Pokaż pełną wersje : Radio Tibiarzy :P
witam!!!
pamietacie jak około rok temu któryś z polskich serwisów o tibi prowadził radio internetowe?? Muzyka była nawet fajna każdy znalazł coś dla siebie grano hh, rock, techno. MOzna było wysyłać pozdrowionka itp. Sam bym się czys takim ale mam Neostrade a ona blokuje tego typu polonczenia. Napiszcie co o tym sondzicie... Pozdro Xantos B)
Thimburd
14-04-2005, 17:49
Było coś takiego... ale nie pamiętam gdzie. Chyba tibia.org.pl ? A jak się zakłada takie radio internetowe??? Są do tego jakieś programy?
o ile dobrze wiem mozna takowe radio internetowe zalozyć przez winampa..tylko potrzebny jest jakis plugin (czy jakos tak)
EDIT: Proszę bardzo. Tutaj jest instrukcja krok po kroku :) Własne radio (http://www.radio.bej.pl/wlasne_radio.html)
Gonzo von Krenzel
14-04-2005, 18:39
Podobny artykuł możesz znaleźć tutaj:
http://pctweak.net/articles.php?id=60
:)
dokładnie takie radyjko robi sie w winampie, trzeba tylko mieć pluginy. niejest to trudne juz to robiłem ale ta neostada blokuje i mogłem tylko na mojej sieci lokalnej puszczac muze :p
A może zrobić by takie radio nie tylko z muzyką ale też z nowinkami z roznych swiatow, o wojnach itp. Noi oczywiscie o newsach z najwiekszych servisow o tibii na swiecie... sa jacys chetni? ;]
własnie o takim czymś myślałem...
tylko żeby te newsy niewyparły muzyki... najlepiej news zrobic w postaci wiadomosci co 2h, a do prowadzenia radia musi byc jakaś osoba która ma sporo dużego czasu :p
Nawet by było fajne takie radio:) ale komu by się chciało je non stop utszymywać?
Mógłbym prowadzić takie radio, ale chyba nie codziennie, bo rodzice by mnie @#$%^&*
195.26.22.128 port : 8800 narazie only h-h dzia; ?
Trzeba odświerzyć temat. Pomysł jest bardzo dobry. Trzeba tylko znaleść kogoś, kto ma szybkie łącze i komputer włączony 24h/dobę.
Gonzo: Przesadzasz już z tymi reklamami ;)
Slajt w sumie ja moge hm,... ale musi mi ktos pomudz radio juz mam ;)
Kerin Tale
16-04-2005, 16:25
to teraz ściągnij taki programik jak Shoutcast najlepiej jakąs najnowszą część...a potem postepuj zgodnie z instrukcjami podanymi w poprzednich postach (patrz-linki).
to teraz ściągnij taki programik jak Shoutcast najlepiej jakąs najnowszą część...a potem postepuj zgodnie z instrukcjami podanymi w poprzednich postach (patrz-linki).
no przecie pisze ze mam radio i juz zrobilem ale .. reklama stronke etc...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.