zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia.org.pl

Kornelious
15-04-2005, 13:09
Uwaga!! Nie pobierajcie nic ze strony tibia.org.pl!! Nawet jakichs banalnych zeczy!! NIc, zupelnie nic!! Mnie juz dopadly ich keyloggery! ;(

Herante
15-04-2005, 13:12
Jedyne co związanego z tibią sciągnołem to "tibia clinet" z tibia.com :D
Sam jesteś sobie winien ale dobrze że ostrzegasz newbie

Ojczul
15-04-2005, 13:12
oni nie maja keyloggeruw pozatym sa antywirusy itp ja stamtad pobralem spirite editora

Fre Ithil
15-04-2005, 13:17
oni nie maja keyloggeruw pozatym sa antywirusy itp ja stamtad pobralem spirite editora

jestes jednym z wlascicieli tibia.org.pl ze tak gadasz? Nie po to sie zapodaje programy na nieoficjalnych stronkach by nic z tego ie miec wiec prawdopodobienstwo dostania keloggera wynosi 99,9%.

Rankor
15-04-2005, 13:19
Zaczyna sie... Zaraz wszystkie rozwydrzone dzieciaki zaczna sie klocic ktory to serwis jest lepszy.......
Prosba..... Nie zaczynajcie spowrotem tej zalosnej wojny miedzy serwisami... Nie podoba Ci sie tibia.org.pl? Nie siedz tam to chyba proste, right?

@Down
Megak^rwarotfl... -.-

Fre Ithil
15-04-2005, 13:22
Zaczyna sie... Zaraz wszystkie rozwydrzone dzieciaki zaczna sie klocic ktory to serwis jest lepszy.......
Prosba..... Nie zaczynajcie spowrotem tej zalosnej wojny miedzy serwisami... Nie podoba Ci sie tibia.org.pl? Nie siedz tam to chyba proste, right?

Kogo nazywasz dzieciakiem? Ja juz gralem w Tibie jak ty na chleb wolales beb a na pszczole szczola.

Wufei
15-04-2005, 13:27
lol, jak ściągasz coś z fora, to sie nie dziw.. najpierw poczytaj pare postów czy nikt nic nie pisze o gejloggerze... wtedy jeszcze pomyśl czy ściągałeś coś jeszcze, bo napewno ściągałeś... i nie z tibia.org.pl... -.-

Fre Ithil
15-04-2005, 13:37
lol, jak ściągasz coś z fora, to sie nie dziw.. najpierw poczytaj pare postów czy nikt nic nie pisze o gejloggerze... wtedy jeszcze pomyśl czy ściągałeś coś jeszcze, bo napewno ściągałeś... i nie z tibia.org.pl... -.-

Czytanie postow tez jest zludne poniewaz czesto ta sama osoba pod rosznymi nickami albo jego kumple zachwalaja dany program zapewniajac ze jest czysty. Ponadto juz nie raz sie spotkalem ze informacje o keylogerze w programie byly po swinsku kasowane.

Gangrel
15-04-2005, 14:00
A masz jaki kolwiek dowod ze stamtad pochodzil keyloger? Moze na tym forum kilkanoles na jakis link w zdjeciach. Poza tym jak sie lamie regulamin to tak sie ma, a tibia.org.pl nie gwarantuje zawartosci programow takich jak MC ktore pewnie sciagles -.-

Wufei
15-04-2005, 14:04
Czytanie postow tez jest zludne poniewaz czesto ta sama osoba pod rosznymi nickami albo jego kumple zachwalaja dany program zapewniajac ze jest czysty. Ponadto juz nie raz sie spotkalem ze informacje o keylogerze w programie byly po swinsku kasowane.

zapomniałem dodać.. sprawdzaj kiedy dany user stworzył swój account na forze :P to samo z tymi co mówią, że to jest fajne itp... :>

@UP: mc z tibia.org.pl ma gejloggera? lol, pierwszo słysze...

Sir Otto
15-04-2005, 14:11
Nie chce mi się już waszych postów komentować ;P. Gra mtera w gothika buheheh :P. Dobra wracając serwis tibia.org.pl nie ma keylogerów..skąd to wiem bo skanowałem all pliki nie mają może sciągnołeś, jakiś exe buahah xD albo coś innego. Zeus się na tym forum wypowiadał i powiedział że na jego serwisie nie ma keylogerów.

P.S Kto GRA W GOTHIC 1 NIECH DO MNEI ZAGADA.

Fre Ithil
15-04-2005, 14:15
Nie chce mi się już waszych postów komentować ;P. Gra mtera w gothika buheheh :P. Dobra wracając serwis tibia.org.pl nie ma keylogerów..skąd to wiem bo skanowałem all pliki nie mają może sciągnołeś, jakiś exe buahah xD albo coś innego. Zeus się na tym forum wypowiadał i powiedział że na jego serwisie nie ma keylogerów.

P.S Kto GRA W GOTHIC 1 NIECH DO MNEI ZAGADA.

...a swistak siedzi i zawija je w te sreberka...

...jak bym ci powiedzial ze na Galanie biegam w demon secie majac 20 lvl to tez bys uwierzyl?

Sir Otto
15-04-2005, 14:19
@Up

OMG dziecko ile masz lat? 10?? bo na ten wiek jesteś nie normalny. Zeusa troche znam Archaniusa też i zapewniam cię że nie ma tam keylogerów.

Lerrog
15-04-2005, 14:24
kur** mac
moj kumpel z rl uzywa tibii gg z tibia.org.pl od okolo 2 lat i jakos nigdy nie zostal shakowany
poza tym sam sciagalem stamtad macro i gg i jedyne co to powodouje to to ze czasem sie nie da itemow przesuwac

Marshal
15-04-2005, 14:25
Uwaga!! Nie pobierajcie nic ze strony tibia.org.pl!! Nawet jakichs banalnych zeczy!! NIc, zupelnie nic!! Mnie juz dopadly ich keyloggery! ;(
Możesz dać jeden dowód na to ? Ja mam wiele plików z tibia.org.pl i w rzadnym Kaspersky niczego nigdy nie znalazł i hacka nigdy nie miałem...