Pokaż pełną wersje : Podróże...
No właśnie, macie jakieś dobre sposoby na podróż? Chodzi mi o to, że chciałbym pójść do Ab'Dendriel lub Carlinu (mieszkam w Thais), ale boję się strasznych potworów czyhających na mnie na każdym kroku ;) Statkiem nie popłynę, bo nie mam PACC. Może jakiś doświadczony gracz mnie przeprowadzi? :)
P.S. Mam 9 poziom, gram na Valorii.
Vodinesi
25-02-2004, 18:22
Napisz kim jestes i jaki magiczny level i skile masz??
Droga jest taka:
Idziesz z thais na polnocny wschod i pozniej w gore az dojdziesz do takiego jakby mostu (Most Dwarfów) i przechodzisz czycha tam max. 2- 3 dwarfy i 1-2 soldiery.Później przechodzisz przez taka skale i w gore az dojdziesz do gorki cycow i jezeli do ab to w gore a jak do carlin to na polnocny zachod...
Potworki ktore na ciebie moga czychac to:
Dwarfy,dwarfy soldiery,gobliny,wolfy,beary i inee paskudztwa :P
Aha, jeżeli boisz sie przejsc sam to popros jakiegos wyzszego lvla...
Zycze powodzenia!!
Na powierzchni nie spotaksz żadnych mocnych potworów 9chyba że plains of havoc, ale to nie droga do miasta). Najsilniejsze są na dwarf bridge ale ja na 8 lvl'u tam przechodzilem to szybko przeszedlem i stracilem z 90 hp i tyle :P Podróżowac można bez obawy przed potworami, ale PK to inn historia (oni czają sie wszędzie)
Powiem tak jak ja robie. Ide zawsze droga, jesli jej niema to ide najprostszą droga do wejscia do miasta. Jeśli ide z thais do venore, a po drodze widze duzo pajakow i ciala, to sie najczescie wracam bo bardzo prawdopodobnie ze wlasnie ktos zlurowal GS
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.