zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Drag Solo with spears 19 lvl pal

Bunek
12-04-2005, 17:14
niskie skille jak a 19 lvl ale co tam :P moj pierwszy drag solo ze spearami niestety nie udal sie do konca bo w czasie pierwszego deda i dojscia spowrotem zrespil sie drugi smok i moj smok ktorego solowalem uciekl do drugiego wiec nie udalo mi sie go zabic :P ... ale ten filmik przedstawia ze solowanie draga paladynem ze spearami nie jest takie trudne
http://emperorbunek.republika.pl/solodrag.rec - link do filmiku

Archanin3
13-04-2005, 17:22
Nawet nawet, tylko ze ciemno i nic nie widac...

*Aimar*
13-04-2005, 23:45
Fajny filmik:) Tylko szkoda ze ci uciekl :]

KornikCrew
15-04-2005, 09:02
to nie bylo solowanie tylko pokazywanie jak sie partaczy robote jak sie jest noobem...

Belfegoris
15-04-2005, 20:55
ej ty wal sie od niego, to moj kolega, a poza tym filmik jest ciekawy i ladnie nagrany, WIELKIE gratz stary, nie przejmuj sie takimi lapsami :glupek:

Shan wulkerin
16-04-2005, 15:13
to nie bylo solowanie tylko pokazywanie jak sie partaczy robote jak sie jest noobem...

popieram :)

Vudi
16-04-2005, 15:17
ej ty wal sie od niego, to moj kolega, a poza tym filmik jest ciekawy i ladnie nagrany, WIELKIE gratz stary, nie przejmuj sie takimi lapsami :glupek:

to ze kolega to co?? my tu mowimy prade. ten film to jest jakis taki denny po prostu:/ jak sie boisz krytyki to po co wystawiasz??

Fragenstein
16-04-2005, 20:27
Niezly filmik :) szkoda ze uciekl

Bunek
16-04-2005, 21:03
dobra nazywacie mnie noobem
tylko ciekawe ktory z was zbije na reda z takimi skillami i lvlem spearami draga ... bo jak sami widzieliscie skille wysokie nie sa ... poza tym wystarczy ze zobaczylibyscie jak gram to by wam kopary opadly ... a ten filmik poprostu sie nie udal bo nic nie poradze ze ojciec filmy sciaga a mi laguje... inaczej sie soluje z kusza i boltami a inaczej ze spearami

Khad
16-04-2005, 21:40
Znalezli sie pro do krytykowania? Wezcie nagrajcie lepszy filmik a nie krytykujcie.

Tomek Damcirade
16-04-2005, 21:58
Całe szczęscie ze sie nie udało :)

Belfegoris
17-04-2005, 09:16
ALE NOOOOOOOBY!!!!!!
zrobcie to co on zrobil na tym filmie, to wtedy pogadamy, teraz robicie z siebie debili, ktorzy krytykuja za cos czego by nigdy sami nie zrobili!!!!

Sadamq
17-04-2005, 10:51
Pogratulować odwagi.... Ale skille masz okrutnie dupne jak na ten lvl ;p

Powiem jedno - ja bym na draga ze spearami nieposzedł... nawet na 50~ lvlu bo dlamnie to tylko strata run, a ten filmik całkowicie nic niewnosi do ¶wiata tibii. Przed tob± zrobiło to pewnie z 1k Graczy, a żaden niezamieszczał filmiku. Jedyne co dobrze ci wychodziło to taniec pomiędzy dragiem a przej¶ciem tak żeby full combo nieweszło...

Bunek
17-04-2005, 11:10
Ten filmik mozna potraktowac jako instruktazowy dla osob ktore nigdy nie mialy doczynienia ze smokiem ... zwlaszcza dla blokerow zeby zobaczyli jak postepowac zeby full combo nie dostac ... a zrobienie tego z tak niskimi skillami nie jest latwe :P tzn. napewno nie szybkie