Pokaż pełną wersje : Nowi moderatorzy forum
I tak oto zakończył się kolejny konkurs na moderatorów naszego forum.
Zgłoszeń było bardzo dużo, w tym sporo osób naprawdę niezłych, w związku z czym dość długo debatowaliśmy w naszym gronie nad tym, kto ostatecznie powininen być moderatorem.
Konkurs był ogłoszony 2 tygodnie temu na forum, i przez tydzień mozna było się zgłaszać. Potem aż tydzień zastanawialiśmy się, kogo wybrać.
I tak oto te 5 osób poszerzyło grono członków zespołu Tibia.pl
Dabek, Raul i Cors Ent będą od teraz Supermoderatorami (czyli modkami całego forum)
Dwimenor oraz P.l będą moderatorami działów związanych z multimediami, gazetek, poradników, newsów i FAQ.
2 podejscie nieudane ;) Tym razem za to mniej niespodzianek. Gratz dla nowych
widzac wypowiedzi m.in Dabka czy Raula mysle ze to doskonaly wybor poniewaz widac ze znaja sie na Tibii i posiadaja wysoka kulture osobista.Powodzenia dla nowych modkow
Gratz dla tych Panow!!!! ;]
Dj Fara0n
15-04-2005, 20:24
Gz...a gdzie ja? :P heheh. Moze teraz bedzie lepszy poządek i tematy typu halp mi blx będa szybciej usuwane.
Tak na początek to chciałbym powiedzieć, że jak coś z***ie to nie moja wina. Dopiero się uczę. I jeszcze jedno, wiedziałem od początku, że wygram. :P
Gratulacja Raul, Gratulacje P.L.
Ale zdziwiło mnie że nie dostali się:
1. Superman
2. Tana
3. Gewof
4. Itd.
Znam naprawdę tylko raula i P.L. I troszkę dwima z posów, reszta nieznani dla mnie usezrzy. Cóż mam nadzieję że się poznamy i że będziecie dobrze pracować dla forum :]
PS - Przegrałem, trudno - może po prostu nie czas na tob ymb ył modkiem? Może ten czas nie nadejdzie w ogóle? Zobaczymy XD
Powodzenia w przyszłości nowi - hehe
Tusiapłot
15-04-2005, 20:27
Gz wszystkim nowym modkom. ;)
Tak na początek to chciałbym powiedzieć, że jak coś z***ie to nie moja wina. Dopiero się uczę. I jeszcze jedno, wiedziałem od początku, że wygram. :P
Gratz4u ;) Tak w ogole, to trudno, zeby cie nie wybrali - przeciez wszyscy wiedza, ze zaplaciles im te 20k$ dolarow...;)
@Topic : Coz, gratuluje nowym moderatorom, zycze im milej i lekkiej pracy, o ile taka moze byc ;). Strzezcie sie ciemnej strony mocy!
Taka mala dygresja : chyba najbardziej zasluzony jest dwim, chociaz raul tez niczego sobie. Oczywiscie tym zdaniem nie chce podpasc innym modkom ;)
Reise, Reise ;)
Tibiańczyk
15-04-2005, 20:29
Ja jestem ciekawe kto? ile? komu? dał? w jakiej walucie?
GRATULACJE dla nowych modków ^^
I MAMY MODERATORA Z SANOKA XD
Gratulacje... Spodziewalem sie troszke innych osob ale coz.....
Niezły hardkor...więc jednak, do trzech razy sztuka:P.
Miło, że mnie doceniono:). Gratuluję reszcie wybrańców i ide sie zapoznawać z nowymi opcjami...życzcie mi powodzenia co bym czego nie popsuł:P
Wielkie gratz dla wszystkich nowych modków ^^ W sumie to jestem zaszkodzona tylko jedną osobą, reszty sie jak najbardziej spodziewałam.
Odpowiem ci w Julerskim stylu!! AUHAHUHAUHAUAHUAHA* GRATZ!!!
*wystarczy ze raul wie o co chodzi:D
ps. wypadl mi dzis Castle shield!!!!!!:)
A RESZCIE TEZ GRATULUJE Z CALEGO SERCA:d
aleś ty skromny.... :P (tylko tyle.... na razie....)
Ghost Nieudany
15-04-2005, 20:47
Cholera... Raul, bucu, musiałeś mnie przelicytować swoimi dwudziestoma tysiącami? Ja jeno piętnaście wysłałem, cholera!
A tak WoGle, to gratuluję nowym moderatorom.
