zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Maly problem z winampem

Gumski
12-04-2005, 22:16
Otoz posiadam winampa 5.06. Nie wiem czy jest jakis nowszy czy moze ten moj, to totalna starosc, sciagnalem pierwszego lepszego z neta poniewaz nienawidze pieprzenia o wersjach, nowosciach i nowinkach technicznych. Fuj :p. Ok do rzeczy: Od jakiegos czasu podczas odtwarzania utworow, winamp po prostu staje, zwiesza sie, odmawia wspolpracy, swiruje :). Okno programu jest "czynne", moge zmieniac utwor ale nie moze sie on uruchomic. Totalne Stop Dzwieku i to tylko w winampie, w systemie jest glos. Przeinstalowywalem ale nic nie dalo wiec w koncu sie zmusilem do prosby o pomoc.

Moja karta dzwiekowa to Sound Blaster platinum

Kele
12-04-2005, 22:27
Może ta wersja ściągana z tej strony ma jakiegoś buga, który go crash.uje w
taki sposób... Poszukaj tam skąd go ściagałeś...

PS: Ale to crash.uje musiałem tak bo wyłaziły kropki :]

@down

No ma porządne pliki, ale gdybyś czasami kupował Komputer Świat Niezbędnik to bys wiedział, że nie ponoszą odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez oprogramowanie zamieszczone na płycie. Podejrzewam, ze tak samo jest na stronie komputer swiata... Jesli nie to poszukaj na jakims forum przeznaczonym temu tematowi. Poszukaj na grupach dyskusyjnych Google... Może tam coś znajdziesz? Trzeba tylko szukac..... Dłuuuuugo szukać.... [Niestety ;(]

Gumski
12-04-2005, 22:29
Tez tak myslalem, jednak po namysle sadze ze Komputer Swiat ma porzadne pliki :)

ro0t
13-04-2005, 06:19
Eee, ostatnio czytalem ze WinAmp ma buga przez ktorego jakakolwiek osoba moze zcrashowac Ci go i sie dostac do kompa. W najnowszej wersji juz to jest poprawione.

Hegemmon
13-04-2005, 07:40
3 dni temu miałem podobnie ale u mnie dodatkowo wyskakiwał komunikat o błędzie i zatrzymaniu pracy programu. Reinstalacja nie pomogła, dopiero uninstal i ponowna instalacja przyniosłą wymierne efekty. Z tym, ż u mnie to była prawdopodobnie wina zainstalowania winamp 5.03 i winamp 5.03 PL
9nie spolszczenie tylko normalne PL).

TiTuS
13-04-2005, 15:06
miałem niedawno podobnie...miałem,ponieważ po jakimś czasie przeszło :P Cierpliwości !

Emil1
13-04-2005, 23:04
Zainstaluj sobie foobar2000. Od niedawna go używam i nie mam z nim problemów, a dodatkowo jest "czystszy" dźwięk. Podobno zżera też mniej pamięci, ale nie potwierdzam, ponieważ nie sprawdzałem.