PDA

Pokaż pełną wersje : Lurowanie....

Bigvirus
25-02-2004, 19:38
Witajcie fani Lurowania pokaze wam kilka fajnyh skrinuw z lurowaniem :)
To kilka pajączków :D
http://bigvirus.w.interia.pl/tibia/5gs.gif
TO jest smoczek ale go niewidzac ale hit jest:)
http://bigvirus.w.interia.pl/tibia/Smokss.gif
Hmm a to jusz jak byłem z nim pod venore:)
http://bigvirus.w.interia.pl/tibia/smoczekinvenoress.gif
Opisujcie i dajcie mi kolejne pomysły na Lurowanie!!!

Bebilon
25-02-2004, 19:48
Nie ladnie ;]
Ale ciekawie, widze sporo osób zginelo.

Bobercjusz
25-02-2004, 22:17
http://bobercjusz.webpark.pl/transfer.gif

NO COMMENT :/ ;(

nightkin
25-02-2004, 22:39
Absolutnie nie popieram (ba - nie nawidze) lurowania, ale kiedys widzialem filmik z lurowaniem smoka do amazon camp i hunterow pod thais(tak sie nazywa?) bridge.
A osobiscie kiedys sie natknalem na huntera w amazon camp i nie bylo przyjemnie.

czarna
25-02-2004, 23:51
Heh nie zabardzo lubie jak ktoś luruje porworki:/ ale te 5 gigant spider'ów to niezła sprawa:P

karat
26-02-2004, 02:07
Nie popieram lurowania.Jest to świństwo.I chyba można za to dostać bana.Ale fotki spoko.

eerion
26-02-2004, 04:51
człowieku w kulki sobie lecisz??
Przez wiele takich akcji padałem, a ty pokazujesz screeny z lurowania i sie pytasz czy fajne.
Bez sensu
Zachowujesz sie jak jakiś (nie powiem kto, troche szacunku jeszcze mam :P ) i cieszysz się jak głupi...
Przecież przez takie rzeczy wiele newbie i low-leveli masowo ginie!!
ale zreszta ciebie to olewa bo ejsteś mass pk (red skull)
Fotki mi się nie podobały...

dj paker
26-02-2004, 09:32
He he he .....
Sladami Xotaxira i Hezefa niech podaza swiat hehehe...

to byli 2 wypas knightow,, ale teraz luruja hehe...
sam zginelem raz w zyciu na lurerstwie poszlem se na klatke pogadac z komplami przychodze i zabil mnie gs pod miastem
Ja sie nieprzejmuje mialem 15 lv ile stracilem tego expa 1 k pfff takie lv to wstyd mowic ale to bylo dawno teraz poszlem w sile

Sreeny sa wypas , Atmosfera jest wypas , lurowanie czasem jest wypas jak ciagniesz gs przez taki kawal to az sie chce grac hehehe

Termbest_pol
28-02-2004, 09:15
Fajne scrreny no stary prawie zawalu nie dostalem jak zobaczylem te 5 gs ;]] ja tam 1 nie moge pokonac ;] :D

behi
28-02-2004, 09:20
Tylko nooby lurują.NO COMMENT!!!

qazxc3
28-02-2004, 22:37
Fajne screeny.... ja lubie ostrą zabawe :D

Bigvirus
28-02-2004, 23:33
Ludzie do roboty w tibi trzeba sie bawić polurować troszke nie zaszkodzi potem skrinka zamiescic:)
To nie jest trudne mnie jusz gania GM Solkrin ale mnie to nie obchodzi walic GM Lurowac LUdzie!!!!

Simek
29-02-2004, 00:11
Screenow nie widze.
Ale nielubie jak ktos luruje, chyba ze dla zabawy i ta zabawe jest dla wszystkich zdrowa ...

Nie Popieram !!

Spiegol
29-02-2004, 08:56
No to nie jest zbyt ładne tak lurować specjalnie po to żeby inni gracze padali! Ale to jak lurujesz te GS to ładny screen :D

miras
29-02-2004, 09:04
takie cos ejst nieodpowiedzialne .....wystarcyzlo by teraz zagadac do GM dac mu link .......i Banik gotowy ........wiec zastanow sie co robisz...

Firehand550
29-02-2004, 09:51
Ostatnio SZedłem sobie spokojnie patrze a jakieś dwa pajace wiodą za sobą dwarf guarda (Myślę buahahah pie.... trzeba pomóc słabszym) więc zabijam a po chwili mogłem usłyszeć słowo ,,Report" buahahahaha

A więc wszyscy lurerzy z dala ode mnie!!

dj paker
29-02-2004, 11:47
:D:D

Selus
29-02-2004, 11:59
X( X( X( X( X( X( jesli zginelo wiecej niz 2 ludzi to idz w piz du i showaj sie z tako zabawo
Dla ciebie to zabawa a inni traco hęc gry przez takie zabawy (ja bylem na malym lvl bardzo nękany przez pk co lvl to pk) X( X( X( X( X( X(

jak grasz na Valori to vysle linka do GM(masz szczescie ze niewiem)

Beny
29-02-2004, 12:18
wystarczyło sprawdzić na stronie tibii
"Character information
Name: Bogulec Wielki, will be deleted at March 5 2004, 9:01 pm
Former Names: Bigvirus
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 15
World: Danubia
Residence: Venore
Last login: 27.02.2004 08:41:55 CET
Comment: Jebie mnie wszystko znowu bende gral sorcem bedzie powrot Bogulca Wielkiego Sorca!!!!!!!
Sorc ROOXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

nie wiem jak wy ale Cipy dobrze robią że tępią lurelów..czasami przecież ktoś musi być afk, telefon, ktoś do drzwi i wtedy zginąć i stracić dużo żeczy to przegięcie jest :/. A jakby ktoś chciał go ukarać to macie :D

Characters of this account
Name World Status
1. Bigs Bigi Calmera deleted

2. Bigviral Hiberna

3. Bogulec Wielki Danubia deleted

4. Hezef Danubia

Mr Logest
29-02-2004, 12:18
mnie w tym lurowaniu jedno rzuciło sie w oczy...
lur dla zabawy moze byc ok, nawet jesli ginie jakis lowlvl, niech sie uczy stapac ostroznie, mnie tez kiedys lur gs spotkal w tym samym miejscu co jest ten draggie, mialme wtedy 15 lvl i przezylem

ale...czy nie przesada jest ze uczicwy lurer lazi bez sprzetu? pelny cap pewnie na loota... i to mi sie nie podoba, bo ten lur byl na czyste pk i zarobek!

