Pokaż pełną wersje : Problem
Pasi laj
15-04-2005, 20:05
;( :) Witam mam problem dziśiaj oglądałem film Przez Tibie Cam 102min ale w czasie przewijania gdy dobiła 50 min nagle sie wylonczyl film i to juz nie pierwszy przypadek już nieraz tak miałem co mam robic prosze o Pomoc
;( :) Witam mam problem dziśiaj oglądałem film Przez Tibie Cam 102min ale w czasie przewijania gdy dobiła 50 min nagle sie wylonczyl film i to juz nie pierwszy przypadek już nieraz tak miałem co mam robic prosze o Pomoc
O Boże... znów kolejna osoba która to ma :/ współczuje, czeka cie format dysku lub nawet wymiana monitora ( w gorszym przypadku myszki), no i ten no, masz na 10000% ze 23 keyloggery na kompie i pewnie kilka trojanów, nie słyszałeś o keylogerach w .rec?! ... Serdecznie współczuje...
O Boże... znów kolejna osoba która to ma :/ współczuje, czeka cie format dysku lub nawet wymiana monitora ( w gorszym przypadku myszki), no i ten no, masz na 10000% ze 23 keyloggery na kompie i pewnie kilka trojanów, nie słyszałeś o keylogerach w .rec?! ... Serdecznie współczuje...
Hmm... Ponieważ nie moge być hamski to powiem krótko:
Chłopak ma problem wiec sie przejol, a ty Dejvo mu tak wyjezdzasz....
Troche wyrozumialosci, nie wszyscy som mistrzami wiata w informatyce i elektronice tak jak ty....
Chłopcze nie martw sie prawdopodobnie to nic takiego, jednakze nie umiem Ci wytlumaczyc dlaczego tak sie dzieje... :(
Pozdro
Pasi laj
15-04-2005, 21:15
Juz naszczescie wszystko dziala Panu ktory 1 odpowiedzial oswiadczam ze jest debilem Panu nr 2 dziekuje za wsparcie duchowe zadnych keylogerow niemam ani trojanow i niema keylogerow w Rec!!
No super, może jednak debilem jest założyciel tak bezsensownego tematu?
Może napisz tutaj, co Ci jeszcze nie działa, w czym masz problemy (wcześniej użyj opcji szukaj...) i chętnie Ci poradzimy! 8o
Pasi laj
15-04-2005, 21:31
No super, może jednak debilem jest założyciel tak bezsensownego tematu?
Może napisz tutaj, co Ci jeszcze nie działa, w czym masz problemy (wcześniej użyj opcji szukaj...) i chętnie Ci poradzimy! 8o
ehh nieskomentuje tego widac ze amsz 15 lat
Juz naszczescie wszystko dziala Panu ktory 1 odpowiedzial oswiadczam ze jest debilem Panu nr 2 dziekuje za wsparcie duchowe zadnych keylogerow niemam ani trojanow i niema keylogerow w Rec!!
Stary jak wiesz, że ktoś ci to przyjdzie sprawdzić/ naprawić kompa to poco zakładasz taki temat?? X( . A po drugie pan nr1 mał troche racji,,,,,,, bo jak można wiedzieć co ci jest w kompie jak mowisz tylko pare zdań......
Pasi laj
15-04-2005, 21:36
Stary jak wiesz, że ktoś ci to przyjdzie sprawdzić/ naprawić kompa to poco zakładasz taki temat?? X( . A po drugie pan nr1 mał troche racji,,,,,,, bo jak można wiedzieć co ci jest w kompie jak mowisz tylko pare zdań......
Sorka ale sprawdzlem i film sie ucinał ale po 1h zaczxol działac nieiwem co sie dzieje ale juz wsyztsko ok Modek zamknij temat
Chyba, że wolisz pana nr2 który cie tylko pocieszył i powiedzał, że niewie co jest... A zato pan nr1 powiedział ci co może być wgrane, co jest wgrane, i co masz........A ty go zato debilem nazwałeś za to ze ci powiedział co jest wgrane ja sądze, że to ty jestes niezły debil....
ja też miałem taki problem i musiałem kupić pyte główną bo mi sie sfajczyła przez te filmiki keyloggera też miałem i wiruska :D :D musiałem dac 150 zeta za to :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.