Pokaż pełną wersje : Problem z ulepszonym kompem.
Niedawno nawalił komputer, wiec dokupił mi ojciec troche lepszego sprzętu i wgrał nowego windowsa. Jednak teraz kidy komp jest szybki, włączyłem tibie i obraz był cały rozmazany a jak wpisałem pasy to tibia bardzo wolno działa a jak wlazłem to wszyskie grafiki były pomieszane(to jakieś literki latają i takie tam że nie da się grać). Pomóżcie mi co mam zrobić by wszystko było tak jak kiedyś..
Zainstaluj jeszcze raz sterowniki graficzne.
Dj Fara0n
16-04-2005, 11:39
Sprobuj grac na full screenie .Wez wejdz w Options->graphic-> zaznacz opcje full screen i wybierz odpowiednia rozdzielczosc.Jesli to nie zadziala to przeinstaluj tibie albo sterowniki albo windowsa.
Jestem prawie pewien ze to od sterowników karty grficznej.Ale czasami równiez bywa ze jak sterowniki od monitora sa niezainstalowane sa takie mankamenty.Jezeli masz karte graficzną GeForce i podkreciles ja moga byc takie problemy.
daroslaw
16-04-2005, 12:49
To napewno sterowniki(ale może też być wadliwy sprzęt)
.Ale czasami równiez bywa ze jak sterowniki od monitora sa niezainstalowane sa takie mankamenty..
Zależy jaki windows. Jak xp professional to on gra ze wszystkimi monitami. Na home edition jest troche gorzej.
edit: Dociśnij kartę graficzną do złącza.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.