Sir sharkpl
29-02-2004, 13:49
Lurowanie jest daremne nawed jak zginie jakis lowlvl to co ci wypadnie? max plate armor same smieci a jak jakis wiekszy level bedzie przechodzil to bedzie mnail radosc ze spotaka i se nabije exp bez chodzenia na poh. LUR Sux

dj paker
29-02-2004, 13:57
ale jak ciagnesz gsy od poha do miasta to masz satysfakcje ze ciagniesz se duzego pajonczka pod miasto i przylazi GM hehee

Hinol
29-02-2004, 21:22
takie cos ejst nieodpowiedzialne .....wystarcyzlo by teraz zagadac do GM dac mu link .......i Banik gotowy ........wiec zastanow sie co robisz...
Czemu nie. Trzeba tak zrobić. Ja popieram Twój pomysł, bo nienawidze lurowania. Prawdziwe n00by to są ci co lurują, bo im zabawe sprawia to, że ludzie padają przez takie rzeczy. Pomyślcie jak ktoś taki się czuje. Zastanówcie się co robicie i grajcie z głową.

WizzArD
01-03-2004, 15:37
hehe mi sie jeszcze nigdy tylu gsuw nie udalo do miasta zlurowac (a tak apropo to wiem ze te screeny robil kto inny :P )

Bigvirus
02-03-2004, 12:36
EJ GM Solkrin mnie ściga i mam go nie powiem gdzie....
bo ten GM jest nieco tepy bo złapąć mnie nie moze a jeśli hodzi o lurowanie to luruje na Danubi czasem tesz na Hiberi bo tam najwieksza brehtana jest jak komus to sie nie podoba to trudno ale w ta gre gra za durzo noobuw kturyh trzeba tępić ...... Niekturzy robia postac na 30 lvl przez pół rooku dla mnie taka postac sie robi w 1 tydzien wiec mam troszke czsuw by se robic postacie tylko dla lurowania...
Jak hcecie to dajcie mi jakies fajne skriny być moze niedlugo uda mi sie skrecic skrina jak Dragon LOrda ktos z mojih znajomych zluruje:)
Ale narazie sie tylko to dego przygotowuje...
I wtedy zobaczycie ze nie tylko ja luruje tylko tesz LUdzie na 90 lvl a to nie jest miłe bo takiemu niec nie zrobisz a ja mam troszke znajomosci na danubi i hiberi sprubuj mnie dotknacz a sam zobaczysz:)
Obiecuje ze nikt mnie nie powstrzyma od Lurowania..
Tibia wedluug mnie jest nudna bez lurowania i pk
wtedy idzcie se grac na server bez pk ale tam tesz moge zalorzyc postac by tam se troszke polurowac i wtedy tesz wykoncze tam all noobs
Karzdy musi sie nauczyc grac...W tym tesz jest lurowanie.. i pekowanie...

dj paker
02-03-2004, 13:57
jesli nieumiesz zabic lub bojisz sie lurerow to nieidzi w strone gdzie moga byc gs itd... przed pk niema shronu ale zawsze mozesz trenowac z kims w ukryciu a pozniej wyjsc z dobrymi skilami bez szfanku ....

i ci co padaja od gsow lub czegos innego niech se placza przed monitorem jak sa malymi dziecmi....

Givaj
02-03-2004, 19:50
Pierwszy screen spox ale ogólnie nie popieram lurowania wyobrazcie sobie ze kiedys jak schodzilem ze schodków w venore natrafilen na 2 dragony i na dodatek zarombaly kombosa odrazy na miejscu You are dead :P

dj paker
03-03-2004, 21:45
no bywa ,,ale pewnie sie niezalamales :P

Gremlin
04-03-2004, 06:46
Oryginalnie dodany przez Bigvirus
(cut) jeśli hodzi o lurowanie to luruje na Danubi czasem tesz na Hiberi bo tam najwieksza brehtana jest jak komus to sie nie podoba to trudno ale w ta gre gra za durzo noobuw kturyh trzeba tepic ...... Niekturzy robia postac na 30 lvl przez pół rooku dla mnie taka postac sie robi w 1 tydzien wiec mam troszke czsuw by se robic postacie tylko dla lurowania...(cut)
Widze ze z ortografia sie nie lubisz.

A teraz pobawie sie w proroka:
Opcja numer 1
Dostales to konto od kumpla ktory konczyl grac w tibie, bo przeciez tacy mistrzowie jak ty robia 30 lvl w tydzien a nie 20 w pol roku (kto nie wierzy niech zobaczy na community page kiedy jest ostatni zgon normalny na tych postaciach).
Opcja numer 2
Znudzilo ci sie obrywanie od mocniejszych i najarales sie jak ci ktos powiedzial jak zarabia na lurowaniu potworow.

bo ten GM jest nieco tepy bo zlapac mnie nie moze
To sie jeszcze tak spytam czy zlurowales cos wlasnorecznie z PoH do bram Venore czy poszedles lurowac i gineles 2 ekrany od spawnu (knight na 15 lvl z kilkoma GS na ogonie daleko nie zaszedl).

Ps.
Osoby ktore straszyl kolegami tez sie powinny bac i to bardzo, wiekszosc z jego wymienionych kolegow ma miedzy 15 a 25 levelem.

michosz
04-03-2004, 07:32
lurerzy są do dupy. Raz przy wejściu do AB natknąłem sie na zerka, mialem wtedy 11 lvl i jak łatwo sie domyślić padłem (nie miałem przy sobie uhow). lurerzy idzcie sie jebac.

dj paker
04-03-2004, 21:48
ale niewolno tesz mowic ze jego koeldzy maja 15 -25 lv bo znalem jego postacie i jego kolegow on mial 31lv a jego koledzy mieli 50 lv ,,pozniej psozedli na hiberne i tyle ..............

