Pokaż pełną wersje : Do Bosala!!!
mam pytanko bo pan szanowny Administrator wysyła na muj meil dziwne listy ze załącznikkami o tytule np: topseller i jest to jakiś wygaszacz pulpitu(już przyszły dwa takie listy)
PS:panie bosal prosze niebrać tego do siebie to jest tylko inforamcja!!!A nie ostrzeżenie bardzo proze aby niebrał pan tego do siebie!!
Nie sądzę, by bosal wysyłał jakieś załączniki do kogoś.
A jeśli chodzi o adres nadawcy maila, to zapewniam, że nie jest problemem wysłać maila tak, by wyglądał, jak wysłany przez kogoś innego, więc może ktoś ci "prezent" podesłał?
Albo ma tego wirusa maj dum. Bo mi to przychodza dziennie 2 takie wirusy od osob ktorych wogole nie znam :( Kiedy to sie skonczy...
Taa. Mi to tak około 50-100 dziennia na mail @tibia.pl, bo na pozostałe to prawie wcale. To trochę dobija mnie już. Czy ludzie nigdy nie słyszeli o antyvirach?
dzieki pewnie to bonus....
A fajne chociaz te wygaszacze? :D
Ja ostatnio dostalem maila z zalacznikiem (plik ***** of coz) a jego nadawca bym rzekomo
[email protected] (lol). Trzeba byc n00bem zeby sądzic ze sie nabiore na taki przekręt.
lol, a myślałem, że uda mi się zaimportować ci keyloga ;)
Oryginalnie dodany przez Fakeus
mam pytanko bo pan szanowny Administrator wysyła na muj meil dziwne listy ze załącznikkami o tytule np: topseller i jest to jakiś wygaszacz pulpitu(już przyszły dwa takie listy)
AAAAA ja pierdu to musial byc wirus!! Oto jakiego mala dostalem na moja prywatna skrzynke:
"Pieknie dziekuje za swimmingpool*****;-)
mam jednak taka niesmiala watpliwosc komu wlasciwie jestem
wdzieczna bo nie znalam dotychczas takiego adresu
Pozdrawiam, Ania "
Ja nie znam zadnej Ani ani nic jej nie wysylalem!! AAA mam wirusa!! Qrde pewnie jak pisalem ostrzezenia do tych osob co mi niewiedzac wirusa przeslaly sam sie jakos zarazilem!! Qrde 8o
to nie ja to wirusy ale nie u mnie bo ja na www odbieram maila
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.