Pokaż pełną wersje : POH
Czy z 18 levelem i skilami 48/34 mam jakies szanse na pohu ??? ?(
Wsyzstko zalezy od przedmiotow i kim grasz jak masz knighta na 18 to radze nie idz tam jak maga lub paladyna lub druida to powinnes dac rade :P
Jestem palkiem i mam plate seta. I co ??? Mam jakies szanse ???
Wez pare hmm pare uhh i mozesz sprubowac tylko niezblizaj sie do arsherow ds i gs i smokow tylko na cycki :))
czemu ma nie bic archerow(jesli je miales na mysli) jak sie bedziesz ciagle ruszal to do ciebie nie veda strzelac :D
Najlepiej będzie jak jeszcze potrenujesz do skili około 60/45 i nabijesz level 22 lub większy wtedy bedziesz mógł (0 lagów, ewentualnie z time ringiem) zabijać już GS'y i DS'y.
redfaction
26-02-2004, 22:59
na POH nigdy nie będziesz i nie jesteś bezpieczny ale jeśli jest palkiem to na wyższych levelach będzie to dla ciebie raj i piekło zarazem :P z takimi skillami to jak moi przedmówcy powiedzieli idź narazie na cycuszki a potem stopniowo zbliżaj się do centrum POH :D
Powodzonka
Zgadzam sie z powyza wypowiedzia. :D
Jesli lubisz ryzykowac to mozesz tam isc. Z takimi slabymi skillami bedziesz dlugo wykanczal nawet archera, nie wspomne o cyckach czy mino guardach. Natrafisz na full resp (np: 3x Archer + kilka cycow) i nie masz duzych szans. Zlurowany gs-nie zyjesz.
Wniosek: zrob skille jak juz przedmowca powiedzial, na serverze pvp 60 skilla to stosunkowo krotki okres czasu. Pochodz troche do kopalni i dopiero zajmij sie pohem.
Archery to zabijam bez problemu a cycki to tyz pestka. Raz nawet gonilo mnie 6 i je bez problemu zabilem. Ds to tez nic wielkiego.
Ithelios
27-02-2004, 14:03
Masz za słabe skille.Wytrenuj tak do 60 dista i siedź na cmentarzu koło necro house(przed dsem uciekniesz już na 10lvl a nie jak przedmówca stwierdził na 22).Nabij tak 24lvl i możesz bić gsy,a na 30lvl smok to żaden problem.
Czyli wnoskujac: twoja wola, pojdziesz albo nie. Już wiesz co tam mozesz spotkac wiec decyzja nalezy tylko do ciebie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.