Dark-Xaero
04-03-2004, 22:11
hehe czemu ty sie bojisz jego kolegow ?? ja gram tera na hibernie :D i mam tez duzo high lvl kolegow z min z isary i valori..... niema sie czego bac ja tez moge postraszyc :D

konradek
05-03-2004, 10:49
JAKI Z CIEBIE LOL LURUJESZ GSA LURULESZ DRAGONA TO JEST SLABE WEZ COS LEPSZEGO DRAGON LORDA ZRULUJ TO NIKT NIE WYGRA TAK ŁATWO!!:D:):P

Vodinesi
05-03-2004, 15:46
A ja popieram lurowanie ponieważ jest to wielka sztuka...

RE UP:

A ty jak taki cfany to zluruj draga albo GS...okaze sie kto jest słaby...

Monoron
05-03-2004, 22:58
Tylko nOOby lurują.
Totalnie nie popieram.
Fotki mi się nie podobają z powodu treści.A pozatym nie popieram żadnych działań związanych z zabijaniem Newbie.
Jak chcesz, to idź polurować Demony.
Będziesz miał za swoje.

nightkin
05-03-2004, 23:21
jak komus to sie nie podoba to trudno ale w ta gre gra za durzo noobuw kturyh trzeba tępić ......

Jak mozna byc az takim hipokryta? ;)

Niekturzy robia postac na 30 lvl przez pół rooku dla mnie taka postac sie robi w 1 tydzien wiec mam troszke czsuw by se robic postacie tylko dla lurowania...

Wyobraz sobie, ze jak ktos ma wiecej niz 14 lat to rowniez ma wiecej zajec.

Koledzy cie bija w szkole? zabieraja ci plecak? pluja do piornika? Jak jestes ciota, to idz do psychologa, a nie graj w gry ktore przeznaczone sa dla choc troche inteligentniejszych osob.

Przytocze jeszcze PW ktora dostalem od czcigodnego (<hail>) Bigvirusa:
Wiadomość od Bigvirus, wysłana 25.02.2004, 12:13 do nightkin
Xotaxiro i ja moge cie w karzdej hwili na rooka wrzucic na danubi wienc kuzwa uwarzaj se palko!!!!!BO niestety mam plecki A ty kuzwa pizniesz w kalendasz!

To by bylo na tyle :)

shae
06-03-2004, 01:06
[...] a jeśli hodzi o lurowanie to luruje na Danubi czasem tesz na Hiberi bo tam najwieksza brehtana jest jak komus to sie nie podoba to trudno ale w ta gre gra za durzo noobuw kturyh trzeba tępić ......

To już chyba wiem, kto zlurował pewnego dnia DLa i kilka GSów pod Dwarven Bridge.

[...]Karzdy musi sie nauczyc grac...W tym tesz jest lurowanie.. i pekowanie...

Jak ma nauczyć się grać ktoś na 10-12 lvlu kto nie ma szans na ucieczkę przed tym pajakiem?
Odpowiem ci: nie ma żadnych. [Aha: wisisz mi straconą harfę ;)]

PS. Jeśli już chcesz kogoś uczyć, to zacznij od siebie, polecam zakup słownika ortograficznego.

Gremlin
06-03-2004, 07:23
Oryginalnie dodany przez dj paker
ale niewolno tesz mowic ze jego koeldzy maja 15 -25 lv bo znalem jego postacie i jego kolegow on mial 31lv a jego koledzy mieli 50 lv ,,pozniej psozedli na hiberne i tyle ..............

Sprawdzilem liste jego kolegow ktorych wypisal w profilu:
Maxymalny lvl to 31.
Wiesz, pokazac sie znajomoscia z polowa ludzi z lvl 100+ z Secura to ja tez bym sie mogl, ale watpie czy ktorykolwiek z nich by cos dla mnie po kolezensku zrobil.

Tak pozatym to polecam innym zobaczyc liste zgonow zalorzyciela tematow, kilku "frajerow" go znielubilo i ucza go grac tymi samymi metodami co on uczy newbie (tzn podobnymi bo bez posrednikow w postaci potworow).

shch0ta
06-03-2004, 07:39
Feeeee nieladnie :P ... oczywiście nie lubie lurowania (nareszcie wiem co to znaczy :P) bo tylko n00by luruja (zeby nie mylic z newbie) ... Ale jest jedna rzecz na tych screenach, która mnie zdziwiła :D... mianowicie na pierwszym skrinie jest napisane że wicej zadaje mu poison spider niz gs :D... no to trzeba byc chyba mistrzem zeby osiagnac taki poziom :D ....

Bigvirus
06-03-2004, 21:42
Sorki ale narazie next skrinuw nie bedzie mam kompa rosypce dopiero kompa za miesiac bede mial ale jak bede mial to bedzie next sezon na lurowanie:)

dj paker
06-03-2004, 22:11
wy myslicie ze on zrobil postac zeby lurowac krasc i zabijac??????

Nie!!!!!!!

On byl hackniety stracil bohy ,gs ,c-set , wiec niemial jusz co grac....

a te deady od ludzi to jak byl hacked a tak to wszyscy go szanowali moja postac dalej szanuja ale ja spzredalem:P

Bigvirus
09-03-2004, 11:55
Ej ludzie po co nie lurujecie jak macie wyszy lvl niz 25 to mozna se pozwlic by se cos zlurowac do miasta bez dzbana po drodze:)
Wiec nie ma co czekac trzeba sie bawic anie zamulac na rotwornah albo swampah:)

dj paker
09-03-2004, 18:25
jednak lurowanie zabardzo ci sie podoba hehe:P

dlamnie to jest smieszne i zabawne ale dla niektorych nie heheh

Chomik
09-03-2004, 19:13
Fe nie luruj nic PLX

Bigvirus
31-03-2004, 19:49
Nie bedyie narazie wiencej fotek bo normalnie komp mi splonol!!!!!!A starsi mnie wysöali do niemiec i tera< nie mam cyasu na nowe fotki przepraszam

