Pokaż pełną wersje : Ekfipunek dla rycerza...pomocy!!!
Zonk Wielki
25-02-2004, 19:11
Prosze o szybką pomoc :D !!!:) Jestem knightemi nie wiem jaki jest najlepszy sword jednoręczny?! narazie mam broath sworda ale on jest 2 ręczny i mi skille w obronie nie rosnął:( Prosze o szybką odpowiedź!!!
Podajcie swoje propozycje najlepszego ekfipunku dla rycerza:) (oczywiście z cenami :D)
Palisanderos
25-02-2004, 19:30
to zalezy jaki masz lvl i na jakim swiecie grasz
Mieczem w sam raz dla Ciebie jest Spike Sword at. 24 obr. 21 (2,5k na Amerze), do tego kup sobie Guardians Shield obr. 30 (3k na Amerze). To powinno starzcyc na jakis czas (moja porada TRENUJ SKILLE ILE WLEZIE <=== to jest najważniejsze, bez skili to cie nawet troll zabije :D ). A najlepszy miecz 1 ręczny to Magic Longsword at. 55 obr. 40 (ice rapier ma wienkszy atak [bo az 100] ale po pierwszym ciosie znika).
Oryginalnie dodany przez gofomp
A najlepszy miecz 1 ręczny to Magic Longsword at. 55 obr. 40 (ice rapier ma wienkszy atak [bo az 100] ale po pierwszym ciosie znika).
Magic Longsword jest dwureczny plx
Więc tak dla knighta na 20 levie powiedzmy optymalny sprzęt to mniej więcej taki (ceny na Novej):
Fire Sword: 4-6k
Knight Armor: 6-8k
Knight Legs: 4-6k
Guardian Shield: 2-3k
Warrior/Crusader Helmet: 4-7k
Scarf: (w sklepie na Edron 15 GP) u graczy 200-300gp
a co do najlepszego sworda 1-recznego to sprawa lista zamyka sie na Warlord Sword(Inaczej Sword Of Honor)
chaos of the temple
25-02-2004, 20:24
proponuje ci serpent sworda atak26 (3kna securze)jak sie nie myle .guardian shielda 30defa(4k)
plzte armor iplate legsy i steel helmeta i to ci wystarczy do 20lvl spokojnie :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.