Pokaż pełną wersje : Jak trenować z potworkami?
Hubo of Harmonia
15-04-2005, 21:48
Jak trenować z potworami?, bo mam zamiar wybrac sie do kopalini i z dvarfami potrenic. Nie wiem czy tak jak z innym knightem zdjac EQ i zalozyc wooden shield i najslabsza bron czy nalozyc swoj najlepszy EQ i z wooden shield i najslabsza bron ?
Sher Khan
15-04-2005, 21:50
najlepszy eq wooden shield knife
Romusiek
15-04-2005, 21:52
Ustawiasz tak parcele zeby cie atakowaly tylko 2 potwory, zakladasz knife, zdejmujesz armor i trenujesz...
@up
jakosc shieldu niema znaczenia dla skilli.
Sher Khan
15-04-2005, 21:55
no tak, to tylko jesli trenujesz z kumplem
Przy trenowaniu z potworami zdejmowanie eq czy zakładanie słabej tarczy można między bajki włożyć. Ważne jest żebyś TY trafiał potwora, nie on Ciebie.
Bierzesz najlepszy eq, zeby stwory nie zadawaly ci hitow. Do tego najgorsza bron w twojej spedjalizacji. Idziesz, ostawiasz sie parcelami zeby 2 stwory tylko ci dotykaly i atakujesz je na full defie. Jesli nie mozesz sie przebic przez ich pancerz zakladasz bron troszeczke lepsza.Wiecej szczegolow na temat treningu znajdziesz na forum w poradnikach.
Hubo of Harmonia
16-04-2005, 08:45
No fajnie,tylko mi bardziej o to chodzi aby shielding rosl bo z kolegą mi wolno rośnie ;/ a chce wyrownać sword i shielding bo jest 47/41
No fajnie,tylko mi bardziej o to chodzi aby shielding rosl bo z kolegą mi wolno rośnie ;/ a chce wyrownać sword i shielding bo jest 47/41
Jak trenujesz z kumplem to trenisz na balanced, goly i bierzesz rata i juz shielding sie wyrowna... Ale 6 roznicy to bardzo duzo na takich maly skillach...
Charlotte Makantana
16-04-2005, 08:59
Stajesz z 2-3 (max.3) dwarfami, paczkami (parcele) blokujesz dostep nastepnych, nakladasz na siebie najlepsze EQ, najlepszy shield i knife i trenisz - w treningu z potworami shield nie ma znaczenia...
Hubo of Harmonia
16-04-2005, 09:21
Jak trenujesz z kumplem to trenisz na balanced, goly i bierzesz rata i juz shielding sie wyrowna... Ale 6 roznicy to bardzo duzo na takich maly skillach...
No tak robilem tylko że trolla brałem i nic :/ a jak chce z kumplem sam shielding trenowac to jak go atakuje to tylko rosnie :(
No tak robilem tylko że trolla brałem i nic :/ a jak chce z kumplem sam shielding trenowac to jak go atakuje to tylko rosnie :(
Daj sobie spokoj z rownaniem skilli. Po prostu trenuj, zeby jak najszybiciej zdobyc wysokie skille, a potem np przy expieniu na full att / z 2handed skille mniej wiecej ci sie wyrownaja.
Edit, down : fakt, zle przeczytalem. Ale i tak przy treningu z dwarfami lecial sword do gory...
Daj sobie spokoj z rownaniem skilli. Po prostu trenuj, zeby jak najszybiciej zdobyc wysokie skille, a potem np przy expieniu na full att / z 2handed skille mniej wiecej ci sie wyrownaja.
czytaj ze zrozumieniem on muwi ze ma maly shielding i w jaki sposub z 2 reczna bronia mu się wyrówna????!! chyba raczej zwiekszy i bedzie mial o 10 wiecej sworda czy czym tam walczy niz shieldinga
Hubo of Harmonia
17-04-2005, 16:17
No i byłem na dwarfach i... nic :( Trenowałem z 10 minut i mi nie podskoczył nawet 1% ani sworda ani shielda :[
Dwimenor
17-04-2005, 16:28
A co, myślałeś, że w 10 minut to ci odrazu ze 2 skille wskoczą. Trzeba mieć cierpilowość i dbać o to, zeby zadawać bloodhita potworowi co 30 uderzeń. I najlepiej znaleść taki spawn, żeby potworki same nachodziły, jak wcześniejszy zginie.
No i byłem na dwarfach i... nic :( Trenowałem z 10 minut i mi nie podskoczył nawet 1% ani sworda ani shielda :[
Nie sluchaj ich ,z knifem blood hitów nie robisz ,wez taka bron zebys chociaz raz na 30 sekund po 1 blood hicie robil .
@Topic
Układasz zamek z parceli żeby cie biły 2 dwarfy i trzeba zrobić tak że jak zginie jeden to podejdzie drugi itd. Nakładasz najleprzy eq, najleprzą tarcze, najgorszą broń, jeśli sword to knife i włączasz full def walisz jednego dwarfa i idziesz czytać lekture np. Kozaków :P
@up
Tak jeśli masz skille np 30/30 to weś ciut leprzą broń ale przyu 45/45 / 50/50 to najgorsza :P Uwierz mi ja tak na Harmonii non-pvp robiłem i jakoś mam skile 77/76 na 42 lvlu ^^
Ps. Sorry Ty masz 13 lat, to kozaków narazie nie czytaj, pewnie masz teraz "Ten Obcy" bo mój brat ma też 13 lat i to przerabia :D
SilentPally
17-04-2005, 20:58
Z mojego doswiadczenia szybciej rosnie shield jesli Cie dwarfy trafia co jakis czas... ale jak kto woli.
Musisz trafiac dwarfy, proponuje dagger lub odpowiednie w innej klasie broni i full atak, jesli gina za szybko, wtedy balance~
Niezaleznie jak sie trenuje, z potworami zawsze skacze skill.
Btw. wiecie co to ortografia?
Z mojego doswiadczenia szybciej rosnie shield jesli Cie dwarfy trafia co jakis czas... ale jak kto woli.
Musisz trafiac dwarfy, proponuje dagger lub odpowiednie w innej klasie broni i full atak, jesli gina za szybko, wtedy balance~
Niezaleznie jak sie trenuje, z potworami zawsze skacze skill.
full atak?
lepiej wziośc juz rapiera na full def niz na full atak dagger wiecej tylko oberwiesz od potworów
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.