Raul
31-03-2004, 22:53
Mnie na 12 lvl GS złapał koło Dwarven Bridge i oczywiście padłem. Ludzie, którzy lurują to są dopiero Nooby

ancient kavu
31-03-2004, 23:21
Hehe. Mi to gs nic nie jest w stanie zrobic jako ze jestem palek to sobie z nm poradze. Somk, no tu to mialbym problem ;p . Mnie osobiscie to nie przeszkadza ale jak pomysle o biednych lov-levelkach to az smutno sie robi ;p

Aexer
02-04-2004, 01:15
Pierwszy ss bekowy :P

Aexer
02-04-2004, 01:16
A i zeby bylo jasne nie popieram lurowania :P :))

konradek
03-04-2004, 13:55
Witajcie fani Lurowania pokaze wam kilka fajnyh skrinuw z lurowaniem codzienie bede dołanczał nowe:)
To kilka pajączków :D
http://bigvirus.w.interia.pl/5gs.gif
TO jest smoczek ale go niewidzac ale hit jest:)
http://bigvirus.w.interia.pl/Smokss.gif
Hmm a to jusz jak byłem z nim pod venore:)
http://bigvirus.w.interia.pl/smoczekinvenoress.gif
Opisujcie i dajcie mi kolejne pomysły na Lurowanie!!!!

czy myslisz ze rulowanie 4 czy 5 gsow jest smieszne lol nikt sobie z nimi rady by nie dal chyba ze gigantyczna explozja to juz cos ale pomysl czasami 100 razy za nim cos zrobisz ssy beznadziejne X(

Karol ll
03-04-2004, 15:27
Wiadomo, zostałeś potępinoy przez 80% forumowiczów. Lurujesz potwory, jesteś n00bem i chamem. Niszczysz przyjemność gry innym.

Ale należą się dla Ciebie ode mnie pochwały.
1. Lurowanie nie należy do łatwych zadań, zwłaszcza GS.
2. Screenshooty są ciekawe. Jedyne w swoim rodzaju. 8)
3. Rzadko temat wzbudza(zwłaszcza ze screenshootami) taką kontrowersję.
4. Natknąłem się chyba na jednego z Twoich GSków... Wracałem właśnie z POH wtedy i się dziwiłem co tak dużo trupów... Dopiero pod bramą zobaczyłem, że to GSek zlurowany.

saxiu
03-04-2004, 16:06

(...) a jeśli hodzi o lurowanie to luruje na Danubi czasem tesz na Hiberi (...) w ta gre gra za durzo noobuw kturyh trzeba tępić ...... Niekturzy robia postac na 30 lvl przez pół rooku dla mnie taka postac sie robi w 1 tydzien wiec mam troszke czsuw by se robic postacie tylko dla lurowania...
Jak hcecie to dajcie mi jakies fajne skriny (...) ale tam tesz moge zalorzyc postac by tam se troszke polurowac i wtedy tesz wykoncze tam all noobs
Karzdy musi sie nauczyc grac...W tym tesz jest lurowanie.. i pekowanie...

hmmm, nie chce mi się czytać całości, ale w skrócie lurerom stanowcze NIE, później taki 10 lvl idzie do kopalni, schodzi na -2 w nadziei że na rotach i na dwarfach porobi skille i się okazuje że zaciupuje go guard... a nawiasem mówiąc... zanim zaczniesz znów coś pisać na niniejszym forum to pograj ze słownikiem ortograficznym w słówka... bo k... jego j... w d... p... mać jak patrzę co Ty wyprawiasz z językiem polskim to cieszę się że Kochanowski już nie żyje, bo jakby to przeczytał toby odwalił taką kitę że tragedia...

Ithelios
03-04-2004, 17:03
Nie ulega wątpliwości że lurowanie jest hamskie evul i w ogule :D Strasząc ludzi swoimi kolegami i "plecami" dałeś popis n00bostwa i buractwa.

Jednak obiektywnie na to patrząc SSy mi się bardzo podobały.Lurowanie tak samo jak PK jest niedłączną częscią Tibii i bez nich gra byłaby nudna.Przypomnijcie sobie dawniejsze czasy.GSy latające po Thais,smoki na respach rotów w ancient temple.CIPy i tak mocno ograniczyły lurowanie!!

mat6a
04-04-2004, 09:06
TO NIE MOŻLIWE Z RABIEREM NA DRAGONA ????????:)

Hais
04-04-2004, 16:49
Gram na Hibernie i jesli bym cie spotkal to bylo by: "You are dead" Nie lubie lurerow sam na 15lvl zginelem bo ktos zlurowal pod venore gianta-s, a co dopiero 5! n00bie

zuczek
04-04-2004, 17:26
Qrwa nienawidze lurowania, kiedyś musiałem siedziec i czekać w takiej małej świątyni bo jakaś debilka prztprowadziła GSa. Ostatnio zaczełem nowym ludkiem i bach zlurowany guard na szczęście uciekłem. Jak grasz na na Eterni to żegnaj się z życiem.

nawigator
04-04-2004, 18:08
ekhem ... lurowanie to fajna zabawa... ale bez przesady >:( nie Giant Spidery i nie smoki...

kiedys z kolegami robilismy Zoo chcielismy by potem nasz kolega walnal ue... ale skoro juz tak robilismy to wolelismy zrobic cos innego... nazbieraslismy wszystko... rotwormy... spierdy... waspy... beary... wilki... co sie tylko dalo ale nic w miare silnego...

robilismy to w north port... a lurowalismy do Carlin... bieglismy w 6 najpierw powoli bez bohów ... zeby nic nie zgubic ale juz w pólnocnej brami bohy, utani hur i do depo...

najwiekszy ubaw mielismy z n00bków którzy nie mogli poradzic sobie z waspami... i krzyczeli " FUCKING LURERS I CALL GM" mimo to ze nie wiedzieli kto zlurowal hehehe mialem sski ale poszly razem z formatem ;/

heh padl jeden druid na afku...;/ ale skontaktowalem sie z nim i zapytalem co stracil mówil ze 2 bp uh i p legsy no to zaplacilem i byl szczesliwy :)

Bigvirus
05-04-2004, 18:40
Czemu tak mocno mnie krytykujecie ja was nie krytykuje to jest tylko gra a w grac i nie lurowac i nie zabijac to nudno by bylo.... 8)