P.S.
Uważajcie w ciemnych uliczkach i publicznych toaletach! ;P
to taki konkurs wogle był -.- ? jak zwykle wszystko co najlepsze mnie omija <sigh>.. no cuż... gratz dla was :P <buu> a mogłem to być ja hrhr i tak pewnie bym nie był
@EDIT: nie ma to jak być skromnym :)
Nic, tylko pozostaje mi pogratulowac. ;)
Shanhaevel
15-04-2005, 20:52
[rzadko spotykany uśmiech= nieszczery XD] Gratz! [/rzadko spotykany uśmiech]
Co mam więcej powiedzieć? Emmm... Może... No... Kurczę... Powodzenia, tak!
Hegemmon
15-04-2005, 20:59
HAHAHA
nie wiem czy wam już MatKus powiedział, ale macie PRZERĄBANE! :D
ogólnie wszystkiem wielkie Grats.
@Dabek
1. i tak jestes nup /niedawac ostrzeżeń itp za obraze moderatora etc -.-/
2. może wkońcu znajdziesz button z napisem Delete ;)
3. kasa za legi z wczoraj jest dla Ciebie
4. i niemów że wujo zły
Pozdrawiam.
Miecio Żul
15-04-2005, 21:01
Gratulacje dla nowych moderatorów :)
dap-galothij
15-04-2005, 21:02
moje Serdeczne Gratulacje Wszystkim Nowym Modom!!!!!!!!!!!
Brak kilku osob tutaj to dla mnie wielki szok ;)
Tana byla wg. mnie najpewniejsza kandydatka, a tu zonk, nie ma tany ;)
Gratulacje dla wybranych i zycze powodzenia 'na nowej drodze zycia' ;)
Gratuluję i życzę powodzenia. :)
@re: ghost
A tak WoGle, to gratuluję nowym moderatorom.
Aluzja do WoG? :)
A gdzie ja? :P
szkoda że mnie nie ma, ale cóż...takie prawa rynku :)
o-m-f-g... za cholere bym sie nie spodziewal takiego wyboru... oh well, shit happens ;)
No gratulacje nowym modelatorom....... może teżkiedyś zostane...... :p
Apropo jaki są wymagania?? Jakaś ilośćpostów czy coś?????
Shanhaevel
15-04-2005, 21:30
@up
Rotfl... A nie słyszałeś, że liczy się jakość, nie ilość?
@Wieszok
Thx... Ostatnio walę literówki, przejęzyczenia jak jakiś dysmózg. -.- Za dużo drinków typu sake+ elfickie wino...
Shie, shit, shit...
Hmm, możecie podać, kto odpadł w którym momencie?
Vanhelsen
15-04-2005, 21:36
@Shanhaevel: chyba na odwrót :P
@Hegemmon: why mają przerombane ??
Ojojoj... czarno widze przyszłośc naszego forum skoro takie osoby są modkami :P
A tak na serio to wam wszystkim gratuluje :cup: tylko mi tu dobrze się wywiązywać z moderowania ;)
Hmm, możecie podać, kto odpadł w którym momencie? Ty, racon, i Eerion w chwili w której zobaczylismy wasze podania
Nie, nie mozemy.
Dowizul z Inferny
15-04-2005, 21:48
Chyba cos pzegapilem :p (chociaz wiem ze odpadl bym odrazu). Coz moge powiedziec cyba tylko GRATZ
DABEK RULEZ, tylko czekać aż GM'em zostanie :D , a reszta modków jakoś mi się nie podoba(no może jeszcze PL pasuje na modka).
Szkoda, że nie ja, ale pewnie za krótko jestem na forum. :(
Krzesław
15-04-2005, 21:58
Gratulacje dla nowych!
Jak nie teraz to następnym razem mi się uda ;)
A na razie trzeba się podlizywać nowym modom, żeby mieć lepszy start :D
Matheous
15-04-2005, 22:02
Boze, niektorzy tutaj to chyba na dziendobry chca wlezc w tylek nowym modom az do nerek, co? Ech.
Dabek-za cholere nie znam:) Kilka postow widzialem, ale raczej nie rzucil mi sie w oczy... No ale gratz, mam powtorke z aktusa;P
Raul-te artykuly swoje robia, co? Gratz:D
Dwime-taaa, tu mamy prawie pewniaka. Bylo do przewidzenia. Pozdrowienia od trola;)
P.l-Drugi pewniak;) Gratzik;P
Cors Ent-no i pewniaczek ze strony tibijskiej. Gratz.
