Pokaż pełną wersje : HELP<niesłuszny dead>
Mozecie mi pomóc , niewiem co teraz zrobic ...
Łowilem sobie rybki w thias i wyswietlil mi sie komunikat o zapisie stanu servera ... wiec zostawilem goscia zeby mu podrosla mana i odszedlem od kompa ... jak przyszedlem to dalem na zalogowanie i pojawilem sie w carlin 8o ,a co lepsze mam wpisanego dead-a od mino guarda .. ale jakim cudem ze wszystkich rzeczy zostala tylko wędka :( 0 kasy 0 ryb 0 eq.
Do kogo mam sie zglosic z tym problemem ??
A czemu niesłuszny?
Zostawiłeś postać bez opieki, ktoś Ci zlurował mino guarda i padłeś.
A na dodatek miałeś pecha że Ci wszystkie rzeczy wypadły. Nic nie poradzisz...
Zawsze jak jest zapisywanie serva wylogowywuj sie, bo sie problemy robią B)
no dobrze mógł zlurowac ... ale po zabiciu postaci niewypada wszystko .. dlatego cos jest nietak .. i do kogo mam z tym poblemem sie zwrócic
Po poprzednich zabiciach wypadala mi 1 rzecz a teraz mi 1 zostala ... i to do tego wędka ;(
no dobrze mógł zlurowac ... ale po zabiciu postaci niewypada wszystko .. dlatego cos jest nietak .. i do kogo mam z tym poblemem sie zwrócic
Po poprzednich zabiciach wypadala mi 1 rzecz a teraz mi 1 zostala ... i to do tego wędka ;(
Poczatkowo masz 10% szanse, ze wypadnie ci dana rzecz (czyli 10% na armor, 10% na bron itp). Teraz widac miales jakiegos nietypowego pecha.
Teraz masz nauczke, nie zostawiaj postaci afk, wiele ludzi tak robi a pozniej maja pretensje do niewiadomo kogo.A co ci wypadlo?
Masz 10% szans na wypadnięcie każdej rzeczy z eq i 100% szans na wypadnięcie plecaka (nie mówimy tu o sytuacji gdy masz AoL). Po prostu miałeś pecha i wypadło wszystko naraz, wcale nie jest regułą że wszystko powinno wypadać.
I powtarzam - do nikogo sie nie zwrócisz i nikt Ci z tym nie pomoże - bo też nie stało się nic niesprawiedliwego. Uważaj na przyszłość...
EDIT: a jednak, za powli pisze, 2 osoby mnie wyprzedziły o.O
Poczatkowo masz 10% szanse, ze wypadnie ci dana rzecz (czyli 10% na armor, 10% na bron itp). Teraz widac miales jakiegos nietypowego pecha.
No dobrze skoro upieracie sie ze to pech to powiedz jakie szanse sa na to ze wypada 90% eq.
a czy wogule na tibia.com piesze ze to możliwe... :(
odechciewa mi sie grac... tyle na to pracowalem ....
Na kazda rzecz jest 10% ze spadnie... Akurat na wszytskie wypadlo- masz poprostu pecha
No miales jakies 2% szans ze ci wszystko wypadnie, chyba nie masz sczescia :P:P
No dobrze skoro upieracie sie ze to pech to powiedz jakie szanse sa na to ze wypada 90% eq.
a czy wogule na tibia.com piesze ze to możliwe... :(
odechciewa mi sie grac... tyle na to pracowalem ....
ja stracilem k arm i crusader i gram inna profecha :) tez tak zrob :D
FTTRobin
16-04-2005, 13:19
mnie polecial k arm fire sword tower shield i crus helmet i zostaly mi tylko legi ;p(knight); przezucilem sie na paladyna ale nie potrafilem nim grac(lag=dead)teraz gram duidem i jak narazie jakos mi idzie(tylko 1 dead :P)
btw. co Ci polecialo?:P
Debil pazdzioch
16-04-2005, 13:47
i kogo to obchodzi że straciłeś prawie wszystko?
Jak zostawiasz kompa z tibia włączoną i odchodzisz to dobrze ci tak że dednołeś buraku jeden!
Radek 666
16-04-2005, 13:50
Wszystkie żeczy wypadają tylko z "red skiuli" a że tobie wszystko wypadlo to niewiem....... Napisz do game mastera może ci deda ściągnie......Ale na przyszłość nie afk i dawaj log out jak jest koniec serwa.. mnie kiedyś omało nie zabili w carlin bo do końca było chyba 5 min i wszyscy sie nawalali.
GM'a? Lol, plx? GM nie zajmuje się takimi przyziemnymi (dla niego nOObowskimi, bez obrazy) sprawami. GM deda ściągnąć nie może. To by było niuczciwe wobec innych graczy. Nie tylko tobie się tak stało. Gdyby GM odzyskiwał itemki tych osób którym wypadło 90% eq to by miał dużo roboty. Wydaje mi się, że przeciętnie dziennie u około 100 osób, jak nie więcej wypada 90% eq (Tak mi się wydaje :P ).
Offtopic
Kiedy jest "Reset serwera" można dawać log outa nawet na potworkach, nawet ze skullem (white & red). Dlatego dużo ludzi PK'uje. Zabijesz jakąś osobe, masz skulla, zbierasz loota, goni cię 10 innych a ty log out :P . Po ponownym zalogowaniu po restarcie nie masz już skulla tylko loot z tamtej postaci :) .
...:::Mareczek:::...
16-04-2005, 13:53
do nikogo masz pecha ze ktos ci zlurowal mino guarda i prawie wszystko ci wylecialo. mowisz ze ryb nie masz a ryby w bp miales ta? a bp zawsze wypada. ja na jednej postaci czym wiecej dedow mialem tym wiecej rzeczy mi wypadalo. a ty napisales ze przy wczesniejszych all ci nie wypadlo teraz ci wypadlo i pech AFKERZE
mnie polecial k arm fire sword tower shield i crus helmet i zostaly mi tylko legi ;p(knight); przezucilem sie na paladyna ale nie potrafilem nim grac(lag=dead)teraz gram duidem i jak narazie jakos mi idzie(tylko 1 dead :P)
btw. co Ci polecialo?:P
Czemu wszyscy, jak wam wypadnie wszystko wypadnie, zkładacie nowe postacie??
Stracisz wszystko= trudno uszy do góry i ciupiszesz dalej... B)
moze bys tak powiedzial ? a moze nic nie wylecialo i robisz balagan na forum
-.-
Evul Tibian
16-04-2005, 15:09
Do kogo mam sie zglosic z tym problemem ??
do nikogo :] nie ma w tibii osoby ktora zajmuje sie ofiarami lurerow :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.