Cookie
05-04-2004, 21:39
Jak ci sie nudzi i lubisz lurowac to podsuwam ci pomysl....lurnij jak najwiecej potworow pod domek kolo rzeczki w drodze na poch(zawsze w miare bezpieczniejszej)tam mozna zalapac najwiekszy loot:P

Bigvirus
06-04-2004, 10:26
Dzeki za pomysl ale tam tesz jusz nazbieralem troszke potworkuw kilka razy :)

Rawik
07-04-2004, 14:53
Lurowanie jest hamskie... Np. wczoraj moj kumpel schodzac z dwarven bridge natknal sie na Gs'a :/ Mial chlopak szczescie, ze sie w pore zorientowal co sie dzieje :))

Avanti Sorcerrer
08-04-2004, 08:50
1. Dla duzych lvl ma same plusy mianowicie sciagasz respown w inne miejsce, co powoduje ze sie respownoja nowe np.GSki i taki masterek zamiast 5 gs zajebie 10 ;p

Widzialem ze jakis koles mowil w tym tremacie ze 5 gsow to tylko UE sie da ... Co za roznica czy goni cie 5 czy 20 czy 1 ?? ;/ (no chyba ze nie zdazysz ich zjaebac do Dwarf Bridge ;p

2. Kolejnym plusem ze jakis Power Abuser sie zagapi i go zlurowane monstrum zajebie ... HeHe kilku kolesiom bym tego zyczył ]:->

Ja mam screana ze zlurowanym GS'em do Ab'dendriel :P TUBA !! :D

M@x_92
08-04-2004, 10:35
mnie kiedyś zabił zlurowany GS :(

Bigvirus
16-04-2004, 16:44
A wy znowu na mnie sie zucacie!!!!Pisac pozytywnie prosze!!! :D

Maciek Mur
16-04-2004, 21:55
Raz ktoś zlurowal gsa pod venore... akurwt chcialem wejsc do miasta. Więc mnie goni a ja hit ho z fire bala..... LOL krzyknelem nakladalem go wszystkimi hmmami a mialep z 14 a tu idze jakis rojal palek soluja gsa i gówno mi daje c z looty chociarz zdobyłem większosc expa

Reformator
17-04-2004, 08:48
Fajne screeny! Jeżeli to nie fotomontaż z gsami to wielkie gratz! Nie każdy potrafi loornąć taką ilość.

Mlecyk wzg
17-04-2004, 08:57
co ty sobie myslisz!!! lurujesz 5 gsów potem padniesz a jakis pall na 20 lvl ktory bieze na solo i gs trafi na 5 to co on ma zrobi POMYSL ZANIM ZACZNIESZ LUUROWAC!!! :rolleyes:

Bigvirus
17-04-2004, 14:27
NIe ma zadnych fotomontarzy to raz a ten paladny na 20 lvl nie musi sie tam pchac to dwa:D

xxx
17-04-2004, 17:40
LoL duzo luda zginelo?? fajne ss'y

Michal-Michal
17-04-2004, 18:39
Spox skriny :D najlepszy ten z tymi 5 gs'ami :P

Warrior of ksamat
17-04-2004, 23:23
Nie popieram lurowania...
Bawisz sie czyims kosztem X(

Adaras
18-04-2004, 14:52
Lubisz lurować ? Cieszę się...

...a ja lubię zabijać takich jak ty.

Popracuj nad ortografią...grasz w tą Tibię, a ze szkoły uciekasz?

Bigvirus
29-04-2004, 13:46
Hmm szkole rzucilem ale mam prace wiec praccuje starsi maja 2 formy:D
Wiec nie narzekam....MAm czasu od zarombu na zabawy z takimi wrednymi ludzmi jak ty!

Bibuvet
29-04-2004, 18:27
idz z tym loorowaniem tak nooby tylko robia niedają pograc slabszym (ale i tak fajne buahuahua) 8) 8o

Yarczaz
29-04-2004, 22:48
Co wy macie do lurowania ? Lurowanie rulez, bez tego tibia nie mial by swego uroku, tam samo jak bez pk. Mowicie ze tylko nooby luruja ? ja jakos widzialem na pohu grupke 4 kolesi ( 35-40 lvl ) i se gadaja
- lurujemy dragony pod venore ?
- Jasne, bedzie spoko
I poszli z 2 dragonami pod venore. Ja popieram luring, mimo ze sam zginelem kilka razy pod venore.
Luring & PK rulez !

Dar!0
30-04-2004, 02:26
Oryginalnie dodany przez miras

konfident... albo obywatel-społeczniak w Tibii... ludzie co Wy się tak wczuwacie... screeny wypasn... dobry klimat :D
przeżywacie jak mrówki ciąże...'życzliwi' GM grozisz... 8o heh lol po prostu lol... szkoda mi wogóle słów... to jest gra służy rozrywce... a tu taka wczuwka... ładnie to tak...? to nie rl tu nie ginie się naprawdę... a lurowane monsterki hehe dają klimacik :D bo albo jest twardziel i lurujesz go dalej, albo też bierzesz na klatę i rozwalasz albo jesteś dupa i zamiast wychodzić z miasta powinieneś trainić :baby:

Shuks
02-05-2004, 17:37
nie popierdam lurowania ale zdjecia ci wyszly ( to musze przyznac) i ciekawie sie je oglada
lecz z drugiej strony nudno bylo by grac bez zlurowanych potworow

ZaleS
02-05-2004, 22:31
Lurowanie może być czasem przyda sie rozrywka :D
PK, hmmmm nie lubie jak mnie spekują(a kto lubi 8o ), ale sam tez nie lubie chyba ze ktos mnie w***** ;pp

Dishman
02-05-2004, 23:28
Fajne screen shoty szkoda ze nie psozly za toba te 7 gs tak jak ten dragon to by byla jadka :]

Gangrel
03-05-2004, 06:47
Pk jesteś ale mam szacunek orzez tych kilka gs-ów.

Kirin-Tor
08-05-2004, 09:08
ile na tym zarobiłeś??

