PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie jest quest z Bright Swordem??

Thorin Dragon
16-04-2005, 10:26
Na Tibia.pl napisane jest, że Bright Sword można zdobyć w nietrudnym zadaniu. Gdzie ono jest?

Ojczul
16-04-2005, 10:31
odpowiem ci tlyko tyle ze to qs ale podpowiem ci troche jest bramka 35lvl
szukaj na poludniu tibi i raczej nie idz na tym lvl co w podpisie pomijajac bramke padniesz od giant spidera lub berereskera lub huntera

Pacek
16-04-2005, 10:48
nie mam zdania wlaśnie sie dowiedziałem że mam kilka punktów w plecy za jakiś QS, lepiej sie nie odzywać bo ban pewny

Ojczul
16-04-2005, 10:51
to nie jest QS (chyba) za duzo mu nie pomoglem poinformowalem tylko o bramce i ze ma na poludniu szukac zreszta on i tak tego nie znajdze a jak znajdzie to i tak nie bedzie wiedzial co terzba zrobic

Thunder87
16-04-2005, 11:15
Jest to skomplikowany quest. Jak jedną rzecz spieprzysz to już na tym świecie tego questa drugi raz nie zrobisz. Trzeba wiedzieć co i jak. Bramka jest od 45 lvla, oprócz samego skomplikowanego questu trzeba też zabić 3-4GSy, dużo berserkerów, DSy itp.

Raul
16-04-2005, 11:21
Jak jedną rzecz spieprzysz to już na tym świecie tego questa drugi raz nie zrobisz.

Czy ja wiem... My jak robiliśmy tego Questa to chyba z 4 razy od początku go zaczynaliśmy i wreszcie zrobiliśmy.

Vermyn
16-04-2005, 12:14
odpowiem ci tlyko tyle ze to qs ale podpowiem ci troche jest bramka 35lvl
szukaj na poludniu tibi i raczej nie idz na tym lvl co w podpisie pomijajac bramke padniesz od giant spidera lub berereskera lub huntera

45+

Jest to skomplikowany quest. Jak jedną rzecz spieprzysz to już na tym świecie tego questa drugi raz nie zrobisz. Trzeba wiedzieć co i jak. Bramka jest od 45 lvla, oprócz samego skomplikowanego questu trzeba też zabić 3-4GSy, dużo berserkerów, DSy itp.

2 GSy, 4 DSy, 3 Zerki.

Anyway, Quest Spoiling zabroniony.