Pokaż pełną wersje : Pytanie
Neth Reth
12-04-2005, 21:24
Mam małe pytanie czy po wyczerpaniu sie pacca ubranie zostaje kumpel mi mów ił ze tak ale wole sie zapytac :P
Tak. Ubranie zostaje takie jakie nosiłeś. Czyli jeżeli nosiłeś strój PACCA , a teraz ci się skończył to nadal bedziesz wyglądał jak PACC!! B) Ale jeśli zmienisz ubranie na inne to nie będziesz mógł spowrotem mieć outfita PACCA.
Tar-Toudi
12-04-2005, 21:30
nie słuchaj sie, ubranie spada do standardowego tego wygiętego raperka, to tak samo zadać pytanie czy jak sie już pacc nie ma nadal jest promocja, no jest ale jak kupisz drugi raz pacc!!
nie słuchaj sie, ubranie spada do standardowego tego wygiętego raperka, to tak samo zadać pytanie czy jak sie już pacc nie ma nadal jest promocja, no jest ale jak kupisz drugi raz pacc!!
Lol?? Jeżeli nie znasz się to nie zabieraj głosu. Było już takich tematów wiele. Wystarczy poszukac! A strój ci zostanie!
Tak. Ubranie zostaje takie jakie nosiłeś. Czyli jeżeli nosiłeś strój PACCA , a teraz ci się skończył to nadal bedziesz wyglądał jak PACC!! B) Ale jeśli zmienisz ubranie na inne to nie będziesz mógł spowrotem mieć outfita PACCA.
Eh, Tar-Toudi jakieś nieścisłości wprowadził, to powiem, że jest dokładnie tak Silvan napisał/ła, samemu mi się skończył pacc i ubranko miałem, a jak chciałem zmienić to mogłem wybrać tylko facc'owe.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.