Bigvirus
08-05-2004, 12:48
7x bp uh
2x bp beltuw
4x p-armory
kilka steel Helmetuw
ok 5k
k-armor
2x k-legsy
To byl loot jednego palla:D Naslalem na niego 3 gs i go bloknelem:D potem poszedlem z kumplem i on odciagnal gsy a ja loota zabralem:D

Pakto
08-05-2004, 18:52
Kiedys ty wpadniesz, będziesz sobie szedl a tu nagle 10 gs'ow cie napadnie ! i zobaczymy kto bendzie widzial napis You are dead.

ZACZYNAM GRAC NA AZURZE !
Nick : (tajne), lvl : 8, mlvl : 3, skills : 33/27(train) lucznik:

Pakto
08-05-2004, 18:58
Szlem sobie knightem do Ghost land tam gdzie dziura jest okronzona kamieniami, weszlem i patrze a tu cialo no to otwieram i widze runki no i oczywiscie pakuje do siebie a tu nagle widze jak podchodzi domnie Demon Szkielet walnol mnie 2 razy i dead. Potem niemoglem sie pozbierac bo kazdy sie bal wejsc ! ja mialem 18 lvl i cieniutkie skille wiec niedal bym rady ! Stracilem Boh buty :(
I DLATEGO JAK BENDE MIAL WYSOKI LVL TO BEDE TEMPIL LUDZI KTORZY LURUJOM !!! X(

Iceman
17-05-2004, 15:46
Mhm... no wiecie Tibia to w koncu gra. Kazdy sie bawi inaczej. rozumiem, że ktos moze nie grac fair ale to jego sposob i jesli ojn nie gra fair wobec nas to my nie musimy wobec niego tak wiec jak widzicie jakiegos kolesia co luruje BIJCIE AZ PADNIE!!!!!!!!!!!!! 8)

kalashnikov
17-05-2004, 17:37
Lurowania nie popieram bo padlem kilka razy przez to ;/ Pamietam jak sam musialem lurnac jezeli mozna to tak nazwac bo ja w sumie uciekalem na POH przed :dragonem, 2 Gsami kilkoma DSami i od ch*** ghouli i szkieletow. uciekalem do swiatyni mialem wtedy 21 lvl i potem przyszli qmple z brazylii h-lvl cos kolo 90tek i po kilka minutach dostalem msg : ALL CLEAR BABY !! 8)

Faolitiarna
17-05-2004, 21:46
w ogóle odwalcie się od niego każdy gra jak chce ten koleś potrafi się jak widać pobawić z JAJEM i to on ma w tym towarzystwie jaja a nie ty eerion.... ojej zginąłeś i wielu low leveli to takie poruszające do głębi. Chciałbym tam być razem z nim... Ja pierniczę z samymi spearami się wybrać na taką rzez po prostu wielki RespecT dla autora. eerion shame on you. Dalej tam płaczesz nad low- levelami? może chusteczkę?:evil:

Faolitiarna
17-05-2004, 21:49
Oryginalnie dodany przez Pakto
Szlem sobie knightem do Ghost land tam gdzie dziura jest okronzona kamieniami, weszlem i patrze a tu cialo no to otwieram i widze runki no i oczywiscie pakuje do siebie a tu nagle widze jak podchodzi domnie Demon Szkielet walnol mnie 2 razy i dead. Potem niemoglem sie pozbierac bo kazdy sie bal wejsc ! ja mialem 18 lvl i cieniutkie skille wiec niedal bym rady ! Stracilem Boh buty :(
I DLATEGO JAK BENDE MIAL WYSOKI LVL TO BEDE TEMPIL LUDZI KTORZY LURUJOM !!! X(

zapisz sobie ten tekst.
jeżeli kiedyś dorosniesz zrozumiesz jakim byłes kretynem.

Faolitiarna
17-05-2004, 21:56
Oryginalnie dodany przez Selus
X( X( X( X( X( X( jesli zginelo wiecej niz 2 ludzi to idz w piz du i showaj sie z tako zabawo
Dla ciebie to zabawa a inni traco hęc gry przez takie zabawy (ja bylem na malym lvl bardzo nękany przez pk co lvl to pk) X( X( X( X( X( X(

jak grasz na Valori to vysle linka do GM(masz szczescie ze niewiem)

Następny kretyn... z obrazą, obraz się na mnie ale jesteś wyjątkowym idiotą.

@ktoś tam jakiś mr longcośtam

mnie w tym lurowaniu jedno rzuciło sie w oczy...
lur dla zabawy moze byc ok, nawet jesli ginie jakis lowlvl, niech sie uczy stapac ostroznie, mnie tez kiedys lur gs spotkal w tym samym miejscu co jest ten draggie, mialme wtedy 15 lvl i przezylem

ale...czy nie przesada jest ze uczicwy lurer lazi bez sprzetu? pelny cap pewnie na loota... i to mi sie nie podoba, bo ten lur byl na czyste pk i zarobek!

ah tak? aha no bo zazwyczaj luruje się nie na czyste pk tylko na brudne, nie na zarobek tylko żeby komuś dać pieniądze! kurde aż mnie z krzesła zrzuciło jak usłyszałem o czystym pk! Czyste Pk Rulllleeeezzz! 8o

Bigvirus
18-05-2004, 12:18
Niestety nie lurowalem dla zysku tylko dla zabawy i aby powkurzac GM Solkrin(wporzo koles:D)a pusty bylem bo czasami nosilem tam skrzynie aby spowolnic gsa to do cibie "Faolitiarna"
A jakos jak lurowalem to mnie nikt praktycznie nie ruszal
a czesciej to jeszcze ludzie mi pomagali ale tylko dla brehtu i zarobku...I to nie byli kolesie o niskich lvl tylko od 50+ a najwieksza pompe mialem jak wlazl sobie GM Solkrin i lognol sie kolomnie:D NApisal wtedy co ja robie a ja wtedy se bieglem jeszcze z 2 gsami...
Ale powiedzial zebym je zostawil po chwili bloknol gsy i ja se poszedlem a 5 minut puzniej muj jeden kumpel 54 Elite Knigt puscil do mnie msg ze go GM goni:DA zaraz napis Warning: Giants Spiders going to Venore!!!!

