PDA

Pokaż pełną wersje : Badanie socjologiczne Tibii! W dziale "Forum ogólne" -> "Inne"

_Adamo_
14-04-2005, 09:38
Witam

Może nie każdy dotarł do działu "Forum ogólne" -> "Inne", gdzie znajdują się tematy poświęcone badaniom socjologicznym Tibii. Przygotowuję pracę na ten temat, więc prowadzę ankiety, a także zadaję graczom pewne pytania dotyczące Tibii. Tematy-badania w dziale "Forum ogólne" -> "Inne" to te, które zaczynają się od liter "BS". Dalej w tytule napisany jest temat badania. Jeśli ktoś jest zainteresowany, polecam też przeczytać temat "Badanie socjologiczne Tibii - Wstęp!" (ta sama lokacja na forum), w którym można znaleźć obszerniejsze wyjaśnienia. Na razie umieściłem na forum trzy tematy z badaniami, ale w najbliższych dniach będzie ich znacznie więcej.
Zapraszam zainteresowane osoby do poddania się badaniom, co pozwoli nam dowiedzieć się więcej o nas samych, czyli graczach, a także o społeczności Tibii jako całości.

Dla wątpiących dodam, że moje badania są prawdziwe i naprawdę przygotowuję pracę, nie jest to żadna prowokacja podobna do prowokacji Cynika. Uprzedzam, ponieważ spotkałem się już z tego rodzaju obawami.

Pozdrawiam!
_Adamo_

Pupilka
14-04-2005, 12:37
mam nadzieje, ze podzielisz sie spostrzezeniami. ciekawy artykul moglby z tego byc, jesli badanie wyjdzie ci sensownie.

_Adamo_
15-04-2005, 02:14
(ten post służy tylko wywindowaniu tematu).

Odpowiedź na poprzedni post jest w temacie, który znajduje się w dziale "Forum ogólne" -> "Inne".

_Adamo_
18-04-2005, 23:15
W dziale "Forum ogólne" -> "Inne" znajdują się już kolejne dwa BS-y (badania socjologiczne Tibii), tym razem o grupach społecznych w Tibii. Zapraszam do wzięcia udziału.