PDA

Pokaż pełną wersje : Podróże...

Michaas
25-02-2004, 17:46
No właśnie, macie jakieś dobre sposoby na podróż? Chodzi mi o to, że chciałbym pójść do Ab'Dendriel lub Carlinu (mieszkam w Thais), ale boję się strasznych potworów czyhających na mnie na każdym kroku ;) Statkiem nie popłynę, bo nie mam PACC. Może jakiś doświadczony gracz mnie przeprowadzi? :)
P.S. Mam 9 poziom, gram na Valorii.

Vodinesi
25-02-2004, 18:22
Napisz kim jestes i jaki magiczny level i skile masz??

Droga jest taka:

Idziesz z thais na polnocny wschod i pozniej w gore az dojdziesz do takiego jakby mostu (Most Dwarfów) i przechodzisz czycha tam max. 2- 3 dwarfy i 1-2 soldiery.Później przechodzisz przez taka skale i w gore az dojdziesz do gorki cycow i jezeli do ab to w gore a jak do carlin to na polnocny zachod...

Potworki ktore na ciebie moga czychac to:

Dwarfy,dwarfy soldiery,gobliny,wolfy,beary i inee paskudztwa :P

Aha, jeżeli boisz sie przejsc sam to popros jakiegos wyzszego lvla...

Zycze powodzenia!!

Lig@
25-02-2004, 19:15
Na powierzchni nie spotaksz żadnych mocnych potworów 9chyba że plains of havoc, ale to nie droga do miasta). Najsilniejsze są na dwarf bridge ale ja na 8 lvl'u tam przechodzilem to szybko przeszedlem i stracilem z 90 hp i tyle :P Podróżowac można bez obawy przed potworami, ale PK to inn historia (oni czają sie wszędzie)

Xodapi
26-02-2004, 13:14
Powiem tak jak ja robie. Ide zawsze droga, jesli jej niema to ide najprostszą droga do wejscia do miasta. Jeśli ide z thais do venore, a po drodze widze duzo pajakow i ciala, to sie najczescie wracam bo bardzo prawdopodobnie ze wlasnie ktos zlurowal GS