Pokaż pełną wersje : Problem w Venore
DrAgOn_13
10-04-2005, 12:51
Wiem , że pewnie wykasujecie mój temat no ale mam problem ... jestem w Venore i mam narazie 12 lvl i nie mam pacca , a naa pewno nie bede pacca kupuwał , no i tak : jestem na świecie Pacera a tam sie nie można zabijać .... wyjde z miasta to mnie zlurowany GS zabije :/ , i jak ja mam uciekać jak statek jest dla pacc ?!
P.S.
Napiszcie jaki level musze mieć minimum z BOH'AMI żeby uciec przed GS :)
Z góry thx.
Nie mozesz uciekac :)
70lvl+ with BOH's :)
Przenies sie do Carlin. I nie mow ze sie nie da bo GS stoi. GS na pewno przez caly czas tam nie stoi. Ty akurat masz pecha ze ci w danym momencie luruja.
Czyngis-chan
10-04-2005, 18:41
Minimum level 62+boh ale na trawie :P
Wiqo Deziom
10-04-2005, 18:44
Spróboj obejsc gs popsrtu nieidz droga moze sie uda w co niewatpie bo sam tak robie robilem i bede robil heh (mnie zlurowany gs zabil juz z 4 razy)
Arthus Drag'Tail
10-04-2005, 19:09
Wiem , że pewnie wykasujecie mój temat...
To po co zakladasz?
no ale mam problem ...
Wiekszosc ludzi ma.
jestem na świecie Pacera a tam sie nie można zabijać...
A co to ma do reszty posta??
wyjde z miasta to mnie zlurowany GS zabije :/
Zapewne nie zauwazyles, ale z Venore sa 3 wyjscia. Tylko pod 2 z nich da sie zlurowac GS'a.
i jak ja mam uciekać
Jak najszybciej.
Idź przez amazon camp w stronę AB. Raczej trafisz (tylko nie idź przez kanion draga)
DrAgOn_13
10-04-2005, 21:33
hehehe , szczerość jak najszybciej uciekać , wiem , że są 3 wyjścia i tylko pod dwoma lurują gs'y , no ale nie da sie uciec tamtym wyjściem dolnym .. chyba , no chyba , że jakiś dobry tibiomaniak wklei mi tu mapke którędy iść , żeby ominąć wszystkie niebezpieczne potwory :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.