PDA

Pokaż pełną wersje : Pytanko:GDZIE MOZNA EXPIC PALKIEM W CARLIN

Kokoœ
27-02-2004, 07:57
Pytanko:GDZIE MOZNA EXPIC PALKIEM W CARLIN.

Bofedojo
27-02-2004, 09:12
Zalezy jaki lvl. Najpierw to bugi, trolle pozniej ghostland. Ale i tak lepiej sie przeniesc do Ab gdzie masz trolle, elfy, slimy, ghoule, orki i duzo duzo wiecej.

Sotefan
27-02-2004, 09:41
Najlepiej to przejdz sie do AB i tam na trole :rolleyes:

Kokoœ
27-02-2004, 13:54
MAM 8 LV

-misiek-
27-02-2004, 14:15
Idz do AB, tam sie spoko expuje i masz duzo potworów do wyboru, ale z 8 levelem najpierw polecam na trolle a puzniej na roty ghule. Ze slimami na niskich levelach radze uwarzac poniewaz sie rozmnazaja i moga cie otoczc i zabic a jezeli jest ich grupa sa naprawde grozne.

Necron
03-03-2004, 18:32
jeeeezuuuuu..... idz do podziemi i na bugach albo spiderkach albo posion spiderach, pozniej na 9lv idz na trolle chyba ze juz je rozwalasz od poczatku.. znajdz klucz takim domku w carlin bo bedziesz mial pozniej problemy z wyjsciem/

Bilbo12
03-03-2004, 18:41
wejdź do kanałów carlin jest tam pełno bagów i podobno slimy ale nie jestem pewien bo nie spotkałem :P

--------------
Fargass 9 poziom Mag
17/17
3 mlev
Hiberna

Polisz Michal
04-03-2004, 09:02
Zalatw se klucz i idz pod koscół na trolle ich jest tam bardzo bardzo duzo a one mają zeza

DarkHunter
05-03-2004, 17:27
Oryginalnie dodany przez Polisz Michal
Zalatw se klucz i idz pod koscół na trolle ich jest tam bardzo bardzo duzo a one mają zeza

pod jaki kosciol? powiedz ktora cyferka na mapie i dokladnie gdzie... bo przy 7 (kosciol miejski) szukalem szukalem i nic nie znalazlem a w temple tylko portal rejestracyjny ;) wiec prosze, odpowiedz gdzie on jest

Bobercjusz
06-03-2004, 16:47
To jest carlin:
http://tibia.pl/images/maps/carlin.gif

A Kościół jest oznaczony cyf 1 (słownie: Jeden)

Lepiej nie będę mówił skąd klucz bo jeszcze dostane coś z literką (Q)

Edit:
To raczej nie jest Kościół tylko krematorium (do mrożenia zwłok) bo tyle tam trumien... Brrrrr!!!

Bofedojo
06-03-2004, 19:15
jeeeezuuuuu..... idz do podziemi i na bugach albo spiderkach albo posion spiderach, pozniej na 9lv idz na trolle chyba ze juz je rozwalasz od poczatku.. znajdz klucz takim domku w carlin bo bedziesz mial pozniej problemy z wyjsciem/
Eh... trolle sie rozwala na 3 lvl, a Ty mowisz ze nie rozwali ich na 8 lvl :D wejdź do kanałów carlin jest tam pełno bagów i podobno slimy ale nie jestem pewien bo nie spotkałem
Sa slimy dawno nie chodizlem po podziemiach carlin wiec nie wiem jak wytlumaczyc gdzie... ale kto szuka ten znajdzie (tylko czasami dragona :P). Idz do AB, tam sie spoko expuje i masz duzo potworów do wyboru, ale z 8 levelem najpierw polecam na trolle a puzniej na roty ghule. Ze slimami na niskich levelach radze uwarzac poniewaz sie rozmnazaja i moga cie otoczc i zabic a jezeli jest ich grupa sa naprawde grozne. Co to jest dla palla, tylko nie mozna sie trzymac za blisko nich (bo Ci pusci dzieciura prosto przed siebie i kiszka).

Smerdek
07-03-2004, 19:06
Carlin to lipa!Pierwszą postacią ta troche czasu spedziłem,marnowanie czasu!Pózniej stwierdziłem ze najlepiej jest na wsępie wybrać sie do KAZORDOON tam zaraz obok znajduje sie 6 kopalni wszelkiego rodzaju dwarfów oraz wiele miejsc występowania minosów!Tam najlepiej spedzić czas do 18 lvl przynajmniej!!!Noi ten kazordoński klimat :)