Pokaż pełną wersje : Matrix Online
Co wiecie na temat tej gry moze jakis serv gdzie mozna za free pobrac albo pograc bo oficjalnie to za drogo o wiele
Witam.
:) Matrix Online nie istnieje psozedł w zapomnienie twórcy gry nie mieli już szans na,odbudowanie kolejnej "zdechłej częśći Matrixa Online" powód był prosty: Każda część matrixa (Dvd,VcD) wychodziła blado dlatego,po wydaniu 1 częsci matrixa twórcy gry dali sobie spokój.
Cześć. ;)
Vanhelsen
15-04-2005, 23:47
Witam.
:) Matrix Online nie istnieje psozedł w zapomnienie twórcy gry nie mieli już szans na,odbudowanie kolejnej "zdechłej częśći Matrixa Online" powód był prosty: Każda część matrixa (Dvd,VcD) wychodziła blado dlatego,po wydaniu 1 częsci matrixa twórcy gry dali sobie spokój.
Cześć. ;)Wow, nieistniejąca i zapomniana przez twórcóow gra jest do kupienia za niecałe $50... (nie ma to jak bycie na czasie ;) )
Pobrać za free (chyba) nie można. Gra kosztuje coś $50 (Abonament to $15)
Więcej ci nie powiem, bo poprostu nie interesuje się tą grą :P
Szuakj > Matrix Online > The Matrix Online (http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=30612)
Kto szuka nie błądzi - a Biedronka jest tak blisko.
Proponuje zakup archwiwalnych numerów CD-Action tam znajdziesz recenzję gry, jest chyba w któymś pod koniec 2004 albo styczeń/luty 2005 nie jestem pewien. (i tak nie kupisz ale reklama jest ;))
grać można (jest OPen Beta z jednym minusem .... czy oni zgłupieli dając do open bety wymaganie karty kredytowaje ?! - niby open beta a rejestracja do niej wymaga karty kredytowej -.- ).
Krótko mówiąc, nie masz karty to nawet se gierki nie przetestujesz -.- .
Radek 666
19-04-2005, 23:10
Tego CDA mam, z recenzji zapowiada się nawet fajnie ale mnie na niego nie stać >.<
@up
Uuuuu, jaki kretyn takie coś wymyślił ^.-?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.