymi w domu ale to bedzie 3 cz ocenzurowana:P postaram sie nagrac 3 cz niedlugo :P Pozdro
Pewnie by mnie to śmieszyło jak bym:
a.) miał 12 lat i rajcowałoby mnie jeszcze mówienie k***a co 2 słowo
b.) miał 22 lata ale byłbym uposledzony umysłowo
c.) nawdychał się lakieru, kleju, eteru, acetonu
d.) żył do tej pory w dżungli i nie widział w życiu kompa
e.) siedział 6h dziennie na ławce pod blokiem i narzekał "jaki to los okrutny bo "k***a rente cofli i nie ma za co wina kupować, a babcia juz chowa kase i k***a tylko klej został, Tibia, i k***a, k***a, eee...k***a....eee...k***a, <MÓZG LAG>, o czym to ja...?"
Beznadzieja, szkoda 9MB na HDD --> Kosz --> Cya!
espectro
19-04-2005, 19:29
A) nietrzba byc uposledzonym i miec 12 zeby sie z tego smiac lolq
b) chyba ty wdychasz jakies nieznane innym chemiczne srodki pobudzajace
c) twoj koment i tak mam w dupie
Angel of Death
28-04-2005, 15:18
Chyba sie nie doczekamy 3 częsci ...
Raistlinek
28-04-2005, 15:25
@up
nom...i nie powiem zebym tego żałował :D
Arrow Man
28-04-2005, 16:30
ehh czy ja wiem czy to takie smieszne? :|
Ściągnalem,obejrzalem,wykasowalem...
espectro
29-04-2005, 22:33
ah niewiem czy krecic 3 cz po tych postach co tu widze raczej niepodobalo sie i adamek-poalcek ostatnio czasu niema na bawienie sie w takie cos i w tibie juz niegra bo mu sie znudzila :p moze wziasc innych Aktorow ale to juz nie to samo :p
Player Killer
29-04-2005, 23:24
No to się zdecyduj wkońcu. Robisz albo nie. A ty cały czas nabijasz jakieś dziwne posty, zrobisz 3 cześć teraz że nie wiesz;/ Jak nie zrobisz to płacisz 100 baniek.
Mishima Kazama
29-04-2005, 23:32
i dziesiec wyrzutni rakietowych z moskwy
Dawaj 3 Czesc Bo Juz Miesiac Czekam Na Nia :p
kszychu13
03-05-2005, 15:09
tak tak widziol 3 czesc juz od miecha tak gadaja i lipa:|
mmMMmM... "****a, ****a, ****a, ****a, ****a mac" co w tym smiesznego?:P:P:P
zryty filmik..
Raistlinek
03-05-2005, 18:50
yeah, nie będzie 3 części!!
a komentarze pozytywne, nie przesadzając, świadczą o inteligencji większości użytkowników forum i tibii w ogóle :/
Lamentia
03-05-2005, 18:56
Nie, no ten filmik wymiata :D
Filmik mega. Teksty masz super. Kręc jeszcze...
Radek 666
03-05-2005, 20:00
Filmik, mi się podobał średnio. Mógłby być, ale użyłeś troch (o wiele) za dużo przekleństw.
Offtop: Żeby ktoś się z tego śmiał, nie musi być 12 latkiem, albo chory psychicznie. To zależy od gustu. Aha i co masz do 12 latków?! :P
Raistlinek
03-05-2005, 20:15
powiem tak- filmik byłby spoko gdyby nie te "kur.." i "eee...i noo" i "no to" lub "[...]nie[...]"
byłby sredni gdyby nie te bluzgi...:P
Mystic Evil
04-05-2005, 00:35
Za***isty filmik:) Koleś fajnie nagrywal, kamera latala po calym monitorze:D Gratz za komentowanie tej przygody B) Co drugie slowo to ****a :) A wlasnie gdyby nie te bluzgi to filmik bylby nudny :P Krec dalej filmiki. :evul:
I c*** parkujemy ****a BMW i dowidzenia ****a. Co to ****a pisze? yo mada faka i c***. Tibia ****a usmiech i c***:)
danio joker
04-05-2005, 10:11
Nic innego nie można powiedzieć poprostu Za***iStE!!!!! :evul: Więcej takich plx. Kiedy część 2?? :]
ponury demon
04-05-2005, 10:26
Nic innego nie można powiedzieć poprostu Za***iStE!!!!! :evul: Więcej takich plx. Kiedy część 2?? :]
Część 2 już dawno jest, my czekamy na 3.
nigdy nie widzialem czegos takiego xP to jest jak fakeowy film jednym slowem zayebisty
espectro
11-05-2005, 20:41
zrobie 3 czesc :p master espectro huntet ale jakis filmik sie jeszcze z nim zrobic da :p wiec do soboty bedzie obiecuje :P!!
