PDA

Pokaż pełną wersje : Jak trenować z potworkami?

Hubo of Harmonia
15-04-2005, 21:48
Jak trenować z potworami?, bo mam zamiar wybrac sie do kopalini i z dvarfami potrenic. Nie wiem czy tak jak z innym knightem zdjac EQ i zalozyc wooden shield i najslabsza bron czy nalozyc swoj najlepszy EQ i z wooden shield i najslabsza bron ?

Sher Khan
15-04-2005, 21:50
najlepszy eq wooden shield knife

Romusiek
15-04-2005, 21:52
Ustawiasz tak parcele zeby cie atakowaly tylko 2 potwory, zakladasz knife, zdejmujesz armor i trenujesz...

@up
jakosc shieldu niema znaczenia dla skilli.

Sher Khan
15-04-2005, 21:55
no tak, to tylko jesli trenujesz z kumplem

Dabek
15-04-2005, 22:05
Przy trenowaniu z potworami zdejmowanie eq czy zakładanie słabej tarczy można między bajki włożyć. Ważne jest żebyś TY trafiał potwora, nie on Ciebie.

Wojen
15-04-2005, 22:06
Bierzesz najlepszy eq, zeby stwory nie zadawaly ci hitow. Do tego najgorsza bron w twojej spedjalizacji. Idziesz, ostawiasz sie parcelami zeby 2 stwory tylko ci dotykaly i atakujesz je na full defie. Jesli nie mozesz sie przebic przez ich pancerz zakladasz bron troszeczke lepsza.Wiecej szczegolow na temat treningu znajdziesz na forum w poradnikach.

Hubo of Harmonia
16-04-2005, 08:45
No fajnie,tylko mi bardziej o to chodzi aby shielding rosl bo z kolegą mi wolno rośnie ;/ a chce wyrownać sword i shielding bo jest 47/41

elite
16-04-2005, 08:52
No fajnie,tylko mi bardziej o to chodzi aby shielding rosl bo z kolegą mi wolno rośnie ;/ a chce wyrownać sword i shielding bo jest 47/41
Jak trenujesz z kumplem to trenisz na balanced, goly i bierzesz rata i juz shielding sie wyrowna... Ale 6 roznicy to bardzo duzo na takich maly skillach...

Charlotte Makantana
16-04-2005, 08:59
Stajesz z 2-3 (max.3) dwarfami, paczkami (parcele) blokujesz dostep nastepnych, nakladasz na siebie najlepsze EQ, najlepszy shield i knife i trenisz - w treningu z potworami shield nie ma znaczenia...

Hubo of Harmonia
16-04-2005, 09:21
Jak trenujesz z kumplem to trenisz na balanced, goly i bierzesz rata i juz shielding sie wyrowna... Ale 6 roznicy to bardzo duzo na takich maly skillach...

No tak robilem tylko że trolla brałem i nic :/ a jak chce z kumplem sam shielding trenowac to jak go atakuje to tylko rosnie :(

Ashlon
16-04-2005, 09:42
No tak robilem tylko że trolla brałem i nic :/ a jak chce z kumplem sam shielding trenowac to jak go atakuje to tylko rosnie :(

Daj sobie spokoj z rownaniem skilli. Po prostu trenuj, zeby jak najszybiciej zdobyc wysokie skille, a potem np przy expieniu na full att / z 2handed skille mniej wiecej ci sie wyrownaja.

Edit, down : fakt, zle przeczytalem. Ale i tak przy treningu z dwarfami lecial sword do gory...

Ojczul
16-04-2005, 10:46
Daj sobie spokoj z rownaniem skilli. Po prostu trenuj, zeby jak najszybiciej zdobyc wysokie skille, a potem np przy expieniu na full att / z 2handed skille mniej wiecej ci sie wyrownaja.
czytaj ze zrozumieniem on muwi ze ma maly shielding i w jaki sposub z 2 reczna bronia mu się wyrówna????!! chyba raczej zwiekszy i bedzie mial o 10 wiecej sworda czy czym tam walczy niz shieldinga

Hubo of Harmonia
17-04-2005, 16:17
No i byłem na dwarfach i... nic :( Trenowałem z 10 minut i mi nie podskoczył nawet 1% ani sworda ani shielda :[

Dwimenor
17-04-2005, 16:28
A co, myślałeś, że w 10 minut to ci odrazu ze 2 skille wskoczą. Trzeba mieć cierpilowość i dbać o to, zeby zadawać bloodhita potworowi co 30 uderzeń. I najlepiej znaleść taki spawn, żeby potworki same nachodziły, jak wcześniejszy zginie.

Valai
17-04-2005, 16:44
No i byłem na dwarfach i... nic :( Trenowałem z 10 minut i mi nie podskoczył nawet 1% ani sworda ani shielda :[

Nie sluchaj ich ,z knifem blood hitów nie robisz ,wez taka bron zebys chociaz raz na 30 sekund po 1 blood hicie robil .

Haxxel
17-04-2005, 17:17
@Topic
Układasz zamek z parceli żeby cie biły 2 dwarfy i trzeba zrobić tak że jak zginie jeden to podejdzie drugi itd. Nakładasz najleprzy eq, najleprzą tarcze, najgorszą broń, jeśli sword to knife i włączasz full def walisz jednego dwarfa i idziesz czytać lekture np. Kozaków :P

@up
Tak jeśli masz skille np 30/30 to weś ciut leprzą broń ale przyu 45/45 / 50/50 to najgorsza :P Uwierz mi ja tak na Harmonii non-pvp robiłem i jakoś mam skile 77/76 na 42 lvlu ^^

Ps. Sorry Ty masz 13 lat, to kozaków narazie nie czytaj, pewnie masz teraz "Ten Obcy" bo mój brat ma też 13 lat i to przerabia :D

SilentPally
17-04-2005, 20:58
Z mojego doswiadczenia szybciej rosnie shield jesli Cie dwarfy trafia co jakis czas... ale jak kto woli.
Musisz trafiac dwarfy, proponuje dagger lub odpowiednie w innej klasie broni i full atak, jesli gina za szybko, wtedy balance~
Niezaleznie jak sie trenuje, z potworami zawsze skacze skill.

Btw. wiecie co to ortografia?

krzysio
23-04-2005, 16:47
Z mojego doswiadczenia szybciej rosnie shield jesli Cie dwarfy trafia co jakis czas... ale jak kto woli.
Musisz trafiac dwarfy, proponuje dagger lub odpowiednie w innej klasie broni i full atak, jesli gina za szybko, wtedy balance~
Niezaleznie jak sie trenuje, z potworami zawsze skacze skill.

full atak?
lepiej wziośc juz rapiera na full def niz na full atak dagger wiecej tylko oberwiesz od potworów