Pokaż pełną wersje : Troche dziwne pytanie odnosnie huntow...
Arthus Drag'Tail
16-04-2005, 08:27
A wiec jak w temacie...
Czy macie jakies sposoby, zeby dowiedziec sie, czy ktos jest w miejscu w ktorym zamierzacie huntowac oprocz pojscia tam i sprawdzenia??
Nie znam zbytnio zadnych h'lvli, a dzisiaj poszedlem sobie na necro, poszlo po drodze pol bp HMMow i GFBkow, a tam bylo zajete :/.
Rotfl, chyba nie ma takiego sposobu. Ew możesz sie spytać kumpli czy tam huncą, albo huncą tam ich kumple, albo kumple ich kumpli itd. A tak btw, nie straciłeś jakoś super dużo.
Nie ma takich sposobow. No chyba ze jestes GMem i sie teleportujesz do wybranego uzytkownika w grze.
Arthus Drag'Tail
16-04-2005, 08:44
Wiem, ze pytanko troche dziwne, mozna powiedziec glupie, ale lekko sie zdenerwowalem. Najwiekszy wlasnie problem, ze nie mam takich kumpli, ktorzy moga tam huntowac, wiec chyba zostaje metoda spytac sie kumpli kumpli moich kumpli. :P
Thx za "pomoc"
Paladyn_wojo
16-04-2005, 08:46
Mogy Ci jedynie to doradzic abys szedl wtedy kiedy na Tibii jest malo typow. sprawdzaj sobie na oficjalnej i moze bedziesz mial szczescie. Ja zawsze sobie sprawdzam jak chce po skillowac . Jestem na Danubii to tam najmniej osob jest w ciagu tygodnia okolo godziny 7.00-10.00 B)
ja zawsze sprawdzam w taki sposób : jak w drodze do expowiska znajde jakieś trupy to nie ide dalej bo wiem że ktos tam na bank jest. najlepszym tego przykładem jest 2 arena hellgate. sposób mnie raczej nie zawodzi bo albo nie ma nikogo albo ktoś jest bardzo długo i zniknęły ciała, pojawił się nowy resp. w przypadku dużego terenu ( hellgate np) zawsze wrzeszcze czy jest ktoś na arenie. jakby co odpowie :]
Arthus Drag'Tail
16-04-2005, 12:16
@ up:
No w sumie wpadlem na to, tylko ze te necro sa w dosc popularnym miejscu, wiec trupy po drodze prawie zawsze sa. Krzyczenie tez uzylem, tylko zeby ktos uslyszal, trzeba byc juz w miare blisko, a mi chodzi o to zeby jak ktokolwiek jest, to zeby nie isc wogole.
Moze sie pytac na trade albo game-chat?? :P
@ up:
No w sumie wpadlem na to, tylko ze te necro sa w dosc popularnym miejscu, wiec trupy po drodze prawie zawsze sa. Krzyczenie tez uzylem, tylko zeby ktos uslyszal, trzeba byc juz w miare blisko, a mi chodzi o to zeby jak ktokolwiek jest, to zeby nie isc wogole.
Najlepiej na hunty idz od razu po save- wtedy male prawdobodibenstow ze ktos bedzie. NIe krzycz na trade bo bana mozesz dostac.. Pozostaje game-chat
Arthus Drag'Tail
16-04-2005, 12:20
Najlepiej na hunty idz od razu po save- wtedy male prawdobodibenstow ze ktos bedzie
Niby inteligentny jestem (i skromny przy okazji), ale na cos tak prostego nie wpadlem :D
Dzieki za pomoc.
Dr. Omader
16-04-2005, 15:53
Na Game-Chat jak najbardziej mozesz sie o takie rzeczy pytac, czesto ludzie moga wiedziec czy dany resp jest wolny czy nie. Ale na Trade nawet sie nie waz pytac o takie cos, jak bedzie GM online to mozesz sie to skonczyc dla ciebie banem.
Trade Channel jest tylko od handlu.
Arthus Drag'Tail
16-04-2005, 20:10
Ale na Trade nawet sie nie waz pytac o takie cos, jak bedzie GM online to mozesz sie to skonczyc dla ciebie banem.
Trade Channel jest tylko od handlu.
Na Xanterze to niezbyt duze szanse na spotkanie GMa...
Ale thx za pomoc.
Mogy Ci jedynie to doradzic abys szedl wtedy kiedy na Tibii jest malo typow. sprawdzaj sobie na oficjalnej i moze bedziesz mial szczescie. Ja zawsze sobie sprawdzam jak chce po skillowac . Jestem na Danubii to tam najmniej osob jest w ciagu tygodnia okolo godziny 7.00-10.00 B)
Byc moze, jednak najlepiej sie hunci miedzy gpdzina 23:00 a 7:00 :)
Takie nocki sobie dosc czesto robie, polecam, swietna sprawa :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.