Rogal
18-05-2004, 18:52
Bigvirus
Mam jedno pytanie na jakim grasz swiecie ze tak lurujesz te potworki [oby nie hiberna ,by cie zabil gdybym cie przylapal na tym :)) ].
X( X( X( X( X( X( Nie lurur de**** bo ;(
, kazdy np do 10 lvl idzie i nagle pada i all straci i potem juz nie gra przez takie glupie zabawy jak ktos robi.Np.to jest jak pracujeszw pracy i piszesz tam na papierach.Ty bierzesz papiery[potwory]i kladziesz te papiery komos w obok ciebie i ty do domku zadowalony.A tamten pracuje caly dzien i wraca zmeczony[czyli dead ;( ]I tak na nonstop ;(

petozu
18-05-2004, 19:45
Fajne pierwszy raz widze ss'y z lurownia nie chce ci dokuczać ale... ty masz copper i short sword:D:D:D:D to jest trohe slabe;]

Blad - Antica
18-05-2004, 19:53
Nie cierpie loorerów tak samo jak PK, NOOBów i hackerów X( X( X(

Bigvirus
20-05-2004, 13:22
Rogal ja niestety tez gram na Hiberni Mam tam 3 postacie:D
27 knight 38 palladin 36 sorrcer i 11 druid:D
Wiec nawet bys nie mugl mnie zabic bo bys sam na rooku wylodowal!!!

Mister Knight
20-05-2004, 21:45
Nono wszystko zajefajne ale jedno zczaic nie moge... czemu na pierwszym ssie grasz dziewczyna a na reszcie chlopakiem? :/

Bigvirus
20-05-2004, 21:55
Nie wiem o co ci biega ale jesli ci hodzi o tego ss z dragonem niewidocznym tam gdzie hit leci to ja jestem tym na gurze a nie ta na dole!!!!

bondryk
21-05-2004, 01:18
Moim zdaniem za takie coś powinno sie odrazu dostawac bana. X(
ale ss niezle :rolleyes:

Xylen
21-05-2004, 21:52
jestem przeciwny lurowaniu raz zlurowanego gs'a spotkalem przed venore wpadl knight zablokowal go a ja dobilem mialem wtedy 15 lvl

Petersaber
23-05-2004, 19:50
Jestem zdecydowanie przeciw lurowaniu.

22.05.2004 00:31:20 CET Killed at Level 23 by a giant spider

zgadnijcie jak....
Wracałem z drago lordów(oczywiście nie solo :P )Miałem 6 hp....szedłem na tą pocztę koło Dwarven Bridge, miałem tam depot UHów....nagle Posion Field, a dalej Giant Spider.... To był ostatni widok jaki widziałem.... ;(
Straciłem: royal helmet,dragon shield, firesword i 500gp... Gdybym wtedy nie zginał, miałbym taki eq!

http://republika.pl/petersaber/wymeq.jpg

mati9
08-06-2004, 20:42
Niesierpie takich jak ty lurujesz i ludzie przez ciebie giną jak bys sie poczul gdybys byl afk mial 50 lev i bys padl i stracil np. golden arma X(
Prawda jest srebrem a milczenie zlotem

Elendart
09-06-2004, 20:09
fotki nie sa zle ale
lurowania nie znosze
czesto kiedy ide z ab do venore na dwarven
bridge spotykam gs i co?...

Pupilka
10-06-2004, 20:40
@Bigvirus

Ales Ty glupi chlopie... Szkoda gadac... Ale ssy ladne, chociaz nie lubie lurowania...

Vassar
11-06-2004, 14:43
NIe ŁADNIE RAZ PRAWIE ZGINĄŁEM PRZEZ TAKIE COŚ

Ale SSy fajne :)

Sir_alex
12-06-2004, 09:26
Ja tam nie nawidze lurowania brzydze sie grrrr nie lurujcie to jest strasznie chamskie

Koli-Maestro
13-06-2004, 14:25
SS'y fajne !!! ale czy to tak ladnie lurowac ??
Ja na przyklad nie nawidze lurerów bo zginolem tak 2 razy w ciagu 10 minut X( X( X( !!! :D:D

>>...........PoZdRaWiAm..........<< !!!

mogadige
13-06-2004, 16:48
Jak mozesz cos takiego robic X( X( X( X( X( X( !!!!!!!!!!!!!!! ty sie bawisz a my tracimy to na co ciezko pracowalismi(nienawidze lurowaniaSprawdz to jak chcesz (http://kevan.org/brain.cgi?mogadige)

morphy
13-06-2004, 18:05
to jest właśnie przykład idioty
człowieku powiec mi (ach no tak nie powiesz bo masz bana) po co coś takiego
cxzy ty masz posra*** w tej głowie !!!
sam nie raz zginolem od takiego (ehem niewinnego) gsa X(

morphy
13-06-2004, 18:06
to jest właśnie przykład idioty
człowieku powiec mi (ach no tak nie powiesz bo masz bana) po co coś takiego
cxzy ty masz posra*** w tej głowie !!!
sam nie raz zginolem od takiego (ehem niewinnego) gsa X(

Bigvirus
13-08-2004, 00:22
Ten NOowy update jest bardzo mocno do pupy zebyz zlurowac gsa musialem urzyc 42 knighta z time ringiem i bp uh ale udalo sie ale nie wiem czy warto bylo stracic tyle hajsu dla jednego gsa :) To bylo na Aldorze :D

Andrew [AfR]
13-08-2004, 03:10
Ten post jest glownie do adminow tej strony i moderatorow.

Nie chcialbym nikogo obrazac, ale jak mozecie popierac na Waszej stronie lamanie zasad tibii? Takie tamaty powinny byc niezwlocznie usuwane a autorzy karani. Tak samo jak w innych podforach tematy o mc, tibia gg itd...

Lurowanie nie jest doslownie zapisane jako nielegalne w zasadach tibii, ale lurowanie, ktorym tutaj "szpanuje sie" autor jest i byloby wziete przez GMa jako destructive behavior i bylby ban... to jest lamanie zasad tibii, ludzie?! ...