espectro
09-06-2005, 15:26
SKanDal :] to ja nakrecilem ten film "master espectro" a nie Adamek-polacek
co za wdziecznosc tera ten nub pochwaly zbiera :o a mialem krecic czesc 3 po banie czyli 11 czerwca ale tera to niech wam adamek-polacek kreci skoro to on zbiera pochwaly :] retired. °.°
Filmik fajny - tylko czemu gość tyle klnie (kur** używa jako przecinka w zdaniu :p)?
to nie jest smieszne...tlyko tragiczne i prymitywne...widac ze wiekszosc osob na tym forum mozna zadowolic mowiac 5 razy wulgaryzmow w ciagu 10 sekund ...ehhh
Pierwszy filmik:
"Nie można wyświetlić strony"... Rehost plax...
A co do drugiego filmiku... COOL!! straszna pompe z tego mialem. Radze tylko kazdemu zalozyc sluchawki przed obejzeniem bo starzy moga sie "podburzyc" ze tak powiem... :o
ale zaje***** kur** zazdroszcze musze tez taki niezły nagrać
Druid Miedzio
15 lvl
27 mlvl
Lunara RULES :cup: :cup: :cup: :cup: 8o B) B) :p B) B) 8o :cup: :cup: :cup: :cup:
to jest strasznie dziwne...musicie mi powiedziec co was podnieca w tym, ze jakis gosc mowi co chwile ****a ?????? bo to jest dla mnie nie zrozumiale...
obejzalem film z powodu wielu komentow i zawiodlem sie bardzo, bylo to tak denne za az glopie. nie mam zielonego pojecia w czym ten film sie wam podobal. jak dla mnie autor pokazal swoj poziom inteligencji nagrywajac cos tak beznadziejnego.
espectro
09-06-2005, 23:55
obejzalem film z powodu wielu komentow i zawiodlem sie bardzo, bylo to tak denne za az glopie. nie mam zielonego pojecia w czym ten film sie wam podobal. jak dla mnie autor pokazal swoj poziom inteligencji nagrywajac cos tak beznadziejnego.
stfu metalowcu^^ moj poziom inteligencji jest wyzszy niz twojich starych ktozy chyba zabardzo niemysleli poczynajac ciebie...bo cos im niewyszlo...btw. twoj koment i tak mam w dupie:]
espectro, po pierwsze to TY sie Kur... zamknij. Masz szczecie ze duza liczba sob na tym forum to dzieci i smiesza ich takie rzeczy... Nie wierze ze masz 17 lat, a jezeli juz to jestes debilem... Film jest zalosny, nie dzieje sie w nim nic ciekawego a twoje komentarze sa na poziomie typowego ulicznego dresa ktory ma paski zamiast mozgu. Zastanow sie czy robienie takiego gowna mialo wogole sens. Po za tym, jak juz wspomnialem wyzej, na tym forum jest duza liczba mlodych osob i nie powinny one ogladac takiego czegos. Jezeli jestes taki 'hej do przodu' to prosze bardzo, wpadaj do Szczecina, zobaczymy kto bedzie lezal i kwiczal. Nie zdziwie sie jezeli bedziesz mial bana, a ten temat napewno zniknie dosc szybko. C u.
stfu metalowcu^^ moj poziom inteligencji jest wyzszy niz twojich starych ktozy chyba zabardzo niemysleli poczynajac ciebie...bo cos im niewyszlo...btw. twoj koment i tak mam w dupie:]
hahaha bardzo mnie rozsmieszyles chlopczyku, a ta twoja dedukcja " metal millitia + avatar Eddy'ego = METAL na 100 % " A nawet jak jestem metalem to co ? Nie zmienia to faktu ze film jest do bani. Swojim postem potwierdziles to co napisalem, jestes typowym 11 latkiem i typowo obrazasz czyjis rodzicow jak to zwyczaj maja robic 11 latkowie. Idz pobawic sie klockami lepiej bo nie jestes jeszcze na tyle dojzaly aby udzielac sie na forum.....
nie śmieszyło mnie kur.. tylko to ze np hmm to tabs.Pozatym temat jest bardzo długo i dlaczego miałby zniknąć?r~sam się zaczynasz.pozatym nie musze być do kur nędzy 11latkiem żeby mi się to podobało świecisz ze masz 16 lat i myślisz że jesteś guru i mastah a jesteś 6latkiem wymądrzającym się.
R~popatrz na swój podpis sam się tym podniecasz. no nie ****de?
espectro
10-06-2005, 14:05
POST CLOSED:] niemam zamiaru z jakimis Psami tu gadac :] filmik byl jaki byl i mam w dupie ze niektorym sie niepodobalo. Fajnie ze chociaz sie podobalo niekotrym :]bibi
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.