zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 4 Sorcerers - Annihilator Quest - Eternia

micnur
11-04-2005, 20:31
MMM dziwne, że jeszcze nikt nie umieścił tego filmiku...
http://www.hosted-forum.com/index.php?boardid=rod&act=Attach&type=post&id=14743

Lord River
11-04-2005, 20:45
spoko filmik jednak chyba na annihilatora najlepszy jest sorcek :P szybko im poszlo:)

Nosferatu
11-04-2005, 21:14
fajny filmik ale dziwi mnie jedna rzecz, why oni dostawali takie amle dmg od ue kolegi (60-80 przy ue wchodzacym za 800-1000) bo rozumeim mgiht ring-30% ale nie az tyle

LOLO
11-04-2005, 21:15
Bardzo fajny filmik bardzo szybko wykonali tego qesta jak zaczeli puszcać ue :)

Thorvind
11-04-2005, 21:19
fajny filmik ale dziwi mnie jedna rzecz, why oni dostawali takie amle dmg od ue kolegi (60-80 przy ue wchodzacym za 800-1000) bo rozumeim mgiht ring-30% ale nie az tyle
Stone skin ammy plx

Mimo-vader
11-04-2005, 21:19
Fajny filmik :D 4 sorców na anihilatorze :p ale to już było B)

KornikCrew
11-04-2005, 21:44
lol nawet nie wiedzialem ze na takim swiecie ani bedzie mogl zrobic wogole jakis sorc;p

Player Killer
11-04-2005, 21:57
Teraz sobie porównajcie knightów z sorcami. U knighta jeden błąd i z uhem i nara , a sorcerery tylko dwa razy "Exevo Gran Mas Vis" i JUPI.

Nosferatu
11-04-2005, 22:07
up@ a stone skin przypadkiem nie zmniejsza o 100%?

Willy The Dark Druid
11-04-2005, 22:15
gratz filmiku :D
a i mam pytanko: jeśli to nie QS to mógłby mi ktoś powiedzieć co jest w prestent box obok tego axa??

Maxi
12-04-2005, 12:03
W prezencie jest Misio:) nie wiem czy dobrze napisze annihilator teddybear bardzo zadki i bardzo cenny!!!!

Player Killer
12-04-2005, 12:19
W Prezencie są losowe rzeczy np. misiek albo Magic sword + demon armor. Więc niewiadomo na co się trafi.

Angel of Death
12-04-2005, 13:50
W Prezencie są losowe rzeczy np. misiek albo Magic sword + demon armor. Więc niewiadomo na co się trafi.
Nie gadaj głupot w prezencie jest Annihilator Bear <misiek>

Anaconde
12-04-2005, 14:06
Gratz! :P Maverick się bierze teraz z ziomami za Pharoah quest ;) . Szkoda, że wali axem, a wybral demon armor. Chociaz tez bym wybral, bo wale clubem albo wybralbym MS (umm, 3mil golda :D ) .

Thimburd
12-04-2005, 14:10
No, no no!!! Widać, że sorc na anni dają sobie też świetnie radę na pvp :D Hehe. Jeśli dobrze zauważyłem, nie poszło żadnych uh? Oni tam mogą expić na tych demonkach :D

PacMan
12-04-2005, 14:13
Lol - a ja sądziłem że to niemożliwe - gratz dla tych panów ^^

Gromluk
12-04-2005, 15:10
Spoko filmik :)

Nie wiedziałem, że sorcowi uda się wykonać Anihilatora :p

ziemniak
12-04-2005, 15:17
ee.. jak otworzyc ten plik?? jaki program??

Last silva
12-04-2005, 15:22
Gratz! :P Maverick się bierze teraz z ziomami za Pharoah quest ;) . Szkoda, że wali axem, a wybral demon armor. Chociaz tez bym wybral, bo wale clubem albo wybralbym MS (umm, 3mil golda :D ) .

No nieee expic? Czy to oplacalne? Kazdy 3000 many? hmm 3-4 godz mana by sie napelniala nie chce mis ei liczyc dokladnie :p

Strata czasu ewentualnie kasy :P Lepiej isc za to na pozadnego hunta :P

ee.. jak otworzyc ten plik?? jaki program??
No nie tak trudno poszukac na forum? ehh no dobra TibiaCam A dalej to uzyj opcji szukaj

Z drugiej strony jakby grali na innym servie to fajnie by popadali :P Sami by sie z ue zabili :P hehe ale ubwal by byl :p

Filthy
12-04-2005, 15:26
Oni tam mogą expić na tych demonkach :D

TAK ! Bardzo sie opłaca taka strata many na kilka demonów...
I loot bedziesz mial i tak tylko z 2 demonów...

