Pokaż pełną wersje : Gildia dla 15+ lvl na Auerze, tylko Polacy !
Wszystkich chętnych proszę o odpowiedzi pod postem, lub o kontakt z ,,meax snajper". Gildia nazywa się Prosto Team, jestesmy zarejestrowaną, oficjalną gildią. :flaga_pl:
krzychu1
15-04-2005, 20:41
chcialbym dolaczyc do gildii jak to zrobic ?????????
chcialbym dolaczyc do gildii jak to zrobic ????????? Napisz do mnie msg na postac ,,meax snajper".
Wszystkich chętnych proszę o odpowiedzi pod postem, lub o kontakt z ,,meax snajper". Gildia nazywa się Prosto Team, jestesmy zarejestrowaną, oficjalną gildią. :flaga_pl:
LOOOL Ty nie jesteś nawet w Posto Team i jestes faccem. Prosto od 15+ looool. Gram na aurea i wiem ze Prosto Team to przyjmuje tak od 40+ -.-.
A liderem gildi jest Lagurus :/ .
justysia
18-04-2005, 18:45
Strasznie szybko sie skapneliscie ze to.... oszutst!!!!!! PRSOTO TEAM to bardzo dobra gildi która przyjmuje graczy z wysokimi levelami. więc nie polecam do tego meaxa snajpera(czy jak on tam mila) nawet pisac. X(
Oszust jak nie wiem podaje stronke na ktorej sie trzeba zalogowac wyglada jak www.tibia.com ale nie dajcie sie nabrac zgarnie wasz numer i pass X(
Łukasz789
24-08-2005, 14:54
ja chce sie doloczyc
siemka chialbym do gildi... :D
Nick:Prrince - Knight
lvl:21
mlvl:3 :dance:
The city:Carlin
prosze o jak najszybsza odpowiec plx... :confused:
[email protected] :baby:
Przeraszam...
Nick: Prrince
Profesia: Knight
The city: Carlin
Lvl: 21
mlvl:3
skille:slabe ale ciagle rosna... 53\50 :) :cup:
Papa Pozdro... :2handed:
PLxxx chcem byc w gildzie... :o
siema, chciałbym dołączyć do gildii, mam 19 lvl i 17 mvl, jestem druidem, gram dość często, czekam na invite, bądź PW, bądź kontakt na GG 3515939 :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.