Pozdro 4 all i do nastepnego konkursu!;P
Chyba cos pzegapilem :p (chociaz wiem ze odpadl bym odrazu). Coz moge powiedziec cyba tylko GRATZ
To ze "cos przeoczyles" oznacza ze wogle sie nie nadajesz ;)
Lekkie rozczarowanie jeżeli chodzi o jedną, dwie osoby...
Ale...
Gz
Ty, racon, i Eerion w chwili w której zobaczylismy wasze podania
Rotfl!
Dabek-za cholere nie znam:) Kilka postow widzialem, ale raczej nie rzucil mi sie w oczy... No ale gratz, mam powtorke z aktusa;P
Nie no, bardzo fajne ssy dawal z djinn questu ;)
Roland : daj im kase, to pewnie ci dokladnie powiedza...chociaz raczej nie masz tej kasy, bo gdybys mial - bylbys modkiem ;) To fair play mialo byc! Oto, co znalazlem na Tajnym Forum Moderatorskim
http://img.photobucket.com/albums/v436/nekroraven/may.jpg
Juz wiemy, czym sie ekipa modkow po miescie rozbija...
$corcerer
15-04-2005, 22:34
Ej! a czemu ja nie wygrałem!!!!!1111111oneoneonerazrazraz
pszeciesz fpłaćlem 1337$$ na kónto karzdego modka!!!
Kurcze może mi ktoś powiedzieć jakie wymagania czeba mieć/ spełaniać?? X(
Kurcze może mi ktoś powiedzieć jakie wymagania czeba mieć/ spełaniać?? X(
Po pierwsze trzeba sie było zgłosić.
Skoro sie nie zgłosiłeś to albo
a) tak naprawdę nie chcesz być modem
b) nie wiedziałeś gdzie i jak się zgłosić - a skoro tego nie wiesz to nie nadajesz się na moda...
@down
Oj tam, czepiasz się:P
A wyjątek potwierdza regułę...
Po pierwsze trzeba sie było zgłosić.
Skoro sie nie zgłosiłeś to albo
a) tak naprawdę nie chcesz być modem
b) nie wiedziałeś gdzie i jak się zgłosić - a skoro tego nie wiesz to nie nadajesz się na moda...
Bullshit, nie pamietam juz kto ale bodajze Polin (lub Fanfi, dawno to bylo.) nie zlorzyl podania i zostal modem....
Juz wiemy, czym sie ekipa modkow po miescie rozbija...
Jpg-ami? ;)
Mimo że jestem tu od nie dawna to wypada pogratulować nowym modom. Z drugiej strony to ja wam współczuje. :p Mimo że jestem nowy, nie jestem głupi. Teraz to macie ostrą zmiane swoich dostępnych możliwości na forum. Teraz to nie raz was szlag zaleje albo krew trafi (albo na odwrót). Teraz wy o to dbacie. Moderatorstwo to nie jest prosta fucha, szczególnie na takim dużym forum.
Cóż, życzę powodzenia nowym modom, przyda wam się w niektórych momentach. ;)
lipa, nie doceniłem możliwości (finansowych) konkurentów ... choć z drugiej strony będe przynajmniej w stanie siadać, nie to co biedny Raul, miesiąc będzie spłacał :p.
lipa, nie doceniłem możliwości (finansowych) konkurentów ... choć z drugiej strony będe przynajmniej w stanie siadać, nie to co biedny Raul, miesiąc będzie spłacał :p.
Miesiąc to mało powiedziane. :P
Ale widać opłacało się, teraz mam ten upragniony "blue nick".
MayGyver
15-04-2005, 23:27
no gratki dla wszystkich nowych modkow
rozumiem ze imprezke nowi urzadzaja?
Dr. Omader
15-04-2005, 23:33
Nie zapominaj o Byśku ;)
Co do tych waszych rozczarowan wielkich:
Widzicie moderatorzy inaczej oceniaja przy wybieraniu nastepnych modkow, dla nas nie wystarczy nabic ilestam postow obijajac sie po OWIONie i grafikach, albo wklejac wszedzie zdjecia wielbłądów...
Osoby podawane przez wiekszosc jako wielkie rozczarowania odpadly praktycznie odrazu, tak jak wiekszosc ludzi.
