zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Bagball

HungChi
12-04-2005, 23:46
Właśnie odbył się pierwszy w historii Morgany mecz w bagballa, po kilkuminutowym starciu Senji Hung zawodowy gracz czołowej drużyny rookgardu na Morganie przegrał z Sir ganewai Beserker, mistrzem Morgany.

W czasie meczu można było obserwować interesujące tricki, między innymi wykorzystywanie przechodniów do blockingu przeciwnika oraz drybling z użyciem studni. W pewnym momencie decydujący strzał Senjiego wylądował na dachu zamiast w bramce (drzwiach) i trzeba było szukać nowego baga.

Od czasu do czasu do gry włączali się inni zawodnicy ale szybko rezygnowali z rywalizacji z mistrzami w bagdryblingu.

Niestety brak relacji wizualnej z meczu, gdyż z jedynej kamery nie zdjęto przesłony, winny tego wielkiego zaniedbania został oficjalnie wypchnięty do kąta i zablokowany na 10 minut.

Koniec sprawozdania, relacja autorstwa Senji Hung po zakończeniu meczu. Teraz można robić zdjęcia, zadawać pytania i prosić o autografy...

Knight Simon Dark lord
12-04-2005, 23:54
nie wiem jak to skomentowac co to ma być??

Rybzor
13-04-2005, 15:03
Omg fajne jaja:P tylko ten temat chyba niepotrzebne zasmieca forum, ale przynajmniej ktos wprowadzil troche humoru:P

Leweracja
13-04-2005, 15:09
aj tam zasmieca na rooku jak sie nudzi to trza troche pomyslec by zabawe znalesc ja w lejca latalem z backpackiem flaszek napelnopnych woda i lalem ludzi :]

HungChi
13-04-2005, 19:56
Śmingus Tibius :p

i sorka że tu ale nie znalazłem "off topics" :p

TiTuS
13-04-2005, 21:05
heh :P
szkoda...może kiedyś byłbym mistrzem w tym "sporcie" :P