Elesear
12-04-2005, 15:33
Nie gadaj głupot w prezencie jest Annihilator Bear <misiek>

Chodziasz nie wiemy na co go wymienic(jezeli sie da)...zainteresowanych odsylam do dzialu "inne". BARDZO ciekawa dyskusja o misku.
Filmik oczywiscie zarąbisty:]

Lordek Of Rubera
12-04-2005, 15:38
Wielkie gz! Super film!

atrureks
12-04-2005, 15:49
wyypas :]
6 demonow ? o ile dobrze patrze poszlo w niecale 10 sec ^^

Kebes
12-04-2005, 19:21
No właśnie. Chyba jako jedyni robiący Annihilatora zabili wszystkie Demony. Gratz dla nich! :)

Wkurzony
12-04-2005, 19:53
WIELKIE GRATZ! :cup:

film spox, tylko nie wiedzialem co sie dzieje jak wszyscy naraz trzaskali UE :P

kiedys tez bede tak walil (marzenia) :)

micnur
12-04-2005, 20:19
(...)

Z drugiej strony jakby grali na innym servie to fajnie by popadali :P Sami by sie z ue zabili :P hehe ale ubwal by byl :p

Z Twojej wypowiedzi wnioskuję iż myślisz, że Eternia to non-PVP serwer... ;)
a Eternia to jest najzwyklejszy serwer PVP...

Sugide
12-04-2005, 20:40
No właśnie. Chyba jako jedyni robiący Annihilatora zabili wszystkie Demony. Gratz dla nich! :)
LoL? Każda ekipa złożona z Sorcererów zabija wszystkie demony jak narazie to jedyny sposób sprawdzony to puszczanie UE.I nie jako jedyni dużo było już ekip(4 Magów) na non-pvp którzy wykonalili aninhilatora.Na pvp też już były takie ekipy które wykonały ten quest ekipa w składzie 4 Magów ale napewno mnie niż na pvp

Topic:Filmik fajny jak każdy z questów <przynajmiej dla mnie :)>

Last silva
12-04-2005, 20:58
Z Twojej wypowiedzi wnioskuję iż myślisz, że Eternia to non-PVP serwer... ;)
a Eternia to jest najzwyklejszy serwer PVP...

Sry moj blad :P Nie orientuje sie zabardzo w rodzajach roznych swiatow oczywisice poza tymi na ktorych gralem i kilku innych -.-
Ale po ponownym obejzeniu filmu dostrzeglem 2 Stone Skin Amulet :) To wszystko tlumaczy :) 10 ladunkow razem :) wiec spokojnie 6 ue na sieie i 4 hity demona mniej wiecej tak to wygladalo I praktycznie malo co hp (many) stracili od udezen Tym bardziej Gratz dla nich :)

wizio
13-04-2005, 13:56
Fajny filmik. Tez musze tak zrobic :D

Szukam 3 chetnych sorcow na trimerce. Moze ktos z tego forum ??

Ale to dopiero za trzy miesiace jak pacca kupie.

Vill Bombastic
13-04-2005, 15:28
Anhilator w 5 minut?!Yyyy ,zaje...ty filmik :cup:

*Aimar*
14-04-2005, 00:11
Za tego questa i filmik należy się wam :cup:

Medium
16-04-2005, 21:50
ehhh SZYBKO wam poszło z tymi ue:D ale filmik spoxik:]

Crystal'Phenix
16-04-2005, 23:53
Zabicie 6 demonków w niecałe 7 sekund no super tego jeszcze niebyło :)

Wypas
17-04-2005, 12:59
Zabicie 6 demonków w niecałe 7 sekund no super tego jeszcze niebyło :)

to już było ;)

filmik fajny jak każdy anihilator

kani_mani
17-04-2005, 20:05
Szybcy są....