Tu nie ma co sie rozpisywac nad tym, sprawa wyglada prosto:
-Najpierw odpadli ci ktorych wymienil Gimlos, za to ze kompletnie sie nie nadaja,
-potem odpadlo pozostale 55~ osob,
-zostalo 7 kandydatow,
-modkami zostalo 5
Co moze mam jeszcze wszystkich z nickow wypisac? Nie podamy dokladniejszych danych bo nie ma sensu.
ps. Jesli okaze sie ze jakims cudem bedziemy potrzebowac jeszcze jakis modkow, to mysle ze te 2 osoby ktore na koncu odpadly zostana modkami ;) O ile oczywiscie nie pogorsza sie :P
@Drom
Ech, to byly by to 2-gie osoby ktore nie wygraly by konkursu, a zostaly poproszone? Z tego co pamietam takim wyjatiem byl Polin.
Gratki, gratki =)
Teraz to także WY będziecie musieli wymyślać jakieś kosmiczne powody usuwania tematów, będziecie zasypywani setkami pw miesięcznie z przekleństwami i wyzwiskami na was i na wszystko właściwie, jak dacie komuś upomnienie etc
Mam nadzieję, że się nie wypalicie i praca was nie przytłoczy ;>
Dan the Automator
15-04-2005, 23:41
Kinda pwn3d heh ;>?
Go Go Gimli ;d
@Topic
Gratz Gratz ;>
Wiem, że miałem przynajmniej jednego głosa! [ale jednocześnie osoba, która głosowała od razu o tym zapomniała, więc prawdopodobnie to była pomyłka]
Co do zdjęć wielbłądów - nie wiem, czy to ja, czy Oxyś, a może obaj, ale to tylko taka zabawa. Powiem ci, że znam w RL osobę, która się kojarzy z wielbłądami, więc tak naprawdę, to to forum jest na drugim planie.
Dr. Omader
16-04-2005, 00:05
@Drom
Ech, to byly by to 2-gie osoby ktore nie wygraly by konkursu, a zostaly poproszone? Z tego co pamietam takim wyjatiem byl Polin.
Nah,
Na poczatku forum nie bylo czegos takiego jak wybory, wygladalo to tak, ze najpierw bosal poprosil maktusa zeby moderowal, cibozz nie wiem skad sie wzial ale tez go bosal pewnie poprosil, dobo i gremlin tak samo, n3m1 chyba tez, tak wiec sporo osob zostalo wybranych bez napisania podania, a Polin byl ostatnim takim przypadkiem, ale on konkurs wczesniej zlozyl podanie, jednak wtedy nie zostal jeszcze wybrany, wiec do konca to nie bylo tak bez podania ;) Modkowie pamietali ze chcial byc wczesniej modkiem, wiec spytali sie go czy dalej chce byc :)
@up:
Ale ta koszulka z rozowym wielbladem jest mistrzowska ;)
Nah,
Na poczatku forum nie bylo czegos takiego jak wybory, wygladalo to tak, ze najpierw bosal poprosil maktusa zeby moderowal, cibozz nie wiem skad sie wzial ale tez go bosal pewnie poprosil, dobo i gremlin tak samo, n3m1 chyba tez, tak wiec sporo osob zostalo wybranych bez napisania podania, a Polin byl ostatnim takim przypadkiem, ale on konkurs wczesniej zlozyl podanie, jednak wtedy nie zostal jeszcze wybrany, wiec do konca to nie bylo tak bez podania ;) Modkowie pamietali ze chcial byc wczesniej modkiem, wiec spytali sie go czy dalej chce byc :)
@up:
Ale ta koszulka z rozowym wielbladem jest mistrzowska ;)
Chodzilo mi o to, ze Polin byl chyba jedynym przypadkiem kiedy konkursy byly juz organizowane. Domyslam sie ze jak bylo 50~to bosal wyborow nie robil.
http://www.nysut.org/westirondequoit/images/congratulations.jpg
Ej byście Tanę wybrali to przynajmniej byście się dofeminizowali (Tana nie bij!!).
Gratz dla nowych moderatorów i tak btw. wyrazy współczucia :P
Ej byście Tanę wybrali to przynajmniej byście się dofeminizowaliTa, imho przydala by sie jeszcze jedna kobieca reka no ale ja tu tylko sprzatam.
@Nowi
Gratz
@Cors Ent
Witaj na pokladzie :)
@Raul
Trza to opic, lubelaku.
Dr. Omader
16-04-2005, 02:06
@Raul
Trza to opic, lubelaku.
To teraz juz wiem dlaczego byles za nim!
