Pokaż pełną wersje : Great PK ? (Kilka hi lvli pada !!...)
Jako ,że nie widziałem tu jeszcze tego filmu a jest w miarę nowy i ciekawy (dla mnie to jest noob'ostwo BRazoli :P) ale padają takie lvle jak 84 elder,73 master i pare lvl +50 nie pamiętam :P .
JEST TO FILM Z TIBIABR.COM, nie postować mi tu ze to juz było na WoT.de , bo to nie stamtąd jest orginał ;] Swoją drogą kompletnie nie rozumiem portugalskiego ale na tibiabr są nawet ciekawe filmki ("pkando":) i dosyć czesto dodają nowe.Film kręcony przez +55 elite :P.
http://rapidshare.de/files/1195985/punnks.rec.html
Dark_ShEp
13-04-2005, 16:25
Szczerze mówiąc nie podobał mi sie zabardzo ten film. Ehh te trapy..;/
Sor"ser"
13-04-2005, 16:27
Hm, moze byc ciekawie :D (Download)
Cuż... ten film pokazuje jak wielkim zerem w PVP są jego autorzy... uh trapping jest naprawdę żałosny :[
powrót vavca
13-04-2005, 17:02
:/ film conajmniej jest za***isty...ale....jest to raczej noob pk.Nie nawidze trapów:(Po tym filmie niestety to się chyba zacznie rozprzestrzeniać:(
Jako ,że nie widziałem tu jeszcze tego filmu a jest w miarę nowy i ciekawy (dla mnie to jest noob'ostwo BRazoli :P) ale padają takie lvle jak 84 elder,73 master i pare lvl +50 nie pamiętam :P .
JEST TO FILM Z TIBIABR.COM, nie postować mi tu ze to juz było na WoT.de , bo to nie stamtąd jest orginał ;] Swoją drogą kompletnie nie rozumiem portugalskiego ale na tibiabr są nawet ciekawe filmki ("pkando":) i dosyć czesto dodają nowe.Film kręcony przez +55 elite :P.
http://rapidshare.de/files/1195985/punnks.rec.html
Najbardziej zalosny film jaki widzialem powinno sie te bydlo pokasowac.
mysle ze on ma w DUPIE ZE WAM SIE NIE PODOBA ! Jeden powie to reszta powtarza wlasnego zdania nie macie ? -.-
Thimburd
13-04-2005, 19:19
Tak to jest. Pierwszy post jest dla ludzi najważniejszy. Ludzie nie mają swojego zdania. :/ Niestety. Ja uwielbiam filmy z trapami. Ten film bardzo mi się podobał :D
powrót vavca
13-04-2005, 19:39
res i thimburd~~czyli jak ktoś lubi pasztet to nikt inny nie może lubić?? ;) :p
..::QRAS::..
13-04-2005, 19:50
Piekny trap !!!! :>
Erik Kazdoom
13-04-2005, 19:57
Fajny filmik ale z***anie ze za***aliscie MASTAH DADIEGO MOJEGO KOLEGE KURA WIEC LIPA !
Mental II
13-04-2005, 20:19
Uwielbiam wszelkiego rodzaju trapy .Bo sam kiedyś ryckiem padlem od uh trapa ;]
Braincreator
13-04-2005, 20:37
kupa cfaniaczków...za***wabiście :D
Fajny filmik ale z***anie ze za***aliscie MASTAH DADIEGO MOJEGO KOLEGE KURA WIEC LIPA !
Hehe przeczytaj post na wstępie , to nie jest mój filmik tylko kogoś z tibiabr ja tylko zamiescilem tutaj link do niego :P
danio joker
13-04-2005, 21:05
Filmik może fajny ale ****a te ierdolone trapy. A później taki nOObek się cieszy że za***ał high lvla nah mi z tymi ***anymi trapami X(
Filmik może fajny ale ****a te ierdolone trapy. A później taki nOObek się cieszy że za***ał high lvla nah mi z tymi ***anymi trapami X(
~taktyka~
bez taktyki nie ubiliby 20 lvla bo pvp c***owe
KornikCrew
14-04-2005, 15:01
powiem tym co mysla ze ten filmik jest z***any on jest za***isty z***ane sa te osoby ktore sie nabieraja na to a dla chlopkow graz za trapa...
lol jakie debile ... skad wiecie ze maja slabe pvp ? daj boze rozum.
patrikoz
15-04-2005, 00:09
fajny filmik, ale zal mi tych co wpadli do trapa. ta kolesiowa z tym red skullem popelnila blad ze JA *******E! Jak tak mozna? :(
Lindlay ... z arcani jestes ?? ja tez :P zagadaj jak bedziesz , Kamyk de'Zeus
Topic: Za***isty Trap.. uwielbiam tego typu filmy
kszychu13
15-04-2005, 10:53
ehh filmik taki sobie chciaz cokolwiek jest z titani przydaloby sie tego wiecej
eeeh wiece trudno sie przyznac ale cos mi sie nie chce sciagnanc wyskakuje mi tylko ta stronka "rapidash" i nie wiem co zrobic.... -.-
Masz stronke rap shide zchodzisz na sam doł tam masz free and premium(klikasz free) na samym dole odlicza sek. jak ci sie zaladuje okolo 50 sekund chyba klikasz link i masz ;)
Moim zdaniem filmik the best B)
Niech ktos to wrzuci na jakis normlany server a nie na taki shit:/ (internet z kablowki). Your ip is downloadind this file....chwile pozniej napis ze juz sciagnelem xxx kb i wiecej nie moge....:./
Nowohucianin
15-04-2005, 19:07
nie ma co sie podniecać,że padają high levele .....każdy by padł przy takim trapie gdzie sie uhać nie można...
loot niezły :)
Shan wulkerin
17-04-2005, 10:26
trapy wymiatają xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.