Tiboszek
17-04-2005, 20:22
Super :D Gratz

gari
20-04-2005, 23:50
Ściągnąłem filmik, bardzo mi się podobał, ale właśnie przez niego zostałem shackowany. Straciłem wszystko, co miałem w dp, oraz eq: platinum amulet, crusader helmet, fire axe, blue robe, medusa shield, crown legs, boh. Hacker przyznał się, że udało mu się mnie shackować dzięki temu, że ściągnąłem film z annihilatorem. Od razu domyśliłem się, że chodzi o ten film, gdyż jest to mój ostatni film o annihilatorze, który ściągnałem w ostatnich kilku tygodniach. Hacker zrobił sobie free items z moich rzeczy, gdyż nie gra na tym serwerze co ja - Harmonia. Współczuje wszystkim z sobą na czele, którzy zassali ten film. Hacker był polakiem i podkreślam: PRZYZNAŁ, ŻE KEYLOGER JEST W FILMIE O ANNIHILATORZE! A ten film jest ostatnim jaki ściągnałem w ostatnich kilku tygodniach. Pewne więc, że to ten film ma keyloga.

Olong
22-04-2005, 11:26
ehheheheh mavericka to ja widzialem w dragon lair jak sobie expil :D :D :D Za mocny on jest :cup: gratz for movie

daroslaw
22-04-2005, 12:40
Ściągnąłem filmik, bardzo mi się podobał, ale właśnie przez niego zostałem shackowany. Straciłem wszystko, co miałem w dp, oraz eq: platinum amulet, crusader helmet, fire axe, blue robe, medusa shield, crown legs, boh. Hacker przyznał się, że udało mu się mnie shackować dzięki temu, że ściągnąłem film z annihilatorem. Od razu domyśliłem się, że chodzi o ten film, gdyż jest to mój ostatni film o annihilatorze, który ściągnałem w ostatnich kilku tygodniach. Hacker zrobił sobie free items z moich rzeczy, gdyż nie gra na tym serwerze co ja - Harmonia. Współczuje wszystkim z sobą na czele, którzy zassali ten film. Hacker był polakiem i podkreślam: PRZYZNAŁ, ŻE KEYLOGER JEST W FILMIE O ANNIHILATORZE! A ten film jest ostatnim jaki ściągnałem w ostatnich kilku tygodniach. Pewne więc, że to ten film ma keyloga.
Masz jakieś dowody? inni jakoś nie są zhackowani
edit:literowka ;]

gari
23-04-2005, 08:04
@up:
Nie każdego jest warto hackować, bo nie każdy ma rzeczy w depo warte ok. 300k. Poza tym, jakby można było udowodnić, że keyloger jest lub nie ma, to by było zbyt piękne, bo tacy jak ten hacker, od razu by wpadali :/.

A jedynym dowodem, jest to, co już mówiłem - hacker przyznał, że keyloger jest w filmiku o annihilatorze, a to jest ostatnij annihilator jaki ściągnąłem w przeciągu kilku tygodni.

Kalas
23-04-2005, 12:14
Tak sobie czytam i widze, ze niektorzy nie sa pewni co tam sie do konca stalo. Odpisze na kilka pytan postawionych po drodze.

-Stone skin amulet nie zmniejsza dmg o 100%. Jesli dobrze pamietam to mowi sie o 80 procentach ale to w praktyce roznie wychodzi.. Tak czy siak obrazenia sa znikome do tego co by bylo bez amuletu ale zawsze troche sie dostaje.

-W prezencie nie ma nic losowego tylko Teddy bear. Na jednym swiecie ktos juz znalazl NPC ktory wdaje sie w rozmowe o misku, wiec nieoficjalnie jest on czescia dalszego questa. Lub bedzie w przyszlosci.

-Co do jedynej ekipy, ktora rzekomo zabila wszystkie demony na swiecie non-pvp, to niestety ale chlopaki z Del'Toro jak robili anniego, zabili dokladnie wszystkie, mimo ze zostali na koniec tylko we dwoch i jeden pall solowal ostatnie 2. (przezyl z knightem)

-Duzo osob pisze ze sorcami tak latwo... jak sie ktos przygladnie to Maviemu zostala juz koncoweczka many a reszta mowi ze juz lecialo im z hp. Wiec ledwo im sie udalo.

-Ktos tam pisal po drodze ze przy takiej ilosci many nie oplaca sie jej szybko tracic podczas expienia... Wiekszosc sorcow na takim lvlu ma tyle kasy ze dziennie wpompowuja w siebie kilkadziesiac plecakow mf.

To by bylo na tyle.