Pokaż pełną wersje : Lurowanie na prawie 102 (minuty ;p)
Elysia / 44 lvl / boh / time ring / utani hur (na końcu)
Więc... 1337 lure:
www.members.lycos.co.uk/blazefagott/crooserhavefun.rec
Comment plx (filmik brat kręcił ;p)
Wojtek_Sh@DoW
13-04-2005, 16:58
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o KEYLOGGER NIE WCHODZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8o 8o 8o 8o
ŚWIRUJE
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o KEYLOGGER NIE WCHODZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8o 8o 8o 8o
ŚWIRUJE
n/c + 10 znaków
powrót vavca
13-04-2005, 17:28
Według mnie jest to jeden z lepszych filmów o lurowaniu:)ale i tak najlepsze są pk :)
Mental II
13-04-2005, 17:36
ŚWIRUJE
Sam jesteś keylogger ;] (joke) Bardzo fajny filmik
..::QRAS::..
13-04-2005, 19:29
bardzo ciekawy film , gz dla tego pana co lurowal :D
Ehh troche mało komentów :> następnym razem umieszcze tylko na tibia.de ;p
Alcor Sake
14-04-2005, 15:21
Za***iste ale moje lepsze ;) Może też kiedyś wstawie
DeeJeyek
15-04-2005, 07:46
ŚWIRUJE
Ty masz Chyba Keylogera w mózgu co Ci Głupote Zapisuje :D
KornikCrew
15-04-2005, 09:20
nice filmik i gratz loota.
Filmi spoko, z lootem tez zle nie bylo :P
Nastepnym razem moze jakis dl, o ile wiem chyba sie da zlurowac :>
@Begihit
Hmm, gadalismy pare razy na Tibii, na Chimerze, ale juz tam nie gram (postac sprzedana :P).
@autor
Zrob wiecej filmikow, bedzie ciekawie :D
Van'Lestat
15-04-2005, 19:54
heh filmik super nie wiem czy zauwazyliście ale ten 13 knight,druid nie pamiętam jaka profesja powiedział że bloknie zeszedł i dostał 1 strzałem 8o
Alli Toxyczny
16-04-2005, 19:39
jakbyś kur*a dednął przez jakiegos debila co zlurował jakiegos gs'a albo inne swinstwo i stracił 100k expa to bys nie powiedzial "fajny filmik".
Jakbys stracil eq warte 100k nie powiedzial byś "gratz loota".
Wiec nie sądze ze ten ktos co lurował ma cos w majtkach to prawdziwy facet.Jakby był facet to by wziął Sd'ki/Bełty/Best broń..i ubił jakiegos lelaka a nie cos lurował o0.
Ps.Film oglądałem jakies miech~ temu na tibia.de twoj?
Szkoda mi tych którzy na tym GS-ie mieli deda i ciebie z twojej głupoty -.-
Spoko filmik , lubie takie cos =]
jakbyś kur*a dednął przez jakiegos debila co zlurował jakiegos gs'a albo inne swinstwo i stracił 100k expa to bys nie powiedzial "fajny filmik".
Jakbys stracil eq warte 100k nie powiedzial byś "gratz loota".
Wiec nie sądze ze ten ktos co lurował ma cos w majtkach to prawdziwy facet.Jakby był facet to by wziął Sd'ki/Bełty/Best broń..i ubił jakiegos lelaka a nie cos lurował o0.
Ps.Film oglądałem jakies miech~ temu na tibia.de twoj?
Używasz czasem mózgu? Wątpie... Wiesz dla mnie to różnica zlurować gsa, co zabije multum osób tak, że każdy straci po np. 5k, zamiasta pójść ubić kogoś, kto straci 100k i dodatkowo załapać white skulla -.- A propo tego ps. filmik umieściłem w dzień po powstaniu tego tematu na .de, więc strasznie mi cię żal, bo nawet cyferek nie znasz i dat nie pamiętasz.
Tomek Damcirade
17-04-2005, 10:50
Spokojnie ludzie,wiem ze mozna sie wqrzyc jak cie zabije zlurowany gs,ale lurowanie jak i pk jest czescia tej gry, z filmow pk nie narzekacie a ten film jest bardzo dobry.
Przed zlurowanym gsem można się obronić lub uciec a przed wściekłym pk który ma z 50 leveli więcej raczej się nie ucieknie.
Alli Toxyczny
17-04-2005, 18:34
Ale nadal uważam ze jestes pi*da:P i tchórz/a propo to zaden pk na 58lvl nie bedzie zabijał 8lvl kolesi prosto z rooka:P/nie warto/zero lootu/skull/dobry protek?(zdarza sie)
Ale nadal uważam ze jestes pi*da:P i tchórz/a propo to zaden pk na 58lvl nie bedzie zabijał 8lvl kolesi prosto z rooka:P/nie warto/zero lootu/skull/dobry protek?(zdarza sie)
O ile wiem, za obrażanie innych użytkowników forum są punkty karne -.-, ale pewnie masz to gdzieś... Zresztą pewnie nie zrozumiesz, że pkowanie knightem jest przeważnie dobre tylko w trapach (Achilles Light Bringer (chyba;p) Hail!), pozatym nie mam zamiaru psuć sobie postaci, która mogę mieć więcej zabawy niż 3 zabójstwa i red skull.
Siwy Snk
17-04-2005, 19:44
Fajny filmik Ogladaelm go 5 razy bardzo uwaznie Fajnei to gsc zrobil ;;];];]];;];];];]; :confused:
Mystic Evil
17-04-2005, 22:23
Bardzo fajny filmik! Gratz loota! Widac ze koles zna sie na lurowaniu ;) Skull staf i knight armor z takich low lvl 8o Filmik oceniam 10/10 ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.