Pokaż pełną wersje : Problem z Allegro
Mam pewien problem.
Jakis czas temu wystawilem na allegro przedmiot.
Wlaściwie moj kuzyn wystawil bo byla to aukcja grzecznosciowa.
Zastrzeglem sobie prawo do wczesniejszego zakonczenia licytacji jesli cena mnie nie usatuswakcjonuje.
Kiedy kilka minut przed zakonczeniem licytacji chcialem ja zakonczyc okazalo sie ze moj kuzyn nie ma sprawnego neta i nie ma mozliwosci zakonczenia aukcji.
Jakis koles wygral aukcje jednak cena przez niego zaproponowana jest smieszna...
Co moge w takiej sytuacji zrobic?
Czy MY wygladamy na servis allegro? Takie pytanie zadawaj(mailem lub jezeli maja na forum) u nich a nie na forum o tibii... -.-""
Czy MY wygladamy na servis allegro? Takie pytanie zadawaj(mailem lub jezeli maja na forum) u nich a nie na forum o tibii... -.-""
EEE... szczerze mowiac spodziewalem sie ze TU znajde odpowiedz.
Pomożcie bo to pilna sprawa...
No panie bardzo mądry (to ironia jak coś) - to jest forum O WSZYSTKIM I O NICZYM! Jak szanowny pan nie grzeszy inteligencją to niech lepiej nie wypowiada swojego bezsensownego zdania. Dziękuję za uwagę.
@ONTOP
Napisz do administracji. Wbrew pozorom oni też są ludźmi, raz pomogli mi się skontaktować ze sprzedawcą jak miałem problemy :)
No panie bardzo mądry (to ironia jak coś) - to jest forum O WSZYSTKIM I O NICZYM! Jak szanowny pan nie grzeszy inteligencją to niech lepiej nie wypowiada swojego bezsensownego zdania. Dziękuję za uwagę.
@ONTOP
Napisz do administracji. Wbrew pozorom oni też są ludźmi, raz pomogli mi się skontaktować ze sprzedawcą jak miałem problemy :)
Hmm a co jeśli nic nie bede robil tzn. nie bede odpisywal na maile itp.
Czy to cos da?
Do administarcji raczej tez nie chce pisac bo to byla aukcja grzecznosciowa..
Macie moze jeszcze jakies pomysly?
@ONTOP
Jak bys nie zauwazyl to napisalem mu by wysyal do nich maila wiec po co mnie powtarzasz. Do tego wiem ze to OWION ale myslac logicznie nie pomozemy mu bo my servisem allegro nie jestesmy. Pytanie jest podobne z serii "dostalem bana na forum XXX.com, co mam zrobic zeby skontaktowac sie z nimi i pozbyc sie bana?" gdzie logiczna odpowiedz sama sie nasowa i nie trzeba zakladac debilnych tematow z pytaniem na ktore i tak z pomoca(mowiac jedynie ze moze napisac maila do ludzi z allegro) nie odpowiemy. Wiec nie mow mi jak mam sie wypowidac tylko pomysl zanim napiszesz i nie kopiuj postow o takim samym przeslaniu tylko z inna trescia.
@up
Hmm a co jeśli nic nie bede robil tzn. nie bede odpisywal na maile itp.
Czy to cos da?
Dostniesz ujemny komentarz i jest szansa na zablokowanie konta.
Vanhelsen
13-04-2005, 18:53
porozmawiaj z zwycięzcą aukcji, może uda się jakaś ugoda a przedmiot sprzedaj osobie z 2 miejsca.
trzeba bylo wczesniej myslec i chociaz jakas cene minimalna ustawic jak nie chciales za tanio sprzedac, a teraz plac za wlasna glupote
porozmawiaj z zwycięzcą aukcji, może uda się jakaś ugoda a przedmiot sprzedaj osobie z 2 miejsca.
O ile się nie mylę, osoba z 2 miejsca proponuje mniej pieniędzy, więc sprzedawcy to na pewno nie satysfakcjonuje.
Vanhelsen
13-04-2005, 21:26
M[...]
Jakis koles wygral aukcje jednak cena przez niego zaproponowana jest smieszna...
[...]porozmawiaj z zwycięzcą aukcji, może uda się jakaś ugoda a przedmiot sprzedaj osobie z 2 miejsca.O ile się nie mylę, osoba z 2 miejsca proponuje mniej pieniędzy, więc sprzedawcy to na pewno nie satysfakcjonuje.Ale on sam dobrowolnie chce tą niższą kwote (co jest dziwne :p)
Cena może być śmiesznie niska bądź śmiesznie wysoka...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.