Pokaż pełną wersje : Souls Master to najwieksza pipa Hiberny
Taki typ jak Souls Master myśli że jak powie tu na forum że ja jestem NOOBEM to zyska kolegów... sam widziałem jak sie sprzedawał innym... i nie umie sie lać... wszystko by załatwiał kolegami... nie słuchajcie tego zjeba on zawsze wszystko kradnie i mówi że to nie on strzeżcie sie...a tymczasem chciałem pozdrowić Numeha :D
Klusek86
26-02-2004, 13:38
to napisal Inhotep ciec ktory mnie zajebal z hmm jak milem krytyka podczas treningu a jak wrocilem on zdarzyl zwiac, a pozatym ja nie daje sie posuwac przez trole cale tibianskie zycie
bo wolisz na realu stara szmato... cykorze... mafie naślij na mnie ok?... boje sie... ty wolisz być posuwany przez coś większego... 8) kiss my ass scarface...
A nie mozecie sobie tak pogadac na PW albo w tibi??
Watpie aby kogos obchodzilo jak sie wyzywacie.
masz racje SESAJ szkoda słów na tego poliglote mieszańca... X(
Czy takie sprawy mozecie zalatwiac miedzy soboa, a nie na forum bo nikogo to nie interesuje a po za tym tylk forum zasmiecacie bezsensownymi postami. X(
Klusek86
26-02-2004, 13:56
idz grac na Calmerze ( tam cie nie bede zabijac inni gracze - twoje slowa ) :D 8) a jak na realu chcesz to dobra, ale zebys nie zalowal ( nie zapomnik wzosc swojego osiedla bo przeciez mowiles ze tam nikt na solo nie chodzi tylko wszyscy razem :D chociaz pewnie tlko tak mowiles :D)
Moim zdaniem temat do zamkniecie (bo nezsensowny) a panowie po upomnieniu, a Klusek86 2 upomnienia nawet (za slownictwo)!!!
EDIT:Targud, daj spokoj. Proponowalem ino.
A tobie Ibi za nabijanie postow by sie przydało upomnienie.
Klusek86
26-02-2004, 16:46
za zakladanie bezsensownych watkow - jasne, a najlepiej to zbanowac, ja moge dostac upomnienie ale to on zalozyl ten watek 8)
klusek86 i cyzio18 dostaja nagrode w postaci bana
ibi i targud upomnienia nie dostaja, ale w przyszlosci maja na to szanse
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.