Raul placi Ci przelewem? ;)
0.7l czy 1l? :p
szczerze przyznam że bylem pewien ze zostanie superman (nawet obstawialem za niego z kumplamy, MatKus wisisz mi dyche :P) no ale i tak wielkie gz nowym moderatorom, mam nadzieje że forum bedzie regularnie patrolowane
a to do tych ktorym sie nieudalo: nie zalamujcie sie! jeszcze pewnie bedzie nie jedna szansa na zostanie modkiem
Eh Raul tak jak ci mówiłem na gg, podpowiedzialem ze na jaja masz pisac zgloszenie, no i stalo sie - wygrales ;)
Również ogromne gratz dla Dabka ktory mnie zaskoczyl, nie sadzilem ehh gz :p
Charlotte Makantana
16-04-2005, 08:32
Gratz dla tych panów...
I jeszcze jedno, wiedziałem od początku, że wygram. :P
"SKROMNOŚĆ" GODNA PODZIWU...
gratuluję.widze nawet 2 małych power gamerów.przydadzą się :P
jednak dalej myśle że przydałby się ktoś kto gra 20h per 1 day i ma te 4 godziny do moderowania forum ;)
Gratki panowie, ciesze sie że Dabek został bo spoko ziom <hehe> a po drugie to zajefajne szkriny daje :) ogolnie dobrze ze tacy modowie zostali :D
TheNatoorat
16-04-2005, 09:05
WTH?!
Qrczę... następne zerwane lokaty na marne. :/
Gratulacje dla nowych modków.
Aha, i pierwszy raz słyszę o Dabku. Jakoś nie widziałem go na forum... :)
No, tak, jak ma się za krewnych milionerów to trudno, by nie zyskać sympatii... powiadam wam, biednemu piasek w oczy!
[...]dobo i gremlin tak samo, n3m1 chyba tez, tak[...]
Jak przyszedłem na forum to modami byli bosal, MatKus, Yogi i Dobo. Po jakimś czasie MatKus dał niusa, że wybrali nowych modów i są nimi n3m3s!s i Gremlin. Potem już zaczęły się konkursy [pierwszy konkurs był poprzedzony przez 'nominację' przez Matiq gimliego, kotomaniaka i mnie na największych spammerów, gdzie MatKus napisał posta, że gimli jest super i w ogóle go kochają, więc już wtedy ludzie mówili, że będzie modem].
EDIT:
Nie ma jeszcze konktatów do nowych modów ani nic w konktakt [zajrzałem tam, bo w 'opinie i sugestie...' jest taki głupi temat i chciałem sprawdzić]. Na dodatek są tam w ogóle jakieś błędne informacje z przed paru lat.
RE DOWN:
Bo ogłoszenia nie było, był tylko konkurs.
Znowu się spóźniłem i nawet nie widziałem ogłoszenia o konkursie... szkoda :/
konkurs na moderatorów?? dobrze wiedzieć że coś takiego było, a zresztą i tak bym sie nie zgłaszał bo uważam że to dupna robota. Gratuluje tym co przeszli przez sito twardych eliminacji i grożnych werdyktór jury, teraz to dopiero bedzie pokasowanych tematów, życze miałej i owocnej pracy w pilnowaniu porządku na tym cudownym forum o najglupszej grze na świecie
to mówiłem ja Pacek
Nom, życzę udanej pracy na nowym stanowisku. Wybór Cors Enta i Dabka wydaje mi sie dziwny (ale ostatnio mało na forum siedze).
@Raul
Wiedziałeś, a czym płaciłeś? Euro ostatnio dobrze stoi
Dwimenor
16-04-2005, 10:01
Dwimmenor oraz P.l będą moderatorami działów związanych z multimediami, gazetek, poradników, newsów i FAQ.
Yeach, poradniki, to jest to:cup:
P.S.
Pisze się Dwimenor a nie Dwimmenor. (Odwrotny Syndrom Hege?)
@SuPeR(Down)
^.^
Dwimmenor, powiedz to Heggemonowi.
-potem odpadlo pozostale 55~ osob,
-zostalo 7 kandydatow,
-modkami zostalo 5
Te 7 dało najwięcej, a potem klasyczna partyjka przy kości od gry z siedmoma oczkami? ;p
@Dwim
Czekam aż mi odpowiesz w tamtym topic o niemożliwym, tylko nie zapomnij ;p.
@Topic
Gratz for you, ale widzocznie nie czytaliście dnia z życia moedratora (by Dwim bodajże) :).
