Pokaż pełną wersje : Punktacja
Co oznaczaja gwiazdki w rubryce punktacja w spisie tematow? (No dobra, znacza tyle, ze topic jest niezly, dobry, calkiem dobry, zajefajny, odjechany czy jakos tak) Chodzi mi o to, skad sie biora gwiazdki? Czy przyznaja je moderatorzy, czy moze system wylicza je na podstawie jakichs wskaznikow.
Na dole masz taki myk "oceń temat", i każdy użytkownik może oceniać każdy temat.
Jeeeeej, super. Rzucam sie w wir oceniania! :D
O_o naspępny spoxik.... opcja tego forum - bravo modernatorzy
Super sprawa.
Jak jakis temat dostanie najwiecej ocen negatywnych to moderator bedzie wiedzail ze tak owy trzeba bedzie usunac.
Zazwyczaj takie beznadziejne tematy sluza do nabijania postow i nic ciekawego i interesujacego nie wnosza.
Od dzis zaczynam ocenianie.
Wow, nawet o tym nie wiedzialem, myslalem, ze to moderatorzy przyznaja punkty :P. Wiec na dobry poczatek ten temat dostaje 5 punktow, moze nie za sam temat, ale za to, ze jest taka opcja.
Mam pytanie czy autor tematu moze go ocenniac ile razy chce (jesli tak powinno to bydz zmienionne )
Może ile razy chce, przy czym wystawiając nową ocenę usuwa się stara, czyli oznacza to zmianę zdania, podobnie jak każdy inny użytkownik.
Gonzo von Krenzel
28-10-2003, 21:45
hehehe, to może ktoś opisze więcej takich ukrytych myków w tym forum, bo to mnie zaskoczyło ;)
Bobercjusz
29-10-2003, 22:25
hehe jak sie o tym dowiedzielem to wszystkie moje tematy bylu na 5 :)
a tak pozatym to te gwiazdki to powinny zliczas srednia z glosow a nie pokazywac ostatnio dodany glos
pozdrawiam
A ja jak glupi walilem sobie maks po dziesiatki razy<SNIF>o ja nieszczesny imbecyl :baby: 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.