PitBull
13-08-2004, 03:25
Fotki fajne te pierwsze G00D...
Ale niecierpie lurowania zdechłem przez takom akcje ze gs...
Było chociaż coś fajnego w tych co padli twoim nikczemnym czynom??[CODE]

Major
13-08-2004, 11:32
nie lubie jak jakis noob luruje gs czy tam dragi i jakies low lv padaja to noobostwo

PitBull
13-08-2004, 19:44
nie lubie jak jakis noob luruje gs czy tam dragi i jakies low lv padaja to noobostwo

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ZGADZAM SIE W 100% Z MAJOREM

POZDRO CIE ZI0M

Wilq
13-08-2004, 22:03
No faktycznie duzo ludu wymieklo (sam pewnie tez bym predzej czy pozniej wykitowal...). Wlasnie z powodu lurowania potworkow ja prwie wcale nie chodze w okolice Venore, ewentualnie do Thais na okliczne hutowska cycow i bh. Ostatnio pod tym mostem (kolo Kazz) znowu ktos zlurowal gs, ale byla sieka... :P

Kostuch
14-08-2004, 02:08
Tylko nooby lurują.NO COMMENT!!!

ehhh... nooby? nie! noob to taka osoba ktora by nawet nie potrafila zlurowac potwora. nawet nie wie co to lurowanie. czemu kazdy myli pojecie noob. jak kto jest lurer to nie noob! jak kto jest thief to nie noob!! noobem jest osoba ktora sie idiotycznie zachowuje(np spamuje), ktora mysli ze wie wszystko itp. a osoba ktora jet nowa to newbie a nie noob. ja uwazam tez za noobow ludzi ktorzy ciagle nazywaja innych noobami.

Frank Parker
14-08-2004, 13:40
Nie nawidze lurowanie przez ktore ja ucierpie :P lecz gdy padaja inni mozna sie posmiac :D

Dwarf
14-08-2004, 13:47
heheh tez tego nie popieram... ale na jakim to bylo serwerze?? na aldorze moze ?:P bo ja tam pod samym wejsciem widzialem giant spidera i mnie zabil :/
ale nie mialem nic waznego przy sobie...

tonan
15-08-2004, 00:43
Niepopieram w ogóle takiego zachowania.
To jest tragiczne X(

Andrew [AfR]
15-08-2004, 00:52
ehhh... nooby? nie! noob to taka osoba ktora by nawet nie potrafila zlurowac potwora. nawet nie wie co to lurowanie. czemu kazdy myli pojecie noob. jak kto jest lurer to nie noob! jak kto jest thief to nie noob!! noobem jest osoba ktora sie idiotycznie zachowuje(np spamuje), ktora mysli ze wie wszystko itp. a osoba ktora jet nowa to newbie a nie noob. ja uwazam tez za noobow ludzi ktorzy ciagle nazywaja innych noobami.

A ja sie nie zgodze :) Tzn. zgadzam sie z jednym: owszem newbie, to czlowiek, ktory jest nowy w grze. Ale noob to obrazliwe slowo i praktycznie mozesz przezywac tak kazdego, a tymbardziej idiotow, bo przeciez idiota to tez obraza kogos... a obrazamy w tym temacie osoby, ktore luruja, ktore nie koniecznie sa newbie ale luruja, sa idiotami aka. noobami. :)

Azazel
15-08-2004, 01:27
Grrrrr tylko nooby luruja. A fe wstydz sie 8o . Mam nadzieje ze sam kiedys trafisz na zlurowanego stworka i padniesz hahahah :P

Cray
15-08-2004, 19:05
Jesli masz pacca, to wyropuj Hero pod Cycopolis ;)

Lamdar II
15-08-2004, 19:25
Hmm. Luring to jedno z gorszych rzeczy w Tibi. Co ci przyjdzie po ciale low lv moze akurat to uh maker jakiegos high i wtedy masz przesrane.

mcsis
21-08-2004, 12:16
Hmm. Luring to jedna z lepszych rzeczy w Tibi.Niezla zabawa przyjdzie po ciale low lv moze akurat to uh maker jakiegos nooba i wtedy masz bp uhow a moze nawet 2 :D Ten pierwszy screen shot jest wypasiony ;)

Jesli lubicie PKowac i lurowac zapraszam -> http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=9582

mcsis
21-08-2004, 19:41
To czy luring jest dobry czy nie to zalezy w jakiej jestesmy roli a to co napisalem bylo analogia do posta wyzej i mialo to abrmiec ironicznie ale jak widac ktos tu czegos nie rozumie i daje minusy za moje wlasne zdanie LOL

Perdurabo
21-08-2004, 20:38
ostatnio cip wstawili most jak sie idzie do venore zeby gs'ow nie lurowac do venore, a i tak widzialem pare trupow "killed by giant spider" i trup gs'a po stronie venore :/

Pan Drut
21-08-2004, 20:40
Ale z ciebie noob ze az mi ciebie szkoda bye noobie!!!!!!!!!

King Karol
21-08-2004, 20:44
mierne foty

traczuu
22-08-2004, 10:16
Ciołek jesteś... jesteś silny to możesz lurować, żeby nooby zdychały?? Jak tak myslisz to jesteś ciota serio....

mcsis
22-08-2004, 13:14
Chłopaki ile wy macie lat? Potraficie tylko wrzucać na kogoś i przyznawać minusy? jakprzed wami bedzie szedl GS i zabije jakiegos kolesia na 30 lv i wy znajdziecie blue robe +4 bp uhow to co oddacie ?!?!? Bo koleś zginol przez luring?Juz to widze jak grzecznie idziecie do tego kolesia i mowicie mu ze luring jest zly i wam jest go szkoda ze tak zginol i oddajecie mu wszystko buahhaha POMYSLCIE zanim cos napiszecie. Jesli nie jestes noobem nie dasz sie zabic przez zlurowanie(chodz nie zawsze,czasami lagi przeszkodza ;/) To jest MOJE zdanie. Czy zbluznilem Was tak jak wy mnie ? Nauczcie sie dyskutowac...

PS. Nie mam duzego lv...

BaD
04-05-2011, 10:11
Ah to były piękne czasy ;p tak sobie oglądam te ss i pomyśle że teraz nawet nie da się ropowac potworków i wieje nudą ;D