Następnym razem, skasuję się wiek, zmieni się avatar, zrobi 70 lvl i się zobaczy jak to będzie z tym moderowaniem ;))
PS. Noi się otsa skasuje w końcu, kiedyś trzeba.
Dj Fara0n
16-04-2005, 10:44
Czemu Cors Ent sie jeszcze nie wypowiadal?Moze jeszcze nie wie?hrhr
Czemu Cors Ent sie jeszcze nie wypowiadal?Moze jeszcze nie wie?hrhr Wie, ale po co sie wypowiadac? Lepiej zabrac sie do pracy :)
Dwimenor
16-04-2005, 11:05
@Thero
Oj odpisze, odpisze. Spokojna głowa.
@Dj
Z tym dowiadywaniem się to jest zabawna sprawa. Żebyś widział moją minę, jak chciałem odpowiedzieć wczoraj na jakiegoś posta, zjeżdżam na dół strony i widzę pod "odpowiedz" mój nick na niebiesko......wtedy jeszcze bodajże newsa na stronie nie było.
ja nawet nic nie wiedzialem o konkursie lol -.-
Dr. Omader
16-04-2005, 11:42
EDIT:
Nie ma jeszcze konktatów do nowych modów ani nic w konktakt [zajrzałem tam, bo w 'opinie i sugestie...' jest taki głupi temat i chciałem sprawdzić]. Na dodatek są tam w ogóle jakieś błędne informacje z przed paru lat.
No tak zpaomnialem o Yogim :/
Co do kontaktow to wieczorem ich dodam, nie pali sie z tym ;)
I o jakich blednych informacjach mowisz? Po ostatniom konkursie wszystko zaktualizowalem i wszystko jest dzialajace i aktualne(Poza tymi paroma modkami ktorzy teraz zostali wybrani). Jesli widzisz jakies bledy to czemu nie piszesz w temacie z bledami o tym jeszcze? :P
Z tym dowiadywaniem się to jest zabawna sprawa. Żebyś widział moją minę, jak chciałem odpowiedzieć wczoraj na jakiegoś posta, zjeżdżam na dół strony i widzę pod "odpowiedz" mój nick na niebiesko......wtedy jeszcze bodajże newsa na stronie nie było.
Podobnie było na IRC'u. ganrgel666 zaczął pisać 'Dwimeror jest modem', ale nikt na to nie zwracał uwagi. Zaczął spamować, że tak jest to ja wchodzę do 'zobacz grupy i moderatorów' i patrzę, Dwimeror i p.l są modami. Schodzę niżej, patrzę, Raul jest modem. Co do Raula, jak gangrel spamował to Raul od razu pytał 'a ja? a ja?', to mu piszę, że on też. Odświeżam 'zobacz grupy...' i widzę, że Dabek oraz Cors Ent też są modami i piszę na IRC'u.
E tam spamowac odrazu ;) Mnie zaskoczyl Dobo ktory pomyslal ze mam jakies przecieki od innych moderatow a ja tlyko ogladalem liste obecnych on-line ;)
Arthus Drag'Tail
16-04-2005, 12:37
A tak btw. to gdzie bylo ogloszenie o konkursie??
Bo nawet nie wiedzialem ze sie zaczal. Chcialbym sie zglosic chociaz i tak szans bym nie mial. W kazdym razie w grupie modkow jest juz przedstawiciel mojego miasta (Dabek) :P.
Wszystkim, ktorzy zostali modkami gratuluje i zycze milego kasowania tematow.
Bo nawet nie wiedzialem ze sie zaczal. Chcialbym sie zglosic chociaz i tak szans bym nie mial. W kazdym razie w grupie modkow jest juz przedstawiciel mojego miasta (Dabek) :P.
Wszystkim, ktorzy zostali modkami gratuluje i zycze milego kasowania tematow.
Ci co mieli wiedziec to wiedzieli
Arthus Drag'Tail
16-04-2005, 12:43
Ci co mieli wiedziec to wiedzieli
...
To calkiem zmienia postac rzeczy.
Temat był w dziale 'Opinie i sugestie...', był także topic do komentowania w OWiON.
Bo nawet nie wiedzialem ze sie zaczal. Chcialbym sie zglosic chociaz i tak szans bym nie mial.
Skoro przeoczyles ogloszenie o naborze, to znaczy, ze sie absolutnie na to stanowisko nie nadajesz.
"szczesc boze" na nowej drodze zycia ;) zycze duuuuzo wytrwalosci ^^
Skoro przeoczyles ogloszenie o naborze, to znaczy, ze sie absolutnie na to stanowisko nie nadajesz.
tylko GDZIE to pisało ? :>
Temat był w dziale 'Opinie i sugestie...', był także topic do komentowania w OWiON.
