Pokaż pełną wersje : Siła summona
Mam pytanie, czy jeżeli summonne sobie np. Elf'a Scout'a i pójde na Scaraby to jest jakas różnica w silne udeżeń tegoż elfa gdy mam Full Def. albo Full Att.??
Nie ma najmniejszej roznicy...
Mam pytanie, czy jeżeli summonne sobie np. Elf'a Scout'a i pójde na Scaraby to jest jakas różnica w silne udeżeń tegoż elfa gdy mam Full Def. albo Full Att.??
jak patrze na twój podpis.. skille 85/84 , mlv 4 ? ładnie to tak afkować ? nie nawidze takich jak ty..
jak patrze na twój podpis.. skille 85/84 , mlv 4 ? ładnie to tak afkować ? nie nawidze takich jak ty..
ja tez nienawidze afkerów
i czy napewno nie ma bo jak z ghulem skilowalem to jak koelga mial full def to ghul mniej obrywal ale moze to tylko przypadek
Co to ma wspolnego z tematem? Moze on nie afkuje? Masz jaki kolwiek dowod?
Summon ma sile taka jak jego normalny odpowiednik i ty mozesz go wspomagac bezposrednio tylko leczac, inne twoje dzialanie nie zmienia jego mozliwosci.
Fossils Master
16-04-2005, 13:15
X( tesh nienawidze afkeroof, wiekszosc takich jak on gra na MC'ku
...:::Mareczek:::...
16-04-2005, 13:47
dajac max def obraniaz tylko siebie a summon atakuje caly czas normalnie. czasami niby jest ze summon mniej wali a czasami mocniej. to nie zalezy od tego ze ty masz full atk lub max def
Ej k***a co wy sie go o skille czepiacie !? Może sobie sam to wypracował, bez żadnego MC ani AFKowania !? GÓWNO wiecie a sie czepiacie !! Nie wypowiadajcie sie na ten temat, jesteście po prostu zazdrośni !!
Edit:
Jak widze, Ci którzy nie mają podanego wieku się tylko czepiali, więc wnioskuje z tego, że jesteście 12 latkami, o ile nie mniej -.-
Thunder87
16-04-2005, 20:47
X( tesh nienawidze afkeroof, wiekszosc takich jak on gra na MC'ku
I co z tego? Przeszkadza ci to? Też możesz afkować + mc. To normalne pośród dobrych graczy. Jeśli chcesz coś w Tibi osiągnąć to bez cheatów, afk, mc masz marne szanse żeby innych wyprzedzić. Jeśli 50% ludzi używa tego typu programów, a spośród PG (Power Gamers czyli dobrych graczy) nawet 90% to dlaczego tego nie używać? GMowie i tak na to uwagi nie zwracają, spotkałem się tylko z jednym przypadkiem bana za cheaty, ale gość sam sie wsypał, mc to już inna sprawa, ale w przypadku mc zbanują ci druida a nie twojego main chara, a uhmaker to niewielka strata.
@offtopic:
Wydaje mi sie, ze Apticer nawet slowem nie napomknal o swoich skillach, tylko sie pytal o summony? Wiec jesli wam tez sie tak zdaje, dajcie mu spokoj. Seteus, ty jestes wrozem czy jakis wszechwiedzacy?
@Topic:
Powiedzialo to juz pare osob, a ja potwierdze, ze nie ma roznicy. :)
Thunder87
16-04-2005, 20:51
Hmmm ja widze różnice jak się ustawi full deff, czy full atk.
Hmmm ja widze różnice jak się ustawi full deff, czy full atk.
Pewnie w nocy slyszysz tez glosy, co nie?
Lord kasztanowiec
17-04-2005, 11:30
co was to bochodzi ze ma taki eskill emoze nie afkowal
topic: niema najmniejszej róznicy :D
Dzięki wszystki za odpowiedź, czyli expie z summonami na full def. A co do moich skills to faktycznie czasem się AFK-owało (i nawalało z monka) Ale MC nie używam... Trenie kiedy się ucze to dlatego ten 4 magic, ale już 2% to 5 :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.