Pokaż pełn± wersje : Drag Solo with spears 19 lvl pal
niskie skille jak a 19 lvl ale co tam :P moj pierwszy drag solo ze spearami niestety nie udal sie do konca bo w czasie pierwszego deda i dojscia spowrotem zrespil sie drugi smok i moj smok ktorego solowalem uciekl do drugiego wiec nie udalo mi sie go zabic :P ... ale ten filmik przedstawia ze solowanie draga paladynem ze spearami nie jest takie trudne
http://emperorbunek.republika.pl/solodrag.rec - link do filmiku
Archanin3
13-04-2005, 17:22
Nawet nawet, tylko ze ciemno i nic nie widac...
Fajny filmik:) Tylko szkoda ze ci uciekl :]
KornikCrew
15-04-2005, 09:02
to nie bylo solowanie tylko pokazywanie jak sie partaczy robote jak sie jest noobem...
Belfegoris
15-04-2005, 20:55
ej ty wal sie od niego, to moj kolega, a poza tym filmik jest ciekawy i ladnie nagrany, WIELKIE gratz stary, nie przejmuj sie takimi lapsami :glupek:
Shan wulkerin
16-04-2005, 15:13
to nie bylo solowanie tylko pokazywanie jak sie partaczy robote jak sie jest noobem...
popieram :)
ej ty wal sie od niego, to moj kolega, a poza tym filmik jest ciekawy i ladnie nagrany, WIELKIE gratz stary, nie przejmuj sie takimi lapsami :glupek:
to ze kolega to co?? my tu mowimy prade. ten film to jest jakis taki denny po prostu:/ jak sie boisz krytyki to po co wystawiasz??
Fragenstein
16-04-2005, 20:27
Niezly filmik :) szkoda ze uciekl
dobra nazywacie mnie noobem
tylko ciekawe ktory z was zbije na reda z takimi skillami i lvlem spearami draga ... bo jak sami widzieliscie skille wysokie nie sa ... poza tym wystarczy ze zobaczylibyscie jak gram to by wam kopary opadly ... a ten filmik poprostu sie nie udal bo nic nie poradze ze ojciec filmy sciaga a mi laguje... inaczej sie soluje z kusza i boltami a inaczej ze spearami
Znalezli sie pro do krytykowania? Wezcie nagrajcie lepszy filmik a nie krytykujcie.
Tomek Damcirade
16-04-2005, 21:58
Całe szczęscie ze sie nie udało :)
Belfegoris
17-04-2005, 09:16
ALE NOOOOOOOBY!!!!!!
zrobcie to co on zrobil na tym filmie, to wtedy pogadamy, teraz robicie z siebie debili, ktorzy krytykuja za cos czego by nigdy sami nie zrobili!!!!
Pogratulować odwagi.... Ale skille masz okrutnie dupne jak na ten lvl ;p
Powiem jedno - ja bym na draga ze spearami nieposzedł... nawet na 50~ lvlu bo dlamnie to tylko strata run, a ten filmik całkowicie nic niewnosi do ¶wiata tibii. Przed tob± zrobiło to pewnie z 1k Graczy, a żaden niezamieszczał filmiku. Jedyne co dobrze ci wychodziło to taniec pomiędzy dragiem a przej¶ciem tak żeby full combo nieweszło...
Ten filmik mozna potraktowac jako instruktazowy dla osob ktore nigdy nie mialy doczynienia ze smokiem ... zwlaszcza dla blokerow zeby zobaczyli jak postepowac zeby full combo nie dostac ... a zrobienie tego z tak niskimi skillami nie jest latwe :P tzn. napewno nie szybkie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.