Tam pisało...
Zdecydowanie - nie nadajesz sie, skoro nie potrafisz sobie takiej informacji znalezc.
Dr. Omader
16-04-2005, 17:56
Zdecydowanie - nie nadajesz sie, skoro nie potrafisz sobie takiej informacji znalezc.
Dam sobie uciac paznokcia ze przy nastepnym konkursie i tak ten user zlozy podanie na moda -.-
Dam sobie uciac paznokcia ze przy nastepnym konkursie i tak ten user zlozy podanie na moda -.-
moze nie umiem teraz ;)
z wiekiem nabiera sie doswiadczenia hehe :D
WTH?!
Qrczę... następne zerwane lokaty na marne. :/
Gratulacje dla nowych modków.
Aha, i pierwszy raz słyszę o Dabku. Jakoś nie widziałem go na forum... :)
No, tak, jak ma się za krewnych milionerów to trudno, by nie zyskać sympatii... powiadam wam, biednemu piasek w oczy!
Dabek poswiecil dużo pracy w letni update dawał ssy,etc.Dabek to także tutor. i dobry gracz
Dr. Omader
16-04-2005, 20:06
Dabek poswiecil dużo pracy w letni update dawał ssy,etc.Dabek to także tutor. i dobry gracz
Tak wiemy ze Dabek daje fajne SSy na forum, ale to wogole nie bylo brane pod uwage.
Powodzenia Raul and p.l !! B)
P.S Nareszcie spokój i porządek na forum :p
Im więcej modków tym mniej noobów! :D
Arthus Drag'Tail
16-04-2005, 20:35
Bo nawet nie wiedzialem ze sie zaczal. Chcialbym sie zglosic chociaz i tak szans bym nie mial.
Mialem mala przerwe w odwiedzaniu forum.
Poza tym:
to znaczy, ze sie absolutnie na to stanowisko nie nadajesz.
Chcialbym sie zglosic chociaz i tak szans bym nie mial.
No wiesz... moze by tak poczytac troszke dokladniej? Przyczepiles sie do mnie i do -Res- zupelnie niepotrzebnie, zamiast powiedziec gdzie bylo ogloszenie i po sprawie.
Chciałbym wtrącić swoje zdanie.
Po 1. Od wybrania modów minęło ok. 24h więc po co ciągnąć ten temat.
Po 2. Jeżeli ktoś nie wie gdzie można było składać zgłoszenia to nie jest możliwe, żeby taka osoba została modem.
Po 3. Osoby, które dla niektórych były pewniakiem nie zostały wybrane, może dlatego, że ich posty są nietypowe (śmieszne, głupie, wulgarne lecz bez przesady). Gdy osoba zostałą by modem mogłaby zmienić podejście do forum i do swoich postów.
Po 4. Chce złożyć serdeczne gratulacje Raulowi oraz Dwimowi. Wydaje mi się, że jest to dobry wybór. Dabek -życze ci wszystkiego najlepszego na posadzie moda, ale uważam niestety, że nie nadajesz się na moda. Na forum jest kilka osób które pasowałyby na to stanowisko -to moje zdanie. Jeszcze raz gratulacje i powodzenia.
To by było na tyle.
Tibiańczyk
16-04-2005, 21:14
Ło Jesu ! Po co ta cała afera ???
No wiesz... moze by tak poczytac troszke dokladniej? Przyczepiles sie do mnie i do -Res- zupelnie niepotrzebnie, zamiast powiedziec gdzie bylo ogloszenie i po sprawie.
A co? Tak ciezko samemu poszukac?
Dlaczego mam to robic za was?
dap-galothij
16-04-2005, 22:21
Czy mi się zdaje, czy to Dabek zrobił tą imprezę z różnymi "ciekawymi" przedmiotami?
Może niech każdy powie ile czego dał modom?
albo innym userom, żeby zrezygnowali:P
Zgadzam się całkowicie z Polinem. Jest taki przycisk SZUKAJ.
btw. z tego co wiem to ludzie tu składają gratulacje nowym Modom to czemu wy się kłócicie?
I tam, ja denerwuje ludzi zawodowo na forum,
Jestem tutorem i średnim graczem i modem nie zostałem(i nie zostane:P)
Paladyn_wojo
17-04-2005, 07:05
pięknie zaczeli prace, od kasowania tematu ktory byl nie roztrzygniety ;( :( ;(
spider-bialystok
17-04-2005, 07:46
Cors Ent? Ten heretyk który głosi teorię aby nie trenować paladyna? Ło mada faka 0.o.
Gratulacje dla nowych moderatorów. God bless you ;].
hm bo jestes niewolnikiem (joke)
to gdzie to pisalo jest juz nieistotne bo i tak juz nikt nie ma szans zostac moderatorem (wkoncu sie skonczyl ten konkurs xD )
hm bo jestes niewolnikiem (joke)
to gdzie to pisalo jest juz nieistotne bo i tak juz nikt nie ma szans zostac moderatorem (wkoncu sie skonczyl ten konkurs xD )
A później nie zostaniesz, bo nikt Ci nie powie, gdzie jest temat i będę pamiętać te pytania...
A ja nie zostane bo odpadam na początku:P
Tak wiemy ze Dabek daje fajne SSy na forum, ale to wogole nie bylo brane pod uwage.
tak ale ktoś nie wiedział kto to jest....
Dr.Unknown
17-04-2005, 18:05
@Up
Dwin już w akcji...
@Topic
Nieco spóźnione (ze względu na brak komputera przez 2 dni) gratulacje dla tych, co im się udalo, i dla tych, co myśleli, że im się udało.
Wielkie gratulacje dla wszystkich nowych moderatorów a szczególnie dla Dwimenora, który bardzo się przykłada do swoich nowych obowiązków i już mi pomógł dopiero co zaczynając swoją "karierę" ;) moderatora.
Matheous
17-04-2005, 20:30
Ano, modki sie wziely ostro do roboty-krotka wizyta w 'Inne' i juz 3 tematy skasowane przez Raula, pare pozamykanych, w tym temacie mamy przyklad dzialalnosci Dwimenora, no laaadnie. Zaczynam sie bac:P Mam nadzieje ze nie zagladaja do Tworczosci, bo chyba bym bana zalapal;)
Witam, również chciałem pogratulować nowym modkom życze lekkiej pracy no i oczywiście sporo skasowanych tematów ;]
@Thero
Oj odpisze, odpisze. Spokojna głowa.
Sorry, że się tu pytam (nie wiem za ile czasu przeczytałbyś w tamtym topicu), zamierzasz jednak poodpowiadać 4 raz? Czy potrzebna ci będzie kolejna dziesięciodniowa przerwa? Zresztą: Jak można 3 razy backpace nacisnąć poza polem tekstu? I to tak żeby mieć przed kliknięciem wszystko ładnie wytłumaczone? No cóż, dla moda to nic trudnego :p.
Dwimenor
18-04-2005, 14:44
Dlatego nie lubię za bardzo for phpbb, tak łatwo skasować całą swoją pracę(zawsze mi się to przydarza... taki pech:(). Odpowiem dziś/jutro. Tym
razem napisze najpierw w Wordzie.
Mam nadzieje ze nie zagladaja do Tworczosci, bo chyba bym bana zalapal
A szkoda, że nie mam tam uprawnień moderatorkich, a szkoda :P
(Ale bana mogę i tak wlepić ;))
Zdziabek
18-04-2005, 17:25
Wielkie gratulacje dla wszystkich nowych moderatorów a szczególnie dla Dwimenora, który bardzo się przykłada do swoich nowych obowiązków i już mi pomógł dopiero co zaczynając swoją "karierę" ;) moderatora.
Dwimenor pomogl ne tylko tobie ale nam, chociaz wydaje mnie sie ze mi pomogl bardziej, a pozatym Dwimenor to spoko gosc do ktorego mozna sie zwrocic z kazdym problemem chocby na gg ;).
Dwimenor pomogl ne tylko tobie ale nam, chociaz wydaje mnie sie ze mi pomogl bardziej, a pozatym Dwimenor to spoko gosc do ktorego mozna sie zwrocic z kazdym problemem chocby na gg ;).
Nie ma to jak tona wazeliny w poscie ;)
Xan Arcanist
18-04-2005, 20:42
Wielki Gratz!!! dla wszystkich!!
Macio 47
18-04-2005, 21:43
Gratulacje dla nowych
Maciej Nowa Sol
lv 9
Knight :crusader:
mam nadzieje ze beda sie dobrze sprawowac ;)
gratulacje ;) i plx wielkie. pamietajcie o poprawnej pisowni, bo to boli, w szczegolnosci